Отговори
# 105
Това, ако е стабилен мъж..... Какво значи "прибрал я е в къщата си"? От улицата ли я е взел? И правилно си заключил - той е купил къща за себе си, а тя живее там. Като на гости 😄
Това, че той си имал стая прозвуча все едно той още живее в къщата на родителите си и се прибира в детската си стая когато му омръзне да си играят на съпрузи 🤣

# 106
  • Чужбина
я подтиквал да стане и да бъде здрава, когато тя се отлежава.

Тоест, когато мъжът легне болен, тя трябва да му каже, че се преструва, глези се и нищо му няма? И че е прекалено заета да му вземе нещо от магазина? В крайна сметка, тя така го подтиква да стане и да бъде здрав, когато той видно се отлежава Relieved Авторке, просто прави като мъжа си, той най-добре знае Wink

Според мен тя трябва да му приготви топла супа и да отиде да го погали, да го целуне (особено, ако не е болен от грип).
Милосърдните сестри са жени, не мъже, нали? Това е 99% женска професия.
...Ние се вкопчваме в някакви кратки изтървани реплики, може би сценарни, без да знаем никакви подробности, какво точно, кога, как се е случило, не знаем контекста.
Все пак вярвам на сценаристката, че обичта ще надделее...

# 107
Хехе, прибрал ме в къщата си...
Аз си имам дом, господине, както и немалко мъжко внимание (като всяка нормална дама). Имам си добро образование, доходи, хобита, самочувствие. Мъжът ми се бори много за мен в началото, между другото.
Но, дори и да ги нямах изброените "предимства", нямаше ли да заслужавам уважение като жена, като бъдеща майка? Любовта някакъв пазар на стоки и услуги ли е?

Също така, какво ви насочи към това, че темата е пързалка?

# 108
  • София
Какво представляваше тази борба в началото? В нея включваше ли се романтика и грижа?

# 109
Има хора хипохондрици, аз познавам такива и аз съм казвала така в такива случаи. Има хора, които пък преувеличават, за да бъдат обгрижвани… Та е важно да се уточни.
Иначе съм съгласна с вас. Ако не мога да разчитам на този човек в болест и беда, за какво изобщо говорим!
Да, и той твърди, че съм хипохондрик. Трябва да му покажа термометъра какво показва, за доказателство. Може би има доза истина, може би така си прося някакво внимание и нежност...

# 110
Какво имаш предвид под "уважение като бъдеща майка''? Бременна ли си или ти се дължи такова предварително?

# 111
  • Далечният изток
Не бих, а и не съм просила внимание никога. Както и назад казаха, грижата и вниманието трябва да му идват отвътре на човек, без значение мъж или жена. На Борис глупостите за медицинските сестри не ги слушай...

# 112
  • София
Според мен тя трябва да му приготви топла супа и да отиде да го погали, да го целуне (особено, ако не е болен от грип).

Какъв орган му липсва на мъжа та да е неспособен на тези неща?

Какво даваш - топла супа, човешко отношение и грижа
Какво получаваш - студено отношение и обвинения

Прекрасно Joy Какво точно печели жената от това да има мъж? После защо жените залитали по някой сладкодумец, който им е обърнал минмално внимание.

Авторке, да, напълно възможно е да си просиш грижа и внимание. Много малки деца, когато не получават внимание, започват да правят бели. Защото дори да им се скарат, поне са получили внимание. Как се чувстваш в тази роля?

# 113
Може и да не е пързалка темата, но факта, че авторката поднася фактите и след това пояснява как черното всъщност не е точно черно. Ей това постоянно противоречене мен ме кара да се съмнявам , то всеки сам знае себе си, но все пак тук получава различни мнения и нека се позамисли за всяко едно от тях . Най- малкото да върне лентата и да  си спомни какво в нея   е провокирало мъжът и да я спечели при запознанството и как ( кога) изведнъж това престава.

# 114
  • Чужбина
Хехе, прибрал ме в къщата си...
Аз си имам дом, господине, както и немалко мъжко внимание (като всяка нормална дама). Имам си добро образование, доходи, хобита, самочувствие. Мъжът ми се бори много за мен в началото, между другото.
Но, дори и да ги нямах изброените "предимства", нямаше ли да заслужавам уважение като жена, като бъдеща майка? Любовта някакъв пазар на стоки и услуги ли е?

Също така, какво ви насочи към това, че темата е пързалка?
Ето, че ти сравняваш предимствата си с неговите. Т.е. самата си в пазарни/ договорни отношения. Защото ти преценяваш неговите екстри. И нещо се чудиш дали са ти достатъчни.
Като си жена с толкова "предимства", защо преди този мъж имаше толкова провалени връзки? Замисляла ли си се какво ти предлагаш на "пазара на връзките" и твоите предимства могат ли да се напаснат с екстрите на мъжете имащи интерес към теб?

# 115
За стаята - нее, не е негова стая, офис е,ползваме го и двамата.
Той е софтуерен инженер, между другото, ако е професията допълва картинката Simple Smile

# 116
Той е софтуерен инженер, между другото, ако е професията допълва картинката Simple Smile
Не допълва картинката, а направо рисува нова, засега са 3-4 различни.

# 117
  • Далечният изток
Кажи как е в леглото този висок и красив мъж. Щото и това е важно, даже едно от основните неща, повече от професията.

# 118
  • Варна
Прочетох само първия пост. В началото - нищо особено. Има скучни мъже - домошари, диванаджии, не обичат да пътуват и да излизат по заведения, но са с добри сърца. НО... Аз също съм с болезнена менструация и акълът ми не го побира как аз ще се гърча от болка на дивана и при молба мъжът ми да ми донесе нещо от магазина или аптеката, да получа отговор "нямам време" при положение, че и той си е вкъщи в този момент.... Нямам думи...

Жестовете не са само романтика! Любов е когато си работил 15 часа и се върнеш скапан, да има вечеря на масата. Може да е изгоряла, безсолна и студена вечеря, но е грижа. Любов е когато отиде до магазина за бира, да купи и шоколад. Сам да се сети, не ти да го молиш. Любов е да ти купи онези чаши, които си му показала преди една година, че искаш, но са се изчерпали точно преди да поръчаш.
Любовта е грижа - от най-малките жестове, до фундаменталности като материална осигуреност и грижа за здравето, чувствата, кариерата, мислите и мечтите на човекът до теб. Любовта е грижа, не романтика. Поне моят мъж така ми показва любовта си. Имала съм романтични гаджета преди. Не, мерси съм...

# 119
Авторката защо подминава няколкото въпроса за интимните им отношения? Дали не е там ключа на палатката?

Общи условия

Активация на акаунт