Лято в Албена 2023г.! (Тема 2)

• 55 071
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Аз ли нещо не разбирам, но през сайта на Албена ми се зарежда само 5% отстъпка за онлайн резервация. А къде е отстъпката за ранно записване?
Е как има си отстъпка от 20-25%. За кой период търсите хотел?
Юли месец, примерно 20ти, гледам плажните хотели Елица, Нона.
Като пробвам за Орхидея 4рима възрастни ми дава възможност за настаняване в двойна стая, много странно

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 10:48 от dete2

# 631
  • Русе
Аз ли нещо не разбирам, но през сайта на Албена ми се зарежда само 5% отстъпка за онлайн резервация. А къде е отстъпката за ранно записване?
Е как има си отстъпка от 20-25%. За кой период търсите хотел?
Юли месец, примерно 20ти, гледам плажните хотели Елица, Нона.
Като пробвам за Орхидея 4рима възрастни ми дава възможност за настаняване в двойна стая, много странно

Ами защото сайта им е смотан и като заложите 4 възрастни ви вади апартаментите  в Нона и Елица, а за тях явно няма отстъпка за ранни. Ако искате две стаи явно ще заложите на две отделни резервации. Като сложите за 2 човека ще видите и отстъпката от 25% за Нона и Елица, а за Орхидея излиза 10%.

# 632
Просто за апартамент нямат отстъпка, добра политика, няма що

# 633
  • Русе
На тях изцяло им е объркана политиката според мен. Чак се чудя как се удържаха да не вкарат измисления им Ултра олинклузив в още някой хотел от догодина.

# 634
Ще видим, може да си пазят апартаментите за да ги пуснат на намаление за Черен петък,,😄. Ако не го направят, ще ме извиняват, но няма да резервирам. Миналата година апартамента излизаше 2700лв. сега е 3500
Хотелите в паркова зона, вече не ползват нищо по плажа, нали, като шезлонги/виждам че са платени/ обяд в някой от ресторантите?

# 635
По-евтино излиза да резервирате две стаи с врата между тях. А и така  имате две бани. Аз лично предпочитам този вариант.

# 636
  • Русе
Те и тази година отначалото офертите бяха без включени чадъри, но после някой писа тук че са им обособили плаж с чадъри и шезлонги някъте след Арабела.

# 637
Те и тази година отначалото офертите бяха без включени чадъри, но после някой писа тук че са им обособили плаж с чадъри и шезлонги някъте след Арабела.
Това не съм го срещала, а си пише че се заплащат за хотелите Магнолия, Орхидея, парковите

# 638
  • Русе
Това не съм го срещала, а си пише че се заплащат за хотелите Магнолия, Орхидея, парковите
Да и за тази пишеше, че нямат, но после го махнаха. Дали ще го направят така и за следващата незнам. Ако ще запазвате в Нона или Елица настоявайте стаите Ви да не са над външните маси на лобитата, защото румънците се напиват и пускат колонки с музика до посред нощ.

# 639
По-евтино излиза да резервирате две стаи с врата между тях. А и така  имате две бани. Аз лично предпочитам този вариант.
И аз предпочитам този вариант. Особено с две деца. И още повече, че двете са с различни режими. Единият спи следобеда , другия не

# 640
То пишеше и, че ескалаторът ще се плаща, ама не се плащаше.
Ние бяхме в Магнолия,  чадъри имаше, някъде пред Арабела,  но ние си носихме два чадъра, защото след миналогодишната сага, в която от 6 дена, ползваме чадър 2 пъти, нямаше как да си го причиня.
Тогава пусках сигнали всеки ден, че чадърите не стигат, а пред Парадайс има 25 реда свободни и на 6тия ден дойдоха и сложиха още 3 реда чадъри и шезлонги. Тая година явно са си решили проблема, като са ги преместили далеч, че изобщо да не отидем до тях.

# 641
  • София
тази опция дали е възможна през сайта?

# 642
тази опция дали е възможна през сайта?
Да, резервирам две стаи на отделни резервации и им пиша имейл, че към тези номера на резервациите, искам две стаи с врата между тях.

# 643
  • у нас
Аз запазих Гергана от 22.07 за 5нощувки студио море, но искат 3700 лв и се чудя дали няма да намеря добър хотел.,първа линия ,съпоставим с Гергана и плитък плаж за по-ниска цена🤔

# 644
Толкова пари за Гергана, за мене категорично не си струва!

Общи условия

Активация на акаунт