Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря тае бо класове в Пловдив?
Колко често трябва да посещавам класове по тае бо на седмица, за да постигна обещаното супертонзирано тяло за 2 месеца?
Какви са ползите за фигурата след тренировки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря тае бо класове в Пловдив?
-
Колко често трябва да посещавам класове по тае бо на седмица, за да постигна обещаното супертонзирано тяло за 2 месеца?
-
Какви са ползите за фигурата след тренировки?
-
Какво представлява тренировката по тае бо и какво представлява тае бо?
-
Колко струват тренировките по тае бо?

както вече казах 

От доста време си търся компания за тае бо и никой не се навива да ходи с мен... И затова се заинатих и си дръпнах сума ти тренировки от нета. Една 8- мин. тренировка на Били Банкс- не е лоша и взех да свиквам с натоварването. И реших, че вече съм готова за нещо по- продължително и изтощително. За това си свалих едночасова негова тренировка. Засилих се и я изиграх почти цялата, тъй като има една серия от упражнения с някви ластици, които си ги слагат на краката, та тях ги пропуснах. Няма да ви казвам как се чувствах след това...
От врата, та до глезените бях тотално разбита и схваната, не можех да ходя, да ставам, да вървя... Всичко ме болеше, ставах и сядах като някоя бабичка...
Беше нещо ужасно. Спрях за няколко дни, не можех да помръдна. Сега съм си свалила и пилатес и едва ли скоро ще повторя дългата тренировка с Били... Леле, тоз човек спирка няма...
понякога играя само бокс с мъжа ми,така че ако имаш желания,пиши.знам колко е гадно,в началото,като не познаваш никого и няма кой да ти обясни най-елементарни неща