Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 18

• 62 635
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • Пазарджик
В shein ли има безплатно връщане? Онзи ден поръчах за първи път...ще видя кога и какво ще получа, хич не се сетих да прочета коментари както посъветвахте и преди Unamused
За съжаление връщането не е безплатно. Ако нещо не Ви харесва може да ги продадете в някоя фейсгрупа или другаде.

# 211
  • София
Никога нищо не съм връщала. Ако не става, заминава на боклука.

# 212
  • при палмите и алигаторите,FL
Поръчваме най редовно, сега и от Тиму почнахме. Голямата поръчва редовно дънки, тениски, бански, доволно. Ако нещо не се хареса подарява на приятели или отива за  дарения във втора употреба  магазините. Аз установих че в Амазон има много от стоките от китайските сайтове на 3, 4 пъти по висока цена. Вече проверявам преди да поръчам, ако не съм на зор изчаквам 10 дена и получавам същият продукт на много по добра цена.

# 213
  • here and now
Нашият единствен опит не е много сполучлив. Имаше голям мерак, поръчахме някои неща, но не пожела да повторим.

# 214
  • Mediterraneo
В shein ли има безплатно връщане? Онзи ден поръчах за първи път...ще видя кога и какво ще получа, хич не се сетих да прочета коментари както посъветвахте и преди Unamused
За съжаление връщането не е безплатно. Ако нещо не Ви харесва може да ги продадете в някоя фейсгрупа или другаде.

Това не е вярно! Не вярвам да е само за Испания, но категорично има безплатно връщане. Някои артикули не могат да се връщат, разбира се.
Впрочем, плаща ли се доставка до Бг? Понеже на мен и тя ми е безплатна.
Амазон отдавана продава стоките от китайските сайтове, т.е. търговците си продават чрез Амазон. Тъкмо ще ходя днес да връщам накрайници за четки Орал Б, намерих в Алиекспрес 3 за 33 цента. Simple Smile
Да поръчвам и да хвърлям не е моето. Най- малкото не искам да възпитавам децата в безцелно консуматорство. Научила съм ги на много тънкости в интернет пазаруването Simple Smile

# 215
  • На морето!
Същите условия на доставка и връщане са и при нас, в България.

# 216
Дойде ни първата поръчка баш от Шеина, изяде ме малката да поръчаме 😅😅😅 Таман бях платила и приятелка ми прати статия че в някои продукти имало над 40 пъти над допустимите вредни вещества. Лошо ми стана. Обаче пишеше как да се неутрализират нещата казвам и на вас за всеки случай 😅 Значи идват нещата 12 часа на въздух да се проветрят, после киснем във вода с повечко сода бикарбонат, после в пералнята  с девойно изплакване. Всичко изпълних😅 В интерес на истината от всичко само 1 единствен клин пускаше. Него след содата го мариновах в оцет и вода🤣 фиксира се и спря да пуска:)
Почти всичко е яко и много и хареса! Моите клинове двата са уау:)
Същите неща по наши сайтове са по 4! Даже снимките не сменят😅
Та доволни сме, за цената си са ок.
Безплатна доствка със Спиди ми дойдоха.
С връщане ич не бих се занимавала, подарък на някое момиченце.

# 217
  • София
Жаки, няма шанс да изветрявам, кисна, вулканизирам. Една пералня и готово. Добре, че ме подсети за клинове, че тук не можем да открием нормални, черни, за часовете по физическо в училище. А нямам намерение да купувам маркови.
Тъкмо днес си набелязах 2 рокли от Шийн, че с Кати ще сме по Италия в началото на октомври. И пак ще се наложи да извинявам отсъствия. Sunglasses

# 218
Тонка,
Аз черни клинове купувам на дъщерята от Илиянци.

# 219
  • here and now
Сега ме размислихте тук с тези клинове.
При нас са част от униформата(черен клин, панталон).. Ако може линк да предложа на госпожицата. Може и спортни, ако сте поръчвали.

# 220
Нашите са такива в три цвята, лилав, син и петролен, много с яки. Ма нали за детето ХС поръчах, но така ми харесаха,,че и аз се нацедих малко със зор😅 ако бяха С щяха да ми заспят:)

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 21:33 от JACKLIN*

# 221
  • София
Дени, Илиянци ми е на три дни път с камили. Blush

Жаки, не ми се отваря. Всъщност успявам да копирам някакъв линк с нещо за йога, но пак не става. Може ли на лични да ми изпратиш, поне да се ориентирам къде да търся.

# 222
  • here and now
Не се отваря да. Ако имаш възможност, ще помоля да го пуснеш в темата отново.
Сигурна съм, че сме много заинтересованите. Mr. Green

# 223
Момичета, не дава, щот го броИ за реклама, я вижте така със снимка и освен по име да търсите.

Другият модел в този, от него два цвята, този пепел от рози по- тънък, другият мента бая по- плътен дойде, за по - хладно.

# 224
Тонка,
Не знам защо, съм останала с впечатление, че си в София.🤦‍♀️
Показаните клинове са супер, но моята 16-год. също иска само черни.

Общи условия

Активация на акаунт