Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 18

• 63 010
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • here and now
Гледам, долу в цветовете, че има и само черни.
Ще опитам аз да видим дали ще одобри.
Жаки, благодаря. Колко е висока малката Жаки? Чудя се S или XS да поръчам, че мойто слабичко с дълги краченца.. Тия каки на снимката леко ме разколебават...
И наистина ли са с висока талия, че милото обича да е по-загащенко...

# 226
Алис, Жаки е 153 см 43 кг
Аз съм 159 см 53 кг.
ХС на нея са екстра, на мен малко зорно😅
С напълно висока талия са. Но имат шев на дупето набран такъв да оформя, да знаете.
Има цветове, на тези цветните има сиво с черно също много яко.
Има и много други, но аз само за тези мога да дам отзив.

А реално ето от това се започна, много искаше такова:) на нея и стои супер и материята е хубава, С взехме, ок е.

# 227
  • София
Тамън се засилих и аз да гледам за моята щерка, ама тя е 146 и 26 кг. Anguished Клинове купувам от ХМ най-тесните възможни и слагам допълнителен ластик...

# 228
  • София
Тонка,
Не знам защо, съм останала с впечатление, че си в София.🤦‍♀️
Показаните клинове са супер, но моята 16-год. също иска само черни.
В София съм, но доста далеч от Илиянци. Grinning

Жаки, клиновете са много яки (майкоу, тия дупета истински ли са?!), но моята дъщеря носи само черни. Ще разгледам цветовете, май има и тъмни. Само не знам дали като дължина ще я устройват, трябва да са дълги до кокалчето на глезена, не по-къси.

Писнало ми е от нейния изискан Grin вкус. Развиват ми се теории, че една жена не трябва да носи повече от три цвята в облеклото си, иначе било кич и липса на вкус! Мен кичът ме успокоява. Joy А за бижута да не говорим. Аз съм била накичена като коледна елха и само върти очи като ме види да си подменям сергийката върху мен.

# 229
Тонка, радвай се, че има вкус и чувство за естетика! Аман от рокли с хавлиени чорапи и чехли😜

# 230
  • София
Рамацоти, ама то туй дете не прилича на мен, бре. Grin
Аз, ако бях сега тийн, щях да се влача като онази бивша адреналинка Алекс, която е снаха на Халваджиянови - стрийт мода, цветна и накичена с гривни, колиенца и пръстенчета. За съжаление бях тийн в много кофти времена - зората на демокрацията и модата беше на заден план, просто защото не можех да си я позволя. Върхът на сладоледа ми беше лятото по къси дънки, късо потниче, завързана риза на кръста и кубинки. Баба ми припадаше като ме видеше и ревеше, че съм щяла да си докарам гъбички на ноктите на краката.

# 231
  • София
На моята щерка в 3или 4 от дните на училище и искат черен клин и бяла тениска (физическо, спортни дейности, хореография), та нямаме много избор....

# 232
  • София
На Илиянци не се бях сещала да търся клинове. Далечко ми е и на мен, но ще се прежаля, защото е драма всяка година с тези черни клинове и бели тениски. А предпочитам дрехи и обувки да купувам от физически магазин, да се види наживо, да се пипне, дори пробва по възможност.

# 233
На бащата прилича, нали съм я виждала. Момичетата са така.
Моята мина фазата с клиновете. Сега долнища Nike иска

# 234
От клин за училище очаквам да бъде здрав и плътен, с дълги до глезена крачоли (не 5 пръста над него) и черен. При височина около 170 см се търсят дълги крачоли. В краен случай компромис е да бъде тъмно син.

# 235
  • София
На бащата прилича, нали съм я виждала. Момичетата са така.
Визуално да, изцяло на татко си е. Аз за вкус говорех. Blush

Бели тениски лесно намираме в Декатлон. С клиновете е зор. Анцузи не е носила от детската градина, но тя би предпочела да се гътне, отколкото да отиде на училище по долнище на анцуг, тъй като там нямат практика да ползват съблекалните.

# 236
Моята на училище не носи клин никакъв, само дънки или спортни екипи, не им искат клин за физическо. Тези цветните с крок топ къс и широк слага, тя има хубава структура и и седят добре.
С цветовете е като Кати 2 макс 3 в един аутфит. Шарени клинове с черно носи или друг дюс цвят.
Тони с гащЯ с дупета са😅😂🤣🤣 И продават такива 😅
Късички ще са май за Кати, но наще са и ХС, може М да са по- дълги

# 237
Дъщеря ми клинове като външни панталони не носи, само за спорт, съответно дали клинът е до глезените или 2 пръста над тях, няма значение. Но тя е 166 см.
И аз съм като Тонка. Освен това обичам и много шарено. Само че вече не ставам за много шарени и изрязани рокли. Дъщерята черно и бяло. Тук таме друг цвят. Но аз съм много зла и затова спазваме желязното правило - аз не коментирам спартанския й вкус, тя не коментира моя.

# 238
Много готини тия клинове. Не разбрах от къде са купувани.

# 239
  • Mediterraneo
От Шейн.
Моята не носи клинове, даже и на тренировка. Голямата и тя имаше такъв период, отмина. Сега ще търся спортни долнища за тренировките, ама я чакам да се върне от Бг да си избира тя.

Общи условия

Активация на акаунт