Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 18

• 63 010
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
А, тъкмо чакаме поръчка от Шейн. Значи за следващата ще ги потърсим. Дъщеря ни спортува много и клиповете са й много удобни.

# 241
  • На морето!
Само да вметна, че и в Спорт вижън има големи намаления в момента. Взехме клинове по 20лв вчера и спортни тениски за по 15лв (от физически магазин).

# 242
  • София
От Шейн.
Моята не носи клинове, даже и на тренировка. Голямата и тя имаше такъв период, отмина. Сега ще търся спортни долнища за тренировките, ама я чакам да се върне от Бг да си избира тя.
Тарти, в Бг, ако не си с клин във фитнеса, си на възраст 60+. Тоест няма по анцузи. Аз тъкмо се бях навила да ходя с мъжа ми на фитнес и се отказах заради клина. Няма шанс да се навра в чорапогащоподобие при моята фигура.
Ама моля ви се, Шиин се чете, не Шейн. Sunglasses Що поправки отнесох вкъщи, докато се научих да го произнасям правилно.

# 243
  • Mediterraneo
Тони, моята тренира волейбол, играят масово по къси панталонки, съвсем къси, по тялото. Някои слагат клинове, други анцузи, стига да не са широки и да пречат на движенията. Моята не иска и да чуе за клин, въпреки че панталонките й са съвсем клиноподобни.
Което ми напомня, че трябва да плащам таксата на клуба, на 4 септември започват тренировки. Започва се- училище, пиши домашни, не може да закъсняваш повече от 22 часа навън, тренировки, кой ще я води и взема, галимацията стартира.

# 244
Тарталета,
Дъщеря ти не може ли сама да ходи на тренировки? Има ли транспорт дотам?

# 245
  • София
Тарти, трябва да се запасим с поносимо количество вино май за началото на септември.  Relaxed
Ние ще живеем вече на 10 мин извън града. Та ще трябва да сменят извънградски и градски транспорт. 5 и 30 ми се струва, че ще е часа за ставане. Grin

# 246
  • Mediterraneo
Дени, няма никакъв транспорт. Живеем в покрайнините, между село и град. Спортният център е на около 7 км от нас. С майките на още 2 деца се редуваме във воденето и вземането. Но понеже всеки работи на различен график, понякога трудно се организираме. Поне имат училищен автобус, че пък институтът е в съседното село, на 10 км. Обикновено става за училище в 6 и половина, бусът е в 7.20 на нашата спирка.
Цялата тази ситуация ме изморява. Поне голямата няма да мисля откъм логистика, че две години нейното беше много трудно, сменяше влак, автобус, тротинетка, баща й с колата донякъде, пф.

# 247
  • София
Ех, Жаки, ако имах твоята фигура, щях да изкупя клиновете от Шиин! Много харесвам точно такива - наситени цветове и с разни мацаници по тях. Вчера поръчахме цял един клин, защото дъщеря ми не се престраши за повече.

# 248
  • София
А отговарят ли си номерата или са умалени като китайските? Моите момичета са 165 към 53кг и се чудя М или Л?

# 249
Ааа С най много М, те са почти колкото мен

# 250
Супер си!
Дъщеря ми много ги хареса, та ще поръчваме и ние.

# 251
  • Пазарджик
Всеки модел и размер има точни размери.Може да се ориентирате по тях.

# 252
  • София
Леко са уголемени според дъщерята. Но на нея всичко й се струва голямо, което на мен ми изглежда пък, че е точно.

# 253
  • София
В този сайт всичко си отговаря на дадените размери. От първата ми поръчка в роклите ми можеше да се напъха още една колкото мен. От страх да не са ми малки, поръчах 4XL. Оказах се слаботелесна Joy и сега се напъхвам в 1XL. Има и 0XL, но трябва да погладувам, а не искам. XS ми е непонятен размер. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 254
  • Mediterraneo
Ох, бе, Тони, ще ме умориш! Как четири хикса ще поръчаш? Презастраховала си се.

Общи условия

Активация на акаунт