Португалски мами-защо сме без теми

• 15 493
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Моми4ета  не се съобразявайте с мен....просто както казах ще ми бъде по4ти невъзможно за сега...по нататък талвеж...това е 4е не мога да програмирам ни6то....разберете се и току виж то4но тогава може да съм свободна...
А за референдума аз съ6то бях   ЗА..т.е. по принцип съм против аборта но ЗА освобождаването му...както и вси4ки подкрепили....
За Карнавала наистина е много красиво поне тук при нас аз даже една година се маскирах а Теди всяка година...Даже една година я сре6нах на улицата и не можах да я позная(естествено 4е се маскира в приятели)това е номера така да се маскира6 4е да не те познаят.А  за тази година не знам дали 6те ходим....голяма лудница е  и преди живеехме по4ти на центъра а сега сме дале4е и 6те трябва с кола  а след ве4еря мъжо 6те е пил(ракийка) и не кара пил.... Naughty

# 106
  • В голямото море...Живот
Здравейте.
Ве4е сте се настроили на карнавална вълна....а аз Ще съм на работа и на 20.02.Нямам идея кой Ще реШи тогава да си купува неЩо,ама....Нямям тръпка даже за тия неЩа,остарявам ли?
Моми4ета,опитвам се да открия някой в БГ да ми даде информация за ДДСто,как стои въпроса когато купуваШ стока там и я продаваШ навън,но в ЕС.Ако можете да помогнете,Ще съм ви благодарна.
УспеШна седмица на вси4ки......

# 107
Dorinda За6то не пусне6 една тема... все някой може да знае...има толкоз европейски мами Peace
Успе6на седмица на вси4ки Hug

# 108
  • Стара Загора
Усетихте ли земетресението?
Аз седях пред компютара.Тук се усети леко, но беше неприятно.

# 109
Даже и не разбрах,колежката ми каза.
Лозева,тук тема няма да пусна пове4е.Пуснах една за тЮлен4етата/Шокира ме,не потърсих дали я има и я пуснах веднага/,казаха 4е ве4е са я пускали,бяха гадни/съфорумките де/,обиждаха и заклЮ4иха темата след 2 4аса.Пуснах 2ра с извинение,нарекоха ме спамърка и какво ли оЩе не...и след 2 4аса заклЮ4иха и нея.НЯМА ДА ИМА СЛЕДВАЩ ПЪТ.поне докато не ми мине.
А ве4е полу4их инфото,ДДС не се плаЩа там,само тук след продажбата.

# 110
  • Стара Загора
аз видях самото темата с извинението.Ама така те нападнаха.Не стига, че си решила да се извиняваш, ама те изядоха с парцалите, както се казва.
Не им обръщай внимание.По някога хората могат да бъдат ужасни.

Отивам да готвя.Стискайте ми палци утре да успея да изпълня един план.Ще купувам подарък на мъжо, ама дано да успея.Че е доста сложна мойта Crazy Laughing

Приятна вечер.
А за срещата-аз предлагам къде, а по кое време-ако искате да е нататък (след март newsm78).Кога ви е удобно и сте по-свободни?

# 111
Наистина в клюкарника са такива...хора дето си нямат работа....но не се връзвай......имах впредвид в 4ужбинските да пусне6 но  хубавото е 4е си намерила инфото....
А аз не усетих земетресението но си 4атех с една приятелка от Лисабон и тя го усети Naughty

# 112
Ох нищо не съм усетила аз,в колко 4аса е било?пък майка ми ми се обажда от Бг да ме пита,та от нея нау4их,4е имало земетъресение ooooh! LaughingОх ще ставам,4е отивам да готвя,утре пак ще гледам да пиша.

# 113
ДСС,кажи какво Ще купуваШ на мъжо.Моя има рожден ден тогава,ама май оЩе не е заслужил за подарък,но Ще видя,не 4е имам идеи, ама..
И какво толкова готвите,аз се из4ерпах тотално.Все трябва да е с месо,а ве4е неЩе и готвено...

# 114
  • Стара Загора
Че към 10.30 май беше, не помня точно Laughing .
Значи са давали в България.Аз влезнах в сайта да чета новини, ама нищо не видях за това.Намерих само за референдума за аборта.

Изненадата, която исках да правя на мъжът ми за Св.Валентин се провали.Хареса си много един парфюм Живанши-Блу Лейбъл.Исках да му го купя, но днес се пребра охилен и си го купил сам ooooh! Tired

Не питай за готвенето, dorinda.Направо съм болна вече.И моят мъж все иска да е с мръвка (най-вече свинско).
Готих лазаня, гювеч, свинско с праз, сметана и гъби, наденички (за тази вечер Laughing), а се чудя утре какво да готвя с кайма newsm78
Нямам чушки, не ми се играе за пълнени картофи, може да "ударя" една мусака newsm78.

# 115
Ох ooooh! и на мен ми е писнало с това готвене,4е и по 2 пъти на ден,4е не оби4ал претоплено Crossing ArmsНа мен се опла4ете дето моя е португалец и незнае какво е постно ядене.Веднъж му обяснявам,4е българите не ядат много месо и той ми вика"зна4и ядете много риба" и аз"а и риба не зелен4уци" и той"е как така ще ядете само гарнитурата newsm78" JoyИна4е аз в пове4ето слу4аи като ме домързи е bife на скара,febres на скара,costeletes на скара Mr. Green и така.Утре ако намеря кой да гледа детето съм на зъболекар SickА за срещи4ката има време ще го измислим Hug

# 116
  • Стара Загора
И аз готвя общо взето два пъти на ден (по някога се случва и по веднъж).Ма моят съпруг е един...все търси мръвка в яденето, иначе не иска да яде ooooh!

# 117
Май вси4ки мъже са еднакви...Аз днес готвих месо на ситно със зелен4уци от замразените с бекон,оня ден беШе дроб задуШен с лук и моркови,утре месо с ориз на фурна и вси4ко гарнирам с кисели крастави4ки/станах им голям фен след като ги пуснаха и във Фейра Нова/.Ама време неЩо взе да не ми достига.Лозева,кажи ти как е при теб,4е си май с най малко свободно....Simple Smile

# 118
  • Стара Загора
В "Другата България" даваха за Тавира - "португалската Венеция" Laughing #Crazy ooooh!
Ходили сме там, ама определено е далеч от Венеция Crossing Arms

# 119
ИИИИИ днес никой не е писал,вси4ки празнуват св.Валентин ей.Ние пък не го празнуваме Crossing Arms
Моми4ета навивам още 2 моми4ета от форума да дойдат с нас на срещата.Може и да се навият,но само ако е март месец.Едната е тук на гости на майка си,но ще си ходи април месец,а другата живее в Швейцария,но ще бъде тук за великден и така.Ако се навиете ще бъде по яко,защото ще се съберем пове4е хора.И друго да ви питам срещата ще е с мъжете(и евентуално децата)нали?Айде доскоро и 4естит празник на вси4ки влюбени и не 4ак толкова влюбени Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт