Стани богат - тема 15

• 21 013
  • 792
  •   1
Отговори
# 525
То е публична тайна - 500 лева трябва да са гарантирани на всеки участник. освен ако много се запъне, де Wink

# 526
Е, имаше 2-3 случая, при които не взеха нищо... Но сигурно вече няма да има такива.

# 527
  • София
Наистина ли сте гледали случаи, когато някой не е взел нищо? Човешки същества ли бяха играчите?
Ще ми е интересно, ако някой помни и напише в 2 изречения (благодаря предварително).

# 528
  • София
Имаше въпрос какво означава фразата Уау. Случая със сатурновия натюрморт.

# 529
  • София
Благодаря. Явно съм гледал това със "сатурновия натюрморт" - с написаното от Вас се сетих; някаква дама-партиен активист май беше. За "Уау"-то не помня.

# 530
Беше написано на английски май - Wow ?

Проверих - не е така, грешно помня. Питали са какво е Лол (смея се с глас) и той го е объркал в Уау.

# 531
  • София
Пореден трагичен телефонен жокер. Какви са тези хора бе, тц тц.
Мъжът имаше интересни и лесни за мен въпроси, определено имаше късмет, жалко само че не се възползва и вместо да си тръгне с едни 5000 лв. той взе само 500 лв. Е, случва се... Иблис разбира се.

Жената тръгна кошмарно с Кюри. Цялата и игра отиде по дяволите.  Телефонният и жокер в последния момент я измъкна. Ами латински бе момиче. За какво отиват тези хора там не знам. Трябва да си подготвен и да рискуваш, а не само да искаш жокер след жокер.
Хах, това че 'Че няма новини' и друг път е задавано в Стани богат. Сигурен съм. Тя избра най-глупавото четирите опции. Чисто психологически се срина жената. Сигурен съм, че знае повече.

Без коментар за мъжът. Жокер за 200 лв. Не е чувал, 'вабанк' На луната ли е расъл този левент?

# 532
Този вече го поднасят, водещият се усмихва особено...

# 533
  • София
Нотингам

# 534
  • София
Нотингам

# 535
Сеща се за Нотингамския шериф, но се колебае.

# 536
  • София
Молдова

# 537
  • София
Извади късмет с познатия си. Аз не бях съвсем сигурен и повече го заслушах какво говори.

Не го знам, а и не съм загрял още. Ще ги поизслушам отново.

# 538
Проблемът с опиума? Предполагам пушенето.

# 539
  • София
Много лесни въпроси за мистър 'Вабанк'
Този въпрос май пак е задаван в СБ. Ако не се лъжа по спомен - заради човешкия език.

Общи условия

Активация на акаунт