Стани богат - тема 15

• 21 029
  • 792
  •   1
Отговори
# 480
Картечници, но може и гранати да е.

За намалява съм, но не съм сигурен.

# 481
Трябва да намалява.

# 482
  • София
+1
но бая се опитвах - с неговия пример за асфалта - да си представям твърдо/течно/плътно/рядко. Измислих, че молекулите ще се разбягват насам-натам и трябва да намалява плътността. Не ми беше комфортен въпросът.

Приятна вечер. Жалко за младежа, който (впечатление) знаеше доста, но избърза. Дамата сполучи най-много. Хубави празници/почивни дни на всички!

# 483
  • София
Хареса ми играта на жената.
Продължи добрата традиция от последните два дена. 😊

Хареса ми и момчето, много добре започна, но уви изгоря много наивно. Това е толкова известен факт с Къстър. Ех, ех, тц тц, ядец.

Мъжът, Брен са картечници, известен факт. Не знам защо се затрудни толкова. Но въпросът не беше правилно/коректно зададен. Притесни се нещо, ама добре се върна в играта с въпроса за плътността.

# 484
Като интересен факт го поствам,ако може.

В английският вариант на "Стани богат" зададоха въпрос:

"Коя е валутата на България?" Yum

Участникът позна,че е лев. И спечели 500 000 паунда!!!

# 485
Да, аз го гледах. Явно ни мислят за неандерталци.

# 486
Честит празник на всички посетители на темата!

За да не е изцяло извън темата, може ли някой да постне линк с играта на въпросния участник с въпросът за лева, ако не е проблем?

# 487
  • София
Честит празник на всички посетители на темата!

За да не е изцяло извън темата, може ли някой да постне линк с играта на въпросния участник с въпросът за лева, ако не е проблем?

https://www.facebook.com/pulentrashmemes/videos/1697142217430678

# 488
Би трябвало да е БНБ.

# 489
  • София
Честит празник и тук!
Това не го знам. А и ми трябва още въпрос-два за да "вляза" в играта.

# 490
Да, Швейцария и Франция.

Относно предният въпрос, НС си се оглавява от българи и мисля 1 руснак, а театърът и БАН трябва да са по-късно.

# 491
  • София
Именно някъде из Съв.републики беше - и е свързана с шаха. А нейния вожд в минало време - също. Но не знам за паметника. На Ленин сигурно има.
Върти ми се в главата и, че има нещо с будизма там (или са, или му отдават почит...)
А да не е пък на Остап Бендер - върви като за такъв въпрос.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 18:16 от EmBrother

# 492
Този въпрос си признавам, че не го знам. Едва ли е Граф Монте Кристо, но от другите три съм пас.

# 493
  • София
Стига, бе!? Остап през шаха и Илюмжинов в Калмикия. Браво на тях. Жалко за играещите (и за нас).

ПС. Нямам време за повече четене. Обаче ми стана интересно. Проверих. Будизъм, да - нещо ми е останало в кратуната. Шахът - естествено. И открих улица Остап Бендер - до паметник не стигнах.

# 494
Много неприятна участничка, не знам защо. Едно такова неприятно излъчване има. Дано поне знае.

Общи условия

Активация на акаунт