НАБОР 2004 - университетски класирания - втора тема

• 61 323
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Честито на всички приети! Да бъдат щастливи с избора си!
Ние още чакаме МУ Варна да се изкаже.

# 106
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честито на всички приети! Успех в новите начинания!

# 107
Браво на приетите деца, много успехи да имат в избраните специалности!
Мойта щерка медицината тук я отписва със сигурност, приета е екзотичната за мен специалност Инженерна химия, сега се чуди иска ли я. Аз понеже съм фен на спонтанните решения, съм напълно ок, ако реши, че я иска, но й казах сама да си прецени.

Лулумба, подавате заявление за участие във второ класиране. На място, защото трябва да оставите оригинала на дипломата. На второ класиране имате вариант или да мръднете напред или да останете на същата специалност. Ако мръднете напред, специалността от първо класиране отпада.

# 108
# 109
  • у дома...
Отчет и от нас, една приета бъдеща журналистка в СУ Simple Smile
Може ли да споделите минимален бал за специалноста?

# 110
Ха! Приет е в СУ - "Финанси, счетоводство и дигитални приложения" на АЕ.😀 Най-вероятно, ще освободи мястото, защото си чака за "Киберсигурност" на второто класиране за ТУ. 🤔 Ако не, пак щял да се запише в ТУ, там където е. Ами, в крайна сметка той решава.
ЧЕСТИТО на всички, класирани по първо желание и КЪСМЕТ на участващите на второ!

# 111
Здравейте,
моя син също е приет - Информационни технологии в СУ. Но той се записа в ТУ Изкуствен интелект на английски.
Та, който се интересува освобождаваме едно място в СУ Wink

# 112
  • На черешата
Честито на бъдещите колеги, юристи, добре дошли в изучаването на изкуството за доброто и справедливостта! И на бъдещите програмисти също, моят не си е проверил, ама не знам дали ще се разколебае, че и билети сме взели. Успех и хубаво студентство в нашия хубав Алма матер!
Какъв е минималният бал за право? А за Компютърните науки?
Ами моят е с 21.36 и е 147 от 150

Дъщеря ми с бал 22.10 не е приета. Cold SweatDisappointed Relieved Ще чакаме второто.

# 113
  • 1st floor
И моят синковец е приет! Първо желание с най-висок бал от 7те мъже, които приемат в СУ История и английски.

# 114
Първият етап на класирането на кандидат-студентите в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за учебната 2023/2024 г. беше обявен днес.

9 044 са кандидатите, подали документи за прием в най-старото висше училище. 40 от тях кандидатстват във Филиала на Софийския университет в Бургас, който приема студенти за първа година.

На първо място сред посочените от най-много кандидати специалности е „Право“. На второ място е „Психология“. Третото място заема специалността „Международни отношения“. На следващите места кандидатите са поставили специалностите „Връзки с обществеността“, „Журналистика“, „Комуникационен мениджмънт“, „Софтуерно инженерство“, „Компютърни науки“, „Английска филология“, „Бизнес администрация на английски език“.

5 761 са кандидатите, приети на първия етап на класирането в редовна и задочна форма на обучение, държавна поръчка и платена форма на обучение.

След първото класиране са приети 27 лауреати.

# 115
  • Бургас
Минимални балове за момиче ФМИ СУ
1   Софтуерно инженерство   Редовно       бр. места       50                 мин.бал     22.33   
2   Компютърни науки   Редовно                 бр. места   60                 мин.бал    19.93   
3   Анализ на данни   Редовно                 бр. места   20                  мин.бал  18.23

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 15:36 от . Яна .

# 116
Честито на всички и успех при следващите класирания!

# 117
  • София, Младост
Похвалвам се с приета по първо желание химичка в СУ Simple Smile.
Честото на всички приети! Най-хубавите години са пред тях!!!

# 118
  • София
Отчет и от нас, една приета бъдеща журналистка в СУ Simple Smile
Може ли да споделите минимален бал за специалноста?

За редовно е 23.40,  за редовно платено 22.33.

# 119
Честито на приетите деца!!! И късмет на продължаващите да участват в класиранията до желаната специалност!!!

Общи условия

Активация на акаунт