НАБОР 2004 - университетски класирания - втора тема

• 61 331
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, ние сме приети и ще се запишем в СУ на първо класиране. Интересувам се има ли пречка да участваме на второ, трето и четвърто класиране в други университети

# 121
Моят не е приет Право с бал 20,83, 3 на опашката за задочно.Чакаме си 2 класиране.И утре УНСС.

# 122
  • София
Честито на всички приети деца ! Още малко здрави нерви на чакащите!
И зетят е приет във ФМИ. Утре бЕга да се записва и после бЕгат на прощално море в Гърция преди да се разделят до Коледа заради Нидерландията. Disappointed

И малко нагледен матрЯл за разведряване на обстановката как някои съдби са предопределени.
Ок 5 мин. след заснемане на този кадър се изсипа поддръжката на хотела да види защо няма вода по пързалките.
Това ни беше като deja vu, защото пък 1-2 г преди това море, бяха спрели водата на детската градина връщайки се от плуване. Само се чудя що избра космоса ми не направи copy/paste на баща си с хидравлика и пневматика.
Innocent
Други инженерни рационализации, като да си изсипем водата от боичките в диспенсъра, докато няма бутилка, и после да ни загризе съвестта и да гo измием с ...веро, изобщо няма да ги споменавам.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 16:24 от bibi

# 123
Къде гледате минималните балове на приетите?

# 124
  • София-България, Израел - където си поискам
Честито на всички приети!
Ние сме приети по второто му желание, за първото е първи в опашката, така че се надявам на второто класиране да е приет там.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 18:23 от jakinik

# 125
  • София
ма естествено, че ще влеза в някаква среща и ще изпусна класирането! Предварителното се потвърди, онези "места в опашайат" си се оказаха истински. Ето минималните балове за момчета в някои специаности - ако и тази година някой се е заел да прави таблица и статистика, да ги има.
Скрит текст:
Нямам представа дали е възможно чак такова движение "нагоре", но така или иначе не е писал нищо, което не смята да учи, а само за пълнеж. Специалността го удовлетворява, но все пак ще подаде за второ класиране.

Честито на всички приети! Успех на утрешните ни кандидати за УНСС Heart
Скиорче, какво стана с онази географска специалност, някъде по-назад ли я написа в крайна сметка? Стискам палци и на малката фурия да си завоюва полагаемото място в колектива Kissing Heart  Вярвам в нея, ще се справи, само да преодолее първоначалния шок!

# 126
Здравейте, честито на приетите и успех на останалите в следващите класирания!
Малко инфо и от мен:
Минимален бал за момчета Психология СУ - 27.28

# 127
  • София
Малко инфо и от мен:
Минимален бал за Психология СУ - 27.28
Предполагам за МОМЧЕ, обаче. 29 е за девойките.

# 128
  • София
Малко инфо и от мен:
Минимален бал за Психология СУ - 27.28

При мен, излиза минимален бал за Психология 29(редовно), щерката го е писала за пълнеж, на последно място Simple Smile

# 129
Здравейте, искам да Ви питам как става това разместване по второ класиране?
Например на мен сега ми дава, че съм 4-та в опашката за специалност “Медицина”, не са ми стигнали 0,40 стотни.
Според Вас за второ класиране би ли могъл балът да падне с толкова?

# 130
  • София
Много се радвам за всички приети! Тази година наистина балът е паднал с близо 2 т. за КН, за СИ по малко, заради по трудното ДЗИ, на второ ще мръдне още, Мандаринка със сигурност ще се качите до второ желание, много се радвам!

# 131
Съншайн, трябва 4 момичета да не се запишат, за да те класират. Това може да стане ако 4 от приетите, са решили нещо друго, приети в друг университет и тн.
Много по-вероятно това може да стане, ако 4 момичета от приетите, след 20.07 са приети в МУ и се отпишат от СУ. Според мен това е много силно вероятно и имаш всички шансове да бъдеш приета на следващи класирания, само трябва да имаш търпение Simple Smile

# 132
Например на мен сега ми дава, че съм 4-та в опашката за специалност “Медицина”, не са ми стигнали 0,40 стотни.

Считай се за приета на второ класиране.
Със сигурност ще има разместване.

# 133
Според мен ще те приемат на второ класиране, не губи надежда!

# 134
  • Burgas, Bulgaria
Излезе класирането в УНСС.

Общи условия

Активация на акаунт