НАБОР 2004 - университетски класирания - втора тема

• 61 342
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Честито на приетите по първо желание и късмет на останалите на второ класиране
Скрит текст:
За статистиката - момиче, СУ

# 136
  • София
Излезе класирането в УНСС.
Изненада Mr. Green

В УНСС, щерката е приета маркетинг(първо желание), но ще се запише в СУ.

# 137
ма естествено, че ще влеза в някаква среща и ще изпусна класирането! Предварителното се потвърди, онези "места в опашайат" си се оказаха истински. Ето минималните балове за момчета в някои специаности - ако и тази година някой се е заел да прави таблица и статистика, да ги има.
Скрит текст:
Нямам представа дали е възможно чак такова движение "нагоре", но така или иначе не е писал нищо, което не смята да учи, а само за пълнеж. Специалността го удовлетворява, но все пак ще подаде за второ класиране.

Честито на всички приети! Успех на утрешните ни кандидати за УНСС Heart
Скиорче, какво стана с онази географска специалност, някъде по-назад ли я написа в крайна сметка? Стискам палци и на малката фурия да си завоюва полагаемото място в колектива Kissing Heart  Вярвам в нея, ще се справи, само да преодолее първоначалния шок!
За мен е супер специалността де да искаше и моя да учи това 😭

# 138
Класирането на УНСС излезе.
 Имам си студееент!Първо желание, държавна поръчка!Бизнес логистика. Боже, как се радвам!!!!

# 139
Честито Марулета!

# 140
Не съм се връщала, назад ще ви прочета, излезе класиране на УНСС
Бизнес информатика на първо класиране е приет нашия Grinning
 Марулета честито!

# 141
  • В светлината на слънцето
В УНСС - икономическа социология и психология. Ще участва на второ.

# 142
  • Пловдив
Ето и при нас за сега резултатът какъв е с приема - в СУ - история, в ПУ - право.

# 143
  • 1st floor
Пускам минималните балове за момчета СУ, ако някой ще прави таблица.
За Право - хваща минималният бал.😂 Но при него е писано като пълнеж - осмо желание! 😂😂😂

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 17:13 от НеПоКоРнА

# 144
Ей, как се разработиха тези университети! Joy

Лулумба, а какво е първото желание на детето?
Честито и на новите приети, много се радвам за тях!

Мойта щерка взе, че се ентусазира силно с тази инженерна химия. Вероятно ще се запише, пък като излезе класирането в МУ, ако има нужда, ще мисли пак какво да прави.

# 145
Успех на чакащите второ класиране!
 Честито на приетите!

# 146
  • София
Браво на Марулетчо, то това си и работи, нали? Сега ще добави и диплома към практиката! Поздравления и на добър час!
Днес голям урожай! Какво си посяли децата, браво!

# 147
  • София
Егати, човек да не влезе в среща и две класирания излезли! Flushed
Честито на всички приети по първо желание и успех на тези, които ще участват във второ класиране! А на тези, които искат да правят това упражнение в повече от един университета, успех в решението в кой от тях да депозират дипломата! Много тъпо са го измислили, много! Rolling Eyes

# 148
За голямо облекчение от гафа с бала-приета е на първо класиране скандинавистика. Бал 22.79, Мин. Бал пише  21.72. Дори не е на последно място. Отдъхнахме си, голям потрес беше с нашето недоглеждане. Все пак като има два балообразуващи предмета по чужд език не е кристално ясно , че се взема единствено матурата, ако се е явила на единия от тях. Но вече свърши, слава Бигу. Честито на всички удовлетворени от първото класиране и стискам палци на тези, които ще чакат втори. Благодаря за подкрепата

# 149
  • София
Момичета, къде остана онази, форумната лопата - Санака, при теб ли е последно? Имам нужда да я размахам над гърбината на един татко!
Ицо, за теб говоря! Синът ти е приет Право в СУ! ПРАВО в СУ!! Знаеш ли какво значи това - че годините в езиковата гимназия не са пропилени, защото не е заминал да учи в чужбина, а са му дали една основа, много стабилна, подготвили са го за изпити, матури, дали са му знания и поглед върху света, на база на които момчето е направило информиран избор. Heart Eyes Е, понякога техният избор не съвпада с нашите виждания и разбирания. Аз също леко съжалявам, че моят не пожела да замине да учи в чужбина, особено тези специалности, които си е избрал. Направи го заради удобства, заради познатото и лесното, с оправданието, че няма чак толкова ясна идея какво и къде иска да учи. Отделно, отдавна съм му казала, че е идеален за Архитект - нито изявен математик, нито изявен художник, но рисува, даже пее, има чувство за песпектива, има пространствено виждане, мързелив е Joy (добре, де, енергоспестяващ сме решили да им викаме на този модел мързели).  Ама не ще да ме чуе и си е негово право. Ето, оплаках се. Да седи зад екраните цял живот, изолиран от света, да хване хемороиди на 30, да влиза в графата "нърд". Това си избра. Доволна ли съм - не знам. Аз обичам да става на моето Stuck Out Tongue Winking Eye Но това е неговият живот и ако иска да трака по клавиатурата и да се блещи в черния екран, да се дупи под бюрата да оправя мрежи или каквото там реши да прави с тез компютърни науки, да си го прави. И дано и грам да не съжалява някой ден! Както и твоят син, както и всички останали синове и дъщери! Първо, второ, пето желание, в синхрон или наопъки на родителските - да са щастливи с изборите, които правят, ние ще ги подкрепяме!
Така, лопатата е свободна вече. На който му трябва - да свирка, аз я ползвах Sunglasses
Честито на новоприетите в УНСС!
Марулетко, ти подготвена ли си за днес за празнувание? Че за утре гласиха класирането УНСС, да не са те сварили "на сухо" днес Joy

Общи условия

Активация на акаунт