НАБОР 2004 - университетски класирания - втора тема

• 61 355
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Мандаринка❤️❤️❤️
Аз си пожелавам, да НЕ съм права! Това относно живота пред монитора, но щом е тяхното, така да бъде!🍀🍀🍀

# 151
  • 1st floor
Тамън вчера ме снимаха с една лопата. У мен е, не е при Санака. Готова съм да услужа, ако му трябва на някого😂 На синчето на Ицето с предимство!

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 20:32 от НеПоКоРнА

# 152
  • София
Хайдееее... журналистката се замисли, колко по-практичен бил маркетинга Simple Smile)))
Не е лесно да си близнак Mr. Green

# 153
Мойта щерка взе, че се ентусазира силно с тази инженерна химия. Вероятно ще се запише, пък като излезе класирането в МУ, ако има нужда, ще мисли пак какво да прави.
каква би била реализацията с инженерна химия? Предполагам, че е хубава специалност!

# 154
И ние сме приети втори желание право платено УНСС.
Може ли инфо за минимален БАЛ държавна поръчка право в УНСС, което е  първото желание? Няма никаква информация къде се намираш в списъка на чакащите Simple Smile
И честито на всички приети!

# 155
  • София
Е, Мандаринка, ти си Одисей-ят на нашата тема, всичко възпя. Аз все тая надежда за някоя магистратура по нещо по традиционно инженерно, тип роботика и подобно.
Децата радват ли се, аз помня, че като разбрах, че съм приета Право умрях от кеф, пуснах си до дупка Let the sunshine от Коса, любима, легнах на пода и запях! Сега не съм на същото мнение Joy
О, Мерито, много се радвам за скандинавистиката, да си отдъхнеш!

# 156
  • Варна
Изчака ми се чакането цял ден! Но ДААААА! Приета е госпожицата да учи медицина!
Бях по път като ми се обади. Надух си радиото и пях с пълно гърло от кеф! 😁

# 157
  • София
Честито! И аз, ако разбера, че е приета в МУ София ще пея, ще пия, дори едно Пайдушко може да врътна.

Какъв е минималният бал във Варна, в сравнение с миналата година?

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 18:00 от sanaka

# 158
Непокорна, първо -това не си ти, а някоя 20 годишна!
 Второ .- лопатата  е за сина на Ицо, не за Ицо.
  Трето - току-  що Мандарин облече мислите ми в думи!
 Ицо, стига ,бе човек! Наше село,та наше село! Умните и кадърни деца, каквито са нашите , в това вярвам безусловно, ще си намерят мястото. В което и кътче да ги пуснеш.
  Бора, да , това работи Марул джуниър, иска да има кетапа. Той си го избра, този път дори не съм се обаждала./както при кака му/
    Майките в УНСС , кво да носим при записване?Медицинско,лична карта,друго?Уж четох, ама от еуфория ли, не разбрах.
   В последните три седмици в семейството ни се случиха доста гадости, та тази новина ми връща усмивката.
  Готова съм за черпене!

# 159
Мойта щерка взе, че се ентусазира силно с тази инженерна химия. Вероятно ще се запише, пък като излезе класирането в МУ, ако има нужда, ще мисли пак какво да прави.
каква би била реализацията с инженерна химия? Предполагам, че е хубава специалност!
Идея си нямам Joy Оставила съм я да чете и проучва и да си говори с хора, които знаят. Но тя обича химията много, така че все се надявам, че ще я учи с кеф.

Nad_tab, маркетингът е блага специалност, освен това има страхотен недостиг на кадри, ако това по някакъв начин ще ви помогне в мисленето.

Антония, и всички останали, честито и на вашите деца!

Абе и аз мисля, че лопатата е за Ицо, не за детето Joy Вместо да се радва, той нероден Петко оплаква. Joy

# 160
класирането във МУ- Варна кога ще е?

# 161
  • В реалния живот
И моята дъщеря е приета по второ желание, което е редовно/платено. Ще чакаме да видим дали ще се премести по първо желание - същата специалност, държавна поръчка. Доволна съм!
Виждам, че е могла да бъде приета на още 3 места от списъка й, което много ме радва.

А видях на схемата, че дипломата се депозира във факултета, където е приет студента, а не в ректората. Дали е така?

Честито на всички приети!

# 162
  • Варна
класирането във МУ- Варна кога ще е?
Излезе.
Санака, като се прибера вкъщи ще разгледам подробно на компютъра и ще ти пиша.

# 163
Здравейте,

Малко мин. бал за мъже СУ

специалност  места мин. бал

Астрофизика, метеорология и геофизика        8   14.44   
Инженерна физика            10   26.75
Квантова и космическа теоретична физика      17   12.15
Комуникации и физична електроника       5   16.70   
Компютърно инженерство            10   22.58      
Медицинска физика             6   16.63
Оптометрия               10   16.67      
Физика                   7   21.00
Фотоника и лазерна физика          3   21.24
Ядрена техника и ядрена енергетика       5   20.04

Инженерна химия и съвременни материали      10   14.03
Химия                  13   12.75
Компютърна химия             8   14.37   
Екохимия                7   14.68   
Фармация               27   29.88
Ядрена химия                4   19.10   

Химия и английски език                  3   16.80   
Химия и информатика                  3   15.20   
Физика и математика                  3   13.33   
Физика и информатика                  3   16.52   
Учител по природни науки в основна степен на образованието   3   14.31   

Публични информационни системи         12   21.22   
Библиотечно-информационни науки         9   17.40

# 164
Хайде и ние...УНСС-"Международни отношения с английски език"..ама няма да се записва..пуста Нидерландия.. и в СУ е приета.

Общи условия

Активация на акаунт