НАБОР 2004 - университетски класирания - втора тема

• 61 314
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Оффф не знам да са живи и здрави и дано да имат късмет.Tonita същите сме викам му запиши нещо с компютри отговора то до 2-3 години това нямало да е актуално а пък че с това право освен в България другаде няма как да практикува не го интересува и защо се натискахме за тази ЕГ като накрая остава тука.Дано поне след като завърши не се върне при нас на село че тук наистина е обречен.

# 76
марулета Моя убавец чака резултатите за право в СУ и УНСС отказа да учи в Австрия или Германия бил вече достатъчно голям да решава "като взема лопатата"Smiley От сега му сбирам кахъра с това право какво ще работи ама те тия днешните са професори всичко знаят майка му си дава пас и не знам какво ще става.

Аз всичко бих дала да си остане девойката тук.Би трябвало да я приемат.Ама тя очите си изрева Холандия, та Холандия.Не знам как ще се оправя сама там..но като иска какво да правим.Поне, ако не друго ще ви е пред очите младежа.

# 77
  • тук-там
То ако с правото няма какво да работи, какво да кажем за специалностите с по-малка професионална насоченост?! И да, ако иска право и смята да го практикува в Бг, не му е мястото в Германия и Австрия. На мен пък детето ми се струва доста ориентирано.
Скиорче, малката ще се заяви и ще ги издуха! Тартор не се става с командорене и дърдорене, а с авторитет и умения. Ще видиш как бързо ще се обърнат нещата при нея!

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 14:49 от mtz

# 78
  • София
Ico и ние сме в постоянна чуденка с правото. Дори и да не завършват всяка година 300 души в СУ, а напр. 200, пак конкуренцията е жестока. Ами тези от НБУ, от УНСС, от университетите извън София? Ясно е, че СУ е мястото за право, но някои си намират начини и с
Скрит текст:
взетата по друг начин диплома от ЮЗУ
да изместят читаво дете, което няма същия “гръб”. Може и да не съм права, разбира се. Това са си моите страхове, но базирани на един конкретен случай.
Русалке, много й се карат водни ски или уейкборд и има какво да покаже, но сега има забрана да ги практикува, заради коляното и е като тигър в клетка:). (Трябва да избягва усуквания с фиксирани крака и контактни спортове).
MTZ, тя обикновено не си мълчи, ама сега няма много самочувствие да отвърне както трябва на НЕ и без приятели наоколо. От зор, ще вземе да го проговори😆
Марулетка, ще й предам позитивната енергия и подкрепата от форумската агитка:)🤗

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 16:33 от Skiorche

# 79
Хелоу! Моята дъщеря се отказа от Холандията сама ,в СУ и излиза ,че е 13 на опашката информатика ,за жалост не е писала платено ,а само редовно ....Cold Sweat мнооо тъпо,стискам палци на ръце и крака да я приемат и да остане тукк пффффф

# 80
В ПУ сме приети право сега чакаме СУ.Skiorche смятам притесненията ти за напълно основателни и аз точно за това се притеснявам още повече ако някое време се върне в нашия град където нямаш ли вуйчо владика си за никъде а той определено няма Disappointed Relieved

# 81
Е, аз да се похваля, че съм записана вече в ТУ със специалност "Телекомуникации". Simple Smile

# 82
Е, аз да се похваля, че съм записана вече в ТУ със специалност "Телекомуникации". Simple Smile
Честито! Успешно завършване!

# 83
Честито на приетите вече.

# 84
  • София
Приет е младежът Право в СУ:))). Ура! А сега накъде?
(Има класиране)
Допълвам се - има и позиция в класирането 102/150.
Ицо, и твоят ще е приет, според мен!

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 15:01 от Skiorche

# 85
Честито на приетите!

# 86
  • тук-там
(Има класиране)
Честито! Как накъде? Към СУ и правото Simple Smile

# 87
(Има класиране)

Браво!!!
И моята девойка също. Да видим сега...какво ще решава и тя.

# 88
(Има класиране)
Допълвам се - има и позиция в класирането 102/150.
Ицо, и твоят ще е приет, според мен!
Приет е 147 от 150 😀

# 89
  • тук-там
Между какво се чуди?
Честито на всички бъдещи юристи!

Общи условия

Активация на акаунт