НАБОР 2004 - университетски класирания - втора тема

• 60 989
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
В сайта на СУ не успявам да намеря информация за класиране и минималните балове за Стопанския факултет. Синът ми ще бъде 12 клас тази година.

# 601
  • Пловдив
Няма такава информация на сайта.

# 602
Момичета, спешно ми възникна семеен ангажимент за довечера и няма да мога да дойда. Съжалявам, че толкова късно, но няма как. Много хубави емоции довечера на който ще ходи.

# 603
  • София
Аз съм вече в ресторанта и ви чакам.

# 604
Аз пътувам

# 605
Весело изкарване на компанията! Наздраве и от мен!

# 606
Здравейте,
Малко късно открих темата, но имам студент в СУ медицина на първо класиране, след успешен бакалавър и магистър в немски технически университет. Мечти, нека се сбъдват!

# 607
  • София
Vion, поздравления за момчето ти!!!!!Ако правилно помня, не просто бакалавър и магистър в Германия, а и спечелена пълна стипендия на DAAD за всичките  бакалавърски години  Wink Наистина много остър завой прави, но мечтите са за това - да се следват и сбъдват...

# 608
Даа, точно така! Много съжалява, че това образование няма да го получи в Германия, шансовете там са около 5 %, защото веднъж вече се е възползвал от тяхното безплатно образование. Мечта му беше отдавна да има диплома по медицина, ще я съчетава със знанията по изкуствен интелект.  Дъщеря ми обаче в момента е пред първи държавен изпит в Германия по медицина /след шести семестър/.
Похвалих се!

# 609
  • София
Даа, точно така! Много съжалява, че това образование няма да го получи в Германия, шансовете там са около 5 %, защото веднъж вече се е възползвал от тяхното безплатно образование. Мечта му беше отдавна да има диплома по медицина, ще я съчетава със знанията по изкуствен интелект.  Дъщеря ми обаче в момента е пред първи държавен изпит в Германия по медицина /след шести семестър/.
Похвалих се!

За хвалба  си е Simple Smile
Скрит текст:
Предполагам е в Аахен девойката, само там май базисът е след шести семестър (може и някъде другаде, де, все пак са 39 медицински факултета), физикумът на другите места масово е след 4-ти. Дъщеря ми е също в RWTH медицина (ако става дума за там), наесен ще е 5 курс  Simple Smile

# 610
Точно там.

# 611
  • София
Така! Слънчевата и Клеми са с неизвинени отсъствия, равняващи се на 4 боря /пропорционално на каните вино/, което води до дисциплинарно наказание. За Червенокоска още мислим, защото тя предупреди предварително, че няма да дойде, но от друга страна, на срещата имаше бъдещи холандски майки, които с нетърпение чакаха информация от нея. Та по-скоро и тя минава в групата на неизвинените.

# 612
  • София
Ха ха, Санака, ти направо си беше малцинство сред нидерландски мами Simple Smile.
На мен само закъснение да ми отразиш в дневника! Wink
Беше ми много приятно, момичета. Друг път пак!

# 613
  • София
Готина среща, пък и сватба имаше, нали е на късмет! Ха ха, Санака, тя самата бъдеща медицинска майка, отново ни класира при бъдещите майки, супер, чувствам се млада и много бъдеща! Благодаря за организацията и за транспорта!

# 614
Наистина много съжалявам, че така се получи в последния момент - бях се настроила да ви видя. На разположение съм на всяка "холандска" майка с каквото мога да помагам.

Общи условия

Активация на акаунт