Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 276
  • 796
  •   1
Отговори
# 495
Значи се прецакаха да си ползвам сега купона. Имам РД съвсем скоро и няма вече да мога да го ползвам. Здраве да е Simple Smile Поне други хора сега като знаят ще се възползват.

# 496
  • София
Някой ползвал ли е това? Видях, че е със сода бикарбонат, знам, че в миналото са я ползвали против изпотяване, та това като вариант ми се видя доста добро. Няма алуминий също, парабени и другите вредители...

# 497
Преди три месеца направих поръчка през сайта на DM, платих я с карта и я взех от магазина, който бях посочила. Два от продуктите липсваха. В имейла им пишеше, че ще ми възстановят  сумата по банков път.  Вчера се сетих да проверя - още не са я възстановили!

# 498
  • Плевен
Преди три месеца направих поръчка през сайта на DM, платих я с карта и я взех от магазина, който бях посочила. Два от продуктите липсваха. В имейла им пишеше, че ще ми възстановят  сумата по банков път.  Вчера се сетих да проверя - още не са я възстановили!
Най-добре се свържете с тях. Имам на 2 пъти възстановяване без проблеми.

# 499
Най-добре се свържете с тях. Имам на 2 пъти възстановяване без проблеми.
Благодаря! Снощи им изплатих имейл и ако не ми отговорят ще отида в магазина.

# 500
Защо два пъти по 15%? При мен е само веднъж.

В смисъл пазарувахте с -30% отстъпка?

Така излиза. 2 пъти по 15%, с натрупване.
100лв минус 15% са 85лв,
85лв минус още 15% са 72лв.
Приблизително, закръглям.

# 501
Който има талон за добре дошъл и този за онлайн поръчка.

# 502
Защо два пъти по 15%? При мен е само веднъж.

В смисъл пазарувахте с -30% отстъпка?

Така излиза. 2 пъти по 15%, с натрупване.
100лв минус 15% са 85лв,
85лв минус още 15% са 72лв.
Приблизително, закръглям.

15% отстъпка за добре дошъл и 15% отстъпка по случай една година на онлайн магазина.

# 503
На мен днес не ми отчете нито талон за рд на веригата, нито за моя, нито за добре дошъл. Къде бъркам? Анулирах поръчката.

# 504
  • София
А дали са дръпнали цялата сума. При подобен случай, при мен бяха блокирали сумата на поръчката, но после бяха дръпнали по-малка сума.

# 505
И при мен имаше липсващ артикул. Първо дръпнали сумата с него, после я върнали, сега ми стои блокирана сумата без него...звънях в банката да направя справка.

# 506
  • пустинята Гоби
ДСК по принцип веднага отблокира сума, ако се прати документ за канселирана поръчка, в случая за поръчка с по-малка сума. Може би и другите банки така процедират. Това като инфо, ако на някой не му се чака банката сама да свърши тази работа.

# 507
  • София
Който има талон за добре дошъл и този за онлайн поръчка.
aктивирал съм талон за добре дошъл, но не видях 15 +15 %?
Правилно ли разбрах, че трябва да е от един магазин (всичко налично), за да ползваш кода - и само веднъж ли важи?
Мисля да поръчам освен обичайното и нещо ново.
Има ли по-добър аналог в този ценови клас /тоал. хартия/ на лидълската (Florance, с овцата)?

Вариант за обувки като тези на Шол - това ли е само?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-zashtita-za-kraka-i-dezodo … 058172618697.html

И нещо добре измиващо за съдове, но неизсушаващо много ръцете - на това попаднах
 https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-za-izmivane-na- … 066447054774.html

# 508
Това зеленото е за крака, не е за обувки. За обувки беше син спрея, но не съм сигурна че е хубав. Аз го имах, но не видях да върши работа. Докато от този зеления съм доста доволна.
А за отстъпката мисля че първо начислятщва едно -15%, после още приспада още -15%.

# 509
Кодът за добре дошъл важи 1 път.
В тотала накрая си вижте цените- един път има -15% за собре дошъл и на едно място
са
-15% за онлайн поръчки.Той не знам
колко
пъти може да се ползва.

Общи условия

Активация на акаунт