Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 237
  • 796
  •   1
Отговори
# 555
Аз купувам Папия 4-пластова само от Метро Simple Smile.

# 556
Може ли да споделиш коя точно е?

Тоалетна хартия купувам само от dm, 4-пластовата им. Откакто я открих, всички други са в по-ниската категория.

# 557
  • София
Hrispa76, ето ги:

Позволих си да покажа и Lifter Gloss - а на Мейбълин. С хиалурон е и много ми харесва! Опъва устните и блести деликатно, но приятно! Simple Smile
Lip oil на Catrice - цвета се трансформира на устните. Става приятно розово - цикланен цвят. Докато  олиата на Essence цвета не се трансформира на устните. И на двете марки олиата леко блестят, едва забележимо. И на двете марки устните ми се чувстват комфортно. Не ЛЕПНАТ!
На мен и четирите много ми харесват! Simple Smile
Надявам се да съм била полезна. Simple Smile

# 558
020 На катрис е с най-много PH активатор и затова става супер интензивен цикламен цвят. Подмамих се като първо заложих на него, но на мен не ми отива циклама, затова си взех цвят 010, транформира се в приятно розово.

# 559
Вчера и аз поръчах онлайн с 15 % отстъпка неща за бебето.
Мм ги взе.

# 560
В официалния сайт на Катрис има опция да св "пробват на живо" тези гланцове Simple Smile тъпото е, че цветове, които не са налични там, не могат да се тестват.

# 561
  • При децата ми
Скрит текст:
Hrispa76, ето ги:

Позволих си да покажа и Lifter Gloss - а на Мейбълин. С хиалурон е и много ми харесва! Опъва устните и блести деликатно, но приятно! Simple Smile
Lip oil на Catrice - цвета се трансформира на устните. Става приятно розово - цикланен цвят. Докато  олиата на Essence цвета не се трансформира на устните. И на двете марки олиата леко блестят, едва забележимо. И на двете марки устните ми се чувстват комфортно. Не ЛЕПНАТ!
На мен и четирите много ми харесват! Simple Smile
Надявам се да съм била полезна. Simple Smile

Благодаря! Simple Smile
Този на "Мейбълин" го има дъщеря ми и е супер. Много ми харесва! Много хубав приятен блясък има върху устните.

# 562
  • Melmak
От днес до 27.09 има безплатна доставка за над 25 лв през приложението.

За мъжки интимен гел не знам конкретно, вкъщи ползваме основно Лактацид и Жая и сме доволни.

Крем за ръце аз харесвам на Nuxe, не е от дм,  но е много хубав крем, попива бързо без да е мазен и мирише много хубаво.

# 563
Крем за ръце аз харесвам на Nuxe, не е от дм,  но е много хубав крем, попива бързо без да е мазен и мирише много хубаво.
Всичко е вярно, но не е особено добър за сухи ръце, не хидратира в дълбочина, за това спрях да го купувам и се върнах към любимия и доказан Glysolid

# 564
Някой знае ли дали този протеин има мерителна лъжичка вътре?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sportness-surovatachen-protein-n … 058172511097.html
Искам да го занеса на работа и да си го използвам там като замествам закуска.
Разбира се не всеки ден.

# 565
# 566
# 567
Някой ползвал ли е този лосион за тяло с уреа?

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-losion-za-tyalo-urea-p4058172831027.html

# 568
  • София
Ето това искам да похваля. Много съм доволна. Не дразни, не щипе, натурално, без алуминий... Много нежна и приятна миризма. Единствен недостатък, че се нанася с ръка, защото е крем.
Досега ползвах дезодоранта-камък, но това е по-добро (според мен).

# 569
Да, хубав е.

Общи условия

Активация на акаунт