Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 261
  • 796
  •   1
Отговори
# 540
  • Сливен
Аз ползвам този почти 2 месеца,само вечер.Трябваше ми нещо за жегите .Доволна съм,сякаш ми се избистри кожата.
Току-що открито в dm: Серум за лице Hello, Good Stuff! Pore Minimizing (https://dm-drogeriemarkt.bg/essence-serum-za-litse-hello-good-st … pdsteilen.laufend)

# 541
Аз търся от много време балсам за устни с цвят. Тези на нивея са крайно нетрайни дори и от към хидратация. Дори устните ми после ги усещам опънати. Гадни са.

# 542
Този балсам използвам аз https://www.dm-drogeriemarkt.it/catrice-power-full-5-balsamo-lab … 059729379740.html . За мен е траен цветът и устните се усещат много комфортно

# 543
На есенс е също с цвят и много комфортен на устните. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/essence-balsam-za-ustni-heart-co … 059729348333.html

# 544
Наскоро си взех точно такова, изненада ме приятно и мен като усещане, освен че цветът не изчезва за нула време както от тези на Нивеа.

# 545
  • При децата ми
Днес успях да пусна поръчка до филиал на ДМ и купих от маслото за устни на Essence  Pink Shampagne 03. Нямаше от по-светлия цвят. Продължавам да го търся и него.
Имам и маслото за устни на  Catrice. Не помня номера. Много е хубаво! Консултантката обясни, че Essence и Catrice са под една "шапка" и продуктите са им еднакви.

Може ли да направите съпоставка между двете масла? Кое повече Ви харесва?

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 16:29 от Hrispa76

# 546
Ще разгледам да видя какви цветове предлагат есенс тогава. Дано намеря подходящ ми нюанс червенеещо.

# 547
Ще разгледам да видя какви цветове предлагат есенс тогава. Дано намеря подходящ ми нюанс червенеещо.

Имат червенеещо, strawberry се казва. цвета, но не помня 02 ли беше или 03.

# 548
  • София
Търся мъжки интимен гел (не само от ДМ), неизсушаващ, крем за ръце бързо попиващ, както и алтернативни идеи за против изпотяване. Искам да сменя тези от снимката.
Също балсам за след бръснене, максимално изчистен. Последно на Weleda ползвах, ДМ вече не предлага ли?
Има ли микрофибърна кърпа, за прах, която лесно се измива?
Коя тоал.хартия препоръчвате?

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 18:13 от Starrydream

# 549
Мъжки интимен -не знам.Но знам ,че познати мъже ползват Лактацид-обикновения и са доволни .

# 550
Вкъщи ползваме Сафорел всички и сме много доволни.

# 551
Не е от ДМ, но Eucerin ползваме у дома, никой не се е оплакал 😀
Ох, зачудих се дали да поръчам Catrice power full 5 касиса(имам розовото и ми допада) или от тези олиа, за коити говорехте. Намразих гланцовете, тъй като всв си лепках коса по устните.

# 552
  • София
Hrispa76, обещавам, утре ще стане. Днес си купих и другото олио за устни на Есенс, 01.

# 553
  • Deutschland
Starrydream, бързо попиващ крем за ръце на Микса препоръчвам. Нютроджина са хубави, но поне на моята кожа попиват бавно.
Тоалетна хартия купувам само на Zewa, кухненска също.

# 554
  • София
Тоалетна хартия купувам само от dm, 4-пластовата им. Откакто я открих, всички други са в по-ниската категория.

Общи условия

Активация на акаунт