Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 74 258
  • 796
  •   1
Отговори
# 525
Кой продукт си хареса? Сподели, ако може.
Може, разбира се Grinning

# 526
А, благодаря, явно не съм търсила правилно.

Ммм, този гланц изглежда много готин цвят, дълготраен ли е?

# 527
  • Варна
Точно това олио беше част от поръчката ми днес (поръчана и изпълнена за около половин час). И аз го бях харесала и дебнех да заредят Simple Smile
Върху устните е прозрачен, макар аз да си поръчах по-цветния вариант (показаният).Т.е. цвят няма.
Плътен е, не мога да кажа че не лепне. Дават го с масла май и т.н.Не е със сладникав вкус нито мирис (предпочитам да беше). Не мога да определя на какво мирише, може би като на червило или и аз не знам.
Както казах плюсът му е,че е плътен. А и не е скъп.
За Варна, Студентска.Предполагам,че го зареждат навсякъде.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 23:31 от gali-presi

# 528
  • София
Сложих 1 бр. от това олио в кошницата, но пише, че не може да се поръча он лайн този продукт и не може да се начисли отстъпка. В същото време е на числена отстъпка, но ми начислява куриерска такса и не ми позволява да посочва взимане от магазин.

# 529
Да, няма го във всеки магазин. Вчера го взех от мола на Стамболийски. Днес в Студентски го нямаше, но го намерих в подлеза на НДК, че и няколко бройки си взех. Ще пробвам и другия цвят, макар реално цвят да няма. Взех си и прах за бяло и за цветно и всичко, което така или иначе си купувам от ДМ

# 530
  • София
Ако не успея да си го купя от ДМ, имам информация, че в края на м. 9 и началото на м. 10 ще го зареждат в Лили. Есенс ще имат нови стелажи.

# 531
Препоръчвам ви от новата серия на Катрис lip oil. Имам 010, излежда бледо розово и прозрачно, но си променя цвета и устните са с приятен нежен розов цвят. Имам и 020, но от червено се трансформира в циклама. Отзивите за него са отлични за разлика от есенското. Миризмата на есенското било като на сироп за кашлица.
https://shop.lillydrogerie.bg/catrice-glossin-glow-maslo-za-ustni-010-540668
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/catrice-tonirano-maslo-za-ustni- … 059729419606.html

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 22:52 от dani-ela-80

# 532
А има ли онази лепкавост на гланца?

# 533
Аз имам олиото ма Диор и си лепне, не колкото гланц, но го има.

# 534
А има ли онази лепкавост на гланца?

Не, точно това казват,че на есенс лепне, а това е комфортно.

# 535
Аз имах такъв lip stain на clarins и много си го харесвах, не знам обаче дали още се продава. Хубавото беше, че дори и след хапване/пиене/целуване остава по устните като цвят.

# 536
Тази маска за коса хубава ли е? 🤔

# 537
  • Пловдив
Не знаех, че е многократен кодът до 20.09
Защото не е код и отстъпката се начислява автоматично в кошницата.
Купонът за личен РД е еднократен.

# 538
  • София
Днес успях да пусна поръчка до филиал на ДМ и купих от маслото за устни на Essence  Pink Shampagne 03. Нямаше от по-светлия цвят. Продължавам да го търся и него.
Имам и маслото за устни на  Catrice. Не помня номера. Много е хубаво! Консултантката обясни, че Essence и Catrice са под една "шапка" и продуктите са им еднакви.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 20:32 от Amiamo

# 539
  • Deutschland
Днес детето и мъжа ми ми взели серум на Есенс с ананас. Никога не съм ползвала продукт от тази серия, а и в момента имам поне 5 отворени. Не знам хубави ли са. Някой да е ползвал?

Общи условия

Активация на акаунт