Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 18

• 75 243
  • 796
  •   1
Отговори
# 120
ДХЗ, ще правя поръчка в  ДМ, в нашия филиал има кристал.
Мога да купя и да изпратя.
Странно, но в сайта им пише, че няма налични online,  но при експресна поръчка имат 18бр.
Аз ще правя поръчката с експресна доставка, като вземането ще бъде от магазина им.
Т.е ще ми ги приготвят и опаковат още днес.

# 121
Yasmin, благодаря ти много!❤ Имам код за отстъпка и може и аз да направя поръчка, чакам да се посъберат неща, които ми трябват.

# 122
  • Deutschland
Как'Сийка на Балеа Мед пробвайте.

Напоследък харесвам корейската марка Orjena, не са скъпи, но са хубави. Имам в момента пилинг, много нежен, с роза и колаген е.

# 123
ДХЗ, ще правя поръчка в  ДМ, в нашия филиал има кристал.
Мога да купя и да изпратя.
Странно, но в сайта им пише, че няма налични online,  но при експресна поръчка имат 18бр.
Аз ще правя поръчката с експресна доставка, като вземането ще бъде от магазина им.
Т.е ще ми ги приготвят и опаковат още днес.
Наличните в магазина са си заприходени там като наличност, онлайн магазинът е отделно и не е същият търговски обект.

# 124
Препоръчвам този Балсам за крака, ухае страхотноо и прави кожата на краката много мекичка.

# 125
  • При децата ми

Напоследък харесвам корейската марка Orjena, не са скъпи, но са хубави. Имам в момента пилинг, много нежен, с роза и колаген е.

От къде купувате корейската марка?

# 126
+1 за крема с авокадо и на мен много ми харесва, аромата е уникален и наистина прави мека кожа. По едно време не го откривах, трябва да погледна да се заредя.

# 127
Този продукт за крака с измиване ли е ?

# 128
Този продукт за крака с измиване ли е ?
Не, като крем е, не знам защо му казват балсам. 😀

# 129
  • Deutschland

От къде купувате корейската марка?

От ткмакс в Германия.
В България я има в дъглас, мейкъп и други сайтове.

# 130
  • варна
Моля,препоръчайте ми измивен продукт за премахване на грим,от който кожата ми след многократно изплакване няма да стои хлъзгава.На мен не ми харесва това мазнеещо усещане ,дори грима ми да е премахнат перфектно.5години ползвах 3в1 измивно на ЕsteeLauder (Perfectly clean) ,но последното ,което купих е ужасно! Сякаш са му добавили твърда мазнина  и тя се залепва за лицето ми...
Моля,помагайте!

# 131
Моля,препоръчайте ми измивен продукт за премахване на грим,от който кожата ми след многократно изплакване няма да стои хлъзгава.На мен не ми харесва това мазнеещо усещане ,дори грима ми да е премахнат перфектно.5години ползвах 3в1 измивно на ЕsteeLauder (Perfectly clean) ,но последното ,което купих е ужасно! Сякаш са му добавили твърда мазнина  и тя се залепва за лицето ми...
Моля,помагайте!

Сигурно са добавили масла. Ето тази е без масла.. Не оставя мазен филм върху кожата. Все пак всяка мицеларна вода е добре да се отмива от кожата. Ако търсите друг продукт - предварително се извинявам.

https://www.greentown.bg/bg/pochistvashcha-mitselarna-voda-biose … BE%D0%B4%D0%B0%20

# 132
Да Ами препоръчате някой летен лосион за тяло? Търся нещо ненатрапчиво (миризмата на роза не ми харесва)

# 133
  • Deutschland
На Дав серията Дерма спа, попиват бързо, ухаят луксозно. Нощният лосион за тяло е страхотен. Минус е че трудно се намират.
Бетина Барти лосионите също са хубави.

# 134
Не се сдържах и минах през Дм, наистина прави кожата много мека ♥️.

Общи условия

Активация на акаунт