СЕДМИ КЛАС - в очакване на първо класиране - 10.07-17.07

• 104 756
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
Ние имаме бал Simple Smile - за София.
Понеже спорим тук за 91 НЕГ, 1-ва и 2-ра АГ дете с бал 531 има ли шанс на 1 во класиране спрямо миналата година само за профилите с немски и английски при трите?
Аз мисля, че има шанс само във 2AЕГ с профил биология?

Ето защо баловете трябва да се смятат от и показват в системата още още с появата на резултатите от НВО-то, както и подсказка за къде са адекватни, от типа на izpitay me.

# 136
  • София
Krasivost,  с този бал момиче си права, че на първо класиране за паралелки (ае/не)има шанс само за 2 АЕГ (при миналогодишните балове). На второ класиране и за 1 АЕГ.

# 137
  • София
Няма как да се предвидят желанията на децата, но водещите гимназии винаги са били и ще бъдат желани. Не очаквам изненади в бала за тях.
 Не съм писала скоро, много разочароващ резултат по мат и с детето не сме доволни. По БЕЛ е много добре, почти отлично, ама за езиковите е 50:50, та ще видим какво ще излезе.
Той е на лагер в Белмекен. Ще видим дали някъде ще държат да присъства, че да трябва обяснявам, че е национален състезател по шорттрек 😝 В неговото училище, което му е най-голямото желание, ще се разберем. Писали сме една втора английска за цвят, няколко възможни, няколко сигурни и няколко резервни. А някога си мислех, че ще изредя сума паралелки 😄

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 23:46 от *Elle*

# 138
  • София
София-област и Шумен да се отчетат на преброителите Simple Smile

# 139
  • Б
И днес е ден в очакване. Младежа не се вълнува много. Където и да е класиран първата година 18 часа език не му мърдат .

# 140
Добро утро на всички Simple Smile
Да и при нас е спокойно, главно я караме на типичните летни кавги. Grinning По-скоро искаме да приключва цялото това занимание свързано с кандидатстването, но малко остана. Очакването на точките беше далеч по-изнервящо, всъщност сега нищо не ме изнервя, нали си имаме дата, утре ще видим и това е Simple Smile
Btw видях, че се чудите и сверявате - тук вече е добавен пресметнат бала Simple Smile

# 141
  • Sofia
Сънувах, че е приет по първо желание. След това вече нямаше сън. Хем знаем, че шансът е никакъв за всичко над шесто желание.....

# 142
София област няма бал

# 143
  • ВАРНА
Сънувах, че е приет по първо желание. След това вече нямаше сън. Хем знаем, че шансът е никакъв за всичко над шесто желание.....
dessive78, стискам палци ! Нищо не се знае Simple Smile

В нощта преди да излязат резултатите сънувах, че работата на дъщеря ми по математика е аНУЛИрана. После детето каза: "Ето, сънувала си двете НУЛИ на 100-те точки" Simple Smile

# 144
София област няма бал
Сега не мога да вляза. Сутринта нямаше. За Шумен.

# 145
Аз сънувах други работи,че не могат да се разберат, пък арбитър се включи и се оказа 99,75, което означава,че може би е имало арбитър

# 146
  • Видин
Аз сънувах, че е приет по второ и трето желание едновременно AstonishedAstonished Де факто той иска първо желание (но шансът е наистина нищожен) и после второ. Всичко друго е компромис... Но каквото такова.

# 147
Добро утро. Явно всички тук сме се психясали. И аз цяла нощ сънувам класирания, паралелки, преподаватели ... Да се свършва с този прием та да се насладим на лятото, че ей го на и то преваля. Успех на всички и безгрижно изпълнено с хубави изживявания лято.

# 148
  • София
И аз в групата на сънувалите училища. Изумих се, че сънувах някакъв кошмар с училището,  в което е приет. Явно натрупани тревоги, защото за самото класиране хич не се тревожа.

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 09:56 от Мигла

# 149
Седя си в онкодиспансера в Шумен, защото днес съм на контролен преглед. И то си е чакане и висене по кабинети. Излязох да пия едно кафе. И си казвам, да звънна в РУО Шумен да питам за тоя бал... Звъня. Вдига ми една дама, отпервам си въпроса и отговора е, че тя не знае, а този, който знае е на работна среща и не се знае кога ще излезе.
От Шумен толкова.

Общи условия

Активация на акаунт