СЕДМИ КЛАС - в очакване на първо класиране - 10.07-17.07

• 104 601
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 345
Балове на ИГ, втора цифра - момчета, трета цифра - момичета

164. гимназия с преподаване на испански език "Мигел де Сервантес"   Чужди езици - ИЕ интензивно, АЕ   495.50   468.50   481.00
164. гимназия с преподаване на испански език "Мигел де Сервантес"   Чужди езици - ИЕ интензивно, ФЕ   495.50   450.00   471.00
164. гимназия с преподаване на испански език "Мигел де Сервантес"   Чужди езици - ИЕ интензивно, ПортЕ   495.50   450.50   467.50
164. гимназия с преподаване на испански език "Мигел де Сервантес"   Чужди езици - ИЕ интензивно, ИтЕ   495.50   456.50   476.50

# 346
Ние приключваме със сагата. Приели са я на първото й желание във 2АЕГ.

С какъв бал? Може ли да помоля всички да пишат баловете.
За статистиката - 133 ФЕ, РЕ момиче с бал 434.5
Отива на второ класиране

447 й е балът, а минималният за паралелката 446.5.

# 347
  • София
Мога да се прекръстя на баба Ванга - прогнозата ми беше, че на първо ще го приемат в I AEГ, АЕ+ФЕ. Така и стана.
0,5т го делят от една от паралелките АЕ+ИЕ във II АЕГ, така че продължава за второ.

# 348
Сега след еуфорията, някой може ли да каже, какви документи се носят при записване, защото не виждам в сайта на инфоприем да пише? Освен свидетелството, какво друго? Или ако пише там, ако може да кажете в коя графа?

# 349
И моят младеж е приет по първо желание - СМГ с АЕ. С цели 5 т. е паднал балът спрямо миналата година за тази паралелка.
Колко е минималния бал?

# 350
Мечтаната от мен НПМГ  с география е с с 14 точки над нашия бал!!! За предходната година балът за тази паралелка се е вдигнал с около 30 т., тази - с 16 т. Мислех, че просто вече няма накъде, но явно има. Поне няма да ме е яд, че сме били на косъм. Приет е в 32 СУ в паралелка с английски и немски, хардуердни и софтуерни науки.
Ние ще освободим едно място в тази паралелка - момиче. Както беше желано и даже плануваше как ще е на общежитие и пр., сега даде назаден, а и аз май не съм готова да я пусна сама в София явно.

# 351
  • Сливен
Само аз ли не мога изобщо да вляза в сайта им?

# 352
Здравейте, имам въпрос, Класирането за втори етап на същия принцип, както при първи ли се осъществява? Имам предвид, започва се от първото желание и се върви надолу, докъдето стигне бала? Дъщеря ми е приета на 9-о желание, но се надявам на второ класиране да бъде приета по 2-ро желание, където в момента имаме 9 точки разлика между нейния бал и минимално достигнатия бал за паралелката

# 353
Ние сме класирани в 73 немски с руски, момче, чудя се има ли смисъл да чакам второ класиране на паралелката с френски 11,5 т разлика или направо да се записваме

# 354
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ние сме класирани в 73 немски с руски, момче, чудя се има ли смисъл да чакам второ класиране на паралелката с френски 11,5 т разлика или направо да се записваме
Нищо не губите да изчакате 2-ро класиране

# 355
  • София
Нищо не губите да изчакате, освен още една седмица чакане Simple Smile

# 356
  • Sofia
Приети сме по първо желание! 🥳. НТБГ - Бизнес администрация с ИЕ. Бал 414🥳 Дъщеря ми просто си знаеше, че ще учи там от доста време❤️. Успех на всички!🍀

# 357
  • София
Ние сме приети на 4то, за 3то не са и стигнали 6 точки, за 2ро - 20. За 1во беше ясно, че няма да успее.

# 358
Отчет и от мен - приета е по първо желание, утре записваме.
Успех и стиснати палци за всички, които ще чакат второ класиране.

# 359
Здравейте, имам въпрос, Класирането за втори етап на същия принцип, както при първи ли се осъществява? Имам предвид, започва се от първото желание и се върви надолу, докъдето стигне бала? Дъщеря ми е приета на 9-о желание, но се надявам на второ класиране да бъде приета по 2-ро желание, където в момента имаме 9 точки разлика между нейния бал и минимално достигнатия бал за паралелката

Да. Системата започва да проверява, започвайки от първото ви желание надолу, за къде ще ви стигне балът.

Общи условия

Активация на акаунт