СЕДМИ КЛАС - в очакване на първо класиране - 10.07-17.07

• 104 758
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 105
Работя в IT сфера, в която немският е голям плюс, макар че може и без него. Свидетел съм как колегите ми насочват децата си към този език, изхождайки от собствения си опит. Аз лично няма да карам децата си да го учат, освен ако те не пожелаят. Засега не го харесаха особено след едноседмичен досег в немскоговоряща среда.
При мен е точно обратното.Навремето работих в такава фирма и изцяло комуникацията беше на английски, никой не ми е искал немски, но аз реших да го уча на своя глава, за да разбирам колегите.
В последствие ,обаче, се преместих в друга фирма, вече знаейки немски, където въобще не ми трябва езика Simple Smile. Не искам и да рискувам да се местя в немска на фона на икономическата ситуация в света сега. За в бъдеще, може и да го използвам, времената се менят, а езикът е ценност.
Голяма драма ни беше изборът на език при подреждане на желанията, и то точно между тези двата. Би ли разяснила какво имаш предвид под икономическата ситуация в света и връзката й с немския? Не съм веща в тези неща, а очевидно трябва.

# 106
Излязоха и във Видин вече Simple Smile
Като в предизборно студио - в Ямбол са обработени 99% от изборните протоколи...SatisfiedSatisfied Очакваме и изборните резултати от Варна и Шумен и ще можем окончателна да обявим победителите.

Да отворим студиото в изборния ден: Резултатите за Пловдив не виждам на таблото, колега! Може ли да потвърдите, че са получени?

# 107
Сега пак ли два дни ще имаме по 88 поста на четвърт час в темата, че няма излезли резултати. И така - до 12-и вечерта...

# 108
Излязоха и във Видин вече Simple Smile
Като в предизборно студио - в Ямбол са обработени 99% от изборните протоколи...SatisfiedSatisfied Очакваме и изборните резултати от Варна и Шумен и ще можем окончателна да обявим победителите.

Да отворим студиото в изборния ден: Резултатите за Пловдив не виждам на таблото, колега! Може ли да потвърдите, че са получени?

По - назад в темата някой писа, че са качени.

# 109
Има един нравствен въпрос, който го пробутаха на олимпиадите по БЕЛ за 7 клас.
Не мога да я намеря тази олимпиада. Къде мога да я видя?

# 110
Направихме си една почивка уикенда в Бургас и до тук с хубавите новини!
Барабана на пералнята ми се спука и се наводнихме. Компютъра на детето е също наводнен и умря. Екрана на телефона и се счупи.
Според мъжа на моята приятелка лошите неща идват по 3, ти си изпълнила бройката и сега е ред на хубавите. Дано само хубави неща вече да се случват.
Радина, кога ще излязат резултатите за МУ, да се похвалиш непременно.

# 111
Дали и аз да не се пльосна в тази тема, макар че то наистина си чакаме сряда. Grinning Ние участваме само с 6 желания, даже едва ги добутахме до толкова. Grinning Първото желание миналата година е било с 30 точки по-нисък бал, та имам очаквания да приключим още сега. Следващите желания вече имат и разлика с по 50-60-80 точки надолу от бала. Така че във всичко уж води, но все пак нищо не се знае тази година Simple Smile

# 112
  • Някъде там...
Барабана на пералнята ми се спука и се наводнихме. Компютъра на детето е също наводнен и умря. Екрана на телефона и се счупи.
Според мъжа на моята приятелка лошите неща идват по 3, ти си изпълнила бройката и сега е ред на хубавите. Дано само хубави неща вече да се случват.
Абсолютно потвърждавам! Случвало ми се е неведнъж да имам серия неприятности за компенсация на нещо много хубаво след това. Преди матурите и ние бяхме в подобна серия вкъщи и през цялото време си повтарях, че това е за добро. Е, така се оказа. Simple Smile

# 113
Благодаря, за темата. Да се запиша и аз.

# 114
София област няма още бал.

# 115
Дали и аз да не се пльосна в тази тема, макар че то наистина си чакаме сряда. Grinning Ние участваме само с 6 желания, даже едва ги добутахме до толкова. Grinning Първото желание миналата година е било с 30 точки по-нисък бал, та имам очаквания да приключим още сега. Следващите желания вече имат и разлика с по 50-60-80 точки надолу от бала. Така че във всичко уж води, но все пак нищо не се знае тази година Simple Smile
В същата ситуация сме, детето има само 2 желания, първото с около 50т разлика над миналогодишния, останалите 4 ги сложихме "за цвят". Късмет на всички!

# 116
  • София
Мислех си, че сега ще е кротко и спокойно чакане и баммм отварям темата 3556 поста, нова тема и в нея 10 страници 🤣
Споко, мамаситас, вижда му се края

# 117
И ние сме така, но око да види...

# 118
Абсолютно потвърждавам! Случвало ми се е неведнъж да имам серия неприятности за компенсация на нещо много хубаво след това. Преди матурите и ние бяхме в подобна серия вкъщи и през цялото време си повтарях, че това е за добро. Е, така се оказа. Simple Smile

От вашите клавиатури.... където си трябва! Ако сте прави щерката ще е митничарка!

# 119
Аз пък не мога да вляза Simple Smile явно ме ограничиха след 87654 проверки днес 🫢

Общи условия

Активация на акаунт