СЕДМИ КЛАС - в очакване на първо класиране - 10.07-17.07

• 105 148
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 450
Девойката е приета в Испанската гимназия и е супер щастлива! Половин точка над минималния бал е.
За наградата, получи я преди да знам дали е заслужена 😁 Беше на екскурзия из Европа за 10 дни, която приключи в Дисниленд в Париж.

Каква паралелка?

Испански с португалски

# 451
Не знам дали някой писа по-горе, но  да кажа, че в сайта на РУО София вече има таблица с минимални и максимални балове.
Може ли линк?

https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b8- … 0%bb%d0%b0%d1%81/

# 452
Девойката е приета в Испанската гимназия и е супер щастлива! Половин точка над минималния бал е.
За наградата, получи я преди да знам дали е заслужена 😁 Беше на екскурзия из Европа за 10 дни, която приключи в Дисниленд в Париж.

Каква паралелка?

Испански с португалски

Заедно със сина ми са значи. Той ще се пробва за паралелката с английски, но ще видим Simple Smile.

# 453
При записване в училището след 1-во класиране се попълва заявление. Това заявление на място ли се попълва или се сваля от някъде. Детето трябва ли да присъства?

# 454
  • София
На мен от училището ми отговориха, че на място се попълва. За детето не съм питала, смятам да го водя така или иначе.

# 455
Здравейте, казаха ми да нося служебна бележка за записването, но не разбрах каква и откъде се издава. А също някой ако има линк към заявлението за записване, ако е удобно да сподели. Simple Smile

# 456
НФСГ, момче, 392.5 бал, Икономика и мениджмънт с английски.

# 457
И аз не разбрах откъде се генерира тази служебна бележка.

# 458
  • Ловеч
Не е ли бележката,която им дадоха преди НВО? И с която правихме регистрация в infopriem.

# 459
И аз да се отчета. Детето е прието в желаното училище. Понеже иска с автомобили и т.н. и си му разбира доста не стоеше на въпрос друго училище. Аз исках да е в паралелка с усилено изучаване на английски, той - не и се съобразих. Училището е механотехникум. Писахме и икономическа гимназия, защото аз настоявах. Оперативен счетоводител и финансист. Две паралелки. Изненадата ми е, че в икономическата гимназия, която се води сред що - годе елитните в нашия град минималния бал е по - нисък от този в техникума. За момчета в икономиката е 71 точки, а в механотехникума са 147.5 точки минималния бал с който са приели.
Та интелигенцията от 8 клас в нашия град  отива в механотехникума и строителния (също с по висок минимален бал от икономиката). 😆😆😆

# 460
Не е ли бележката,която им дадоха преди НВО? И с която правихме регистрация в infopriem.
А ,вярно hahaha

# 461
В сайта на Английската в Пловдив пише следното за записване за миналата година, за тази ще е същото сигурно:

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ДОКУМЕНТИ ПРИ ЗАПИСВАНЕТО:
1. Заявление до директора ;
2. Оригинал на свидетелство за основно образование по чл.130, ал.1 от ЗПУО;
3. Декларация за информирано съгласие за обработване на лични данни, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679.
4. Информационна бланка (по образец);
5. Заявление до директора за:
- избираеми учебни часове в VIII клас през учебната 2022/2023г;
- факултативни учебни часове по музика и изобразително изкуство в VIII клас през учебната 2022/2023г;
- часове по спортни дейности – баскетбол в VIII клас през учебната 2022/2023г.
6. Копие на имунизационния паспорт издаден от лекуващия лекар на ученика (или копие на всички проведени имунизации и реимунизации);
7. Лична профилактична карта (данни за личния лекар име, адрес, телефон)

Има и линк за сваляне на документите  - http://www.eg-plovdiv.com/bg/students/students-documents-for-download.php

# 462
И аз да се отчета - приет е на първо класиране първо желание! Много сме щастливи! Утре се записваме! Успех на всички, които ще чакат второ класиране!

# 463
  • София
И ние сме доволни. Приет е на 1во класиране в желаното училище. Не иска да участва в 2ро класиране.
Успех на всички, които чакат 2ро класиране. Живи и здрави новоизлюпените ни гимназисти!

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 14:23 от Мигла

# 464
Бих искала да попитам детето трябва ли да присъства за подаване на заявлението за второ класиране предвид, че е навършило 14?
Някой има ли информация? За записването знам, че трябва да присъства, но за участие във второ класиране???

Общи условия

Активация на акаунт