СЕДМИ КЛАС - в очакване на първо класиране - 10.07-17.07

• 104 537
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 675
За записване само оригинал на диплома ли се носи? Училището не си вдигат телефона…

# 676
Не се представиха. Само даваха бланките, приемаха ги попълнени, подават информация за записването в РУО и ни пратиха в други два кабинета - първия за учебниците, втория за униформите. Държавно, държавно, но още на входа ти искат 500 лева.

Във 2АЕГ искат и копие на акта за раждане, добре че бях чел преди това и го носих.

# 677
И при нас копие от акта за раждане. Аз носех и здравния картон или както се казваше, оставих и него. Калоян не сменя училището, беше неговата класна днес, тя ще бъде класна и наесен пак.

# 678
  • Някъде там...
Записахме се и ние, НПМГ. Чудесно впечатление ми направиха за организацията и отношението, много любезни и отзивчиви.
Освобождаваме едно място за момиче в 1АЕГ АЕ/ИЕ, ползвахме си близнашкото предимство. Дано на някое дете му е на късмет!
Успех на чакащите второ класиране!

# 679
Благодаря, ще взема и него.
Не ви следя постоянно, но не си спомням да съм чела, еднократната помощ от 300 лв не е обвързана с доход, така че който желае да подаде в Социалните заявление.

# 680
  • София
Не мисля, че е обвързана с доход.
На нас не ни искаха никакви пари, нищо не казаха за учебници, униформи няма. Акт за раждане не ни трябваше, нито лична карта, само заявление и оригинално свидетелство, което не върнаха.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 18:44 от Мигла

# 681
И при нас копие от акта за раждане. Аз носех и здравния картон или както се казваше, оставих и него. Калоян не сменя училището, беше неговата класна днес, тя ще бъде класна и наесен пак.

Щях да забравя. Във Втора английска искат и имунизационен паспорт. Ако не го носите, може да им го изпратите по имейл.

# 682
  • София
На нас ни поискаха заявление, което попълнихме на място и оригинално свидетелство, което остана при тях.
Никой не ни се представи, предполагам, че първо ще сформират паралелките и тогава. Пари не се искали, за учебници и дума не стана. Униформи няма в училище.

# 683
  • Пловдив
В тези комисии са дежурно учители и не е задължително да са колеги, които ще предават в 8 клас. Да, някъде се случва, но е въпрос на късмет дали ще се улучат такива.

# 684
  • Някъде там...
Ние уцелихме учителя ни по математика да е там. Simple Smile Уведомиха ни кой ще е класен, по какво ще преподава. Насърчаваха да се пита и отговаряха изчерпателно. Обясниха кога да очакваме родителска среща, къде да намерим на сайта списък с учебници, да си чакаме допълнителна информация на мейлите. Получихме специални училищни тениски за 15.09. И половината бумащина се попълваше директно в гугъл формс на лаптопи. Туше!

# 685
  • София
Жабче, в кое училище сте? Simple Smile

# 686
  • София
Жабче, супер посрещане!

# 687
  • Sofia
Приети на 5то желание, 91 немска. Ще пробваме за второ класиране, но дали според Вас има шанс в НПМГ математически профил балът да падне с 3 точки?

# 688
    Приети на 5то желание, 91 немска. Ще пробваме за второ класиране, но дали според Вас има шанс в НПМГ математически профил балът да падне с 3 точки?
      миналата година е паднал с 4,5 т

# 689
      • София
      Ние сме приети по 6то желание - 73 с Френски.
      От 73то с Английски ни делят 3,5 точки, а миналата година балът е паднал с 3 точки между 1во и 2ро класиране…

Та в този ред на мисли, някоя от прекрасните дами Дидева или Санака, правили ли сте нови прогнозни таблици на базата на мин балове от първо класиране? Извинявам се, ако съм ги пропуснала. (Тези от преди излизането на първо класиране ги знам наизуст😂)
      Hug

Общи условия

Активация на акаунт