Какъв крем за лице използвате? – 24

• 112 628
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Plovdiv
Да,аз съм със смесена

# 376
Може ли снимка на крема? Виждам, че има различни.

# 377
  • Plovdiv
https://www.notino.bg/filorga/medi-cosmetique-lift-structure-ult … ing-krem-za-lice/

но не го купувай от нотино, че съм чувала, че там са фалшиви,от аптека

# 378
  • гр.Пловдив

Да,но крема е за всеки тип кожа Simple Smile
Моята е мазна ,адски тежък и грам не ми попиваше ,продадох го .
За качествата му предполагам,че от високия клас и цена следва да са на ниво

# 379
Моята е суха. Слагам и серум под крема ня Филоргя. Аз също не бих го купила от Нотино. Попадала съм на достатъчно ментата от тях.

# 380
Благодаря! Леле, вие ме изумихте с ментетата, мислех, че са ок Rolling Eyes
Как се разбира, че са ментета?

# 381
  • Plovdiv
Благодаря! Леле, вие ме изумихте с ментетата, мислех, че са ок Rolling Eyes
Как се разбира, че са ментета?
[/quot

Прекалено евтини са.Няма как да държат такава цена.А хората които са купували казват че има разлика и в съствава,действие,консистенция.Аз си знам че качественото си има цена и си купувам от аптека.

Това е същото като маратонки Адидас за 20лв от пазара и 100лв от магазина.

# 382
  • Варна
https://www.notino.bg/filorga/medi-cosmetique-lift-structure-ult … ing-krem-za-lice/

но не го купувай от нотино, че съм чувала, че там са фалшиви,от аптека

Ама като изскочите с едни такива генерални заключения....вие колко фалшиви продукта сте си купили от Нотино?
Ето го крема на много по-ниска цена от гарантирано читав магазин -български не международна платформа
https://parfium.bg/filorga-lift-structure-dneven-krem-s-lifting- … xFUxoCeKcQAvD_BwE

Никога не съм имала проблем с козметиката от Нотино. Клиент съм им от амнайсе години.

# 383
Според моите наблюдения редовните цени в нотино не са ниски, много често съм засичала и значително по-високи от други места. Затова и се учудих. Иначе за състав не съм съпоставяла, честно казано.

# 384
Нотино май правят някаква ротация на цените. Държат едни продукти на ниски цени, а други са с голяма надценка. Един крем си го купувах оттам за 30 лева с три-четири лева по-евтино и изведнъж следващия месец беше 38

# 385
И аз от години пазарувам постоянно козметика от Нотино. Никога не съм имала проблем с абсолютно никой продукт. Никаква разлика със състав, действие и консистенция на продуктите от други магазини/аптеки.

# 386
  • Plovdiv
Ваше право е да пазарувате от където искате.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 21:26 от Penelope77

# 387
  • Бургас
С каква кожа сте, дами? За смесена добре ли би била Филоргата?
Нормална към смесена и аз съм с Филорга Лифт тази зима, хубав е.

# 388
Аз съм с нормална към суха кожа и Филоргата не ми я подхранва достатъчно, пресушава я. Ще я пробвам пак като се затопли времето.

# 389
Разбира се, че всеки има право да пазарува от където иска ако сметне, че има съмнения относно автентичността на продукта, но не е и редно да се хврълят такива твърдения без да са подкрепени с някакви доказателства Simple Smile
Аз лично съм от доволните от Нотино и редовно пазарувам от там и не съм имала проблем със стоки.

И по темата - в момента използвам този крем за лице на Skin 1004

Добре хидратира, не ми омазнява допълнително /с мазна и акнетична кожа съм/, не ми и дразни. Като цяло съм доволна.
Но определено фаворит си остава този:

Общи условия

Активация на акаунт