Какъв крем за лице използвате? – 24

• 112 561
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • При децата ми
Скрит текст:
Здравейте!
Моля, за отзиви за този крем за лице.

Искрица, Ла Рош ги харесвам като продукти. Точно този не съм пробвала. За мен, обаче, са много надути като цена за състава, който имат. Ако търсиш добър околоочен с ретинол горещо препоръчвам

Той съдържа ретинАл, който е по-ефективен анти ейдж вариант.
Благодаря, намерих го на промоция.

Къде го намерихте на промоция?

# 91
  • Някъде там
Скрит текст:
Здравейте!

Искрица, Ла Рош ги харесвам като продукти. Точно този не съм пробвала. За мен, обаче, са много надути като цена за състава, който имат. Ако търсиш добър околоочен с ретинол горещо препоръчвам

В магазин Златна рибка Simple Smile

# 92
Допреди няколко месеца ползвах този крем на Ланком, но никак не ми се отрази добре - щипеше ми на кожата и се зачервяваше.
След това си взех за дневен този на Клиник и за нощен ето този
Доволна съм и от двата, Клиник добре ми хидратира кожата, а Есте седи тежичък и мазен, но някак си чувствам кожата по-свежа след него сутрин.
А този на Биодерма го взех за очите миналата година, защото слагах ежедневно спирала и стана някакво раздразнение, кожата ми доста изсъхна. Супер доволна съм от него, дори има дни, в които само с него се мажа по лицето, особено ако имам раздразнения и успокоява кожата. Изобщо ме изненада най-много от изброените точно Биодермата.

# 93
  • Orihuela Costa,Spain
Здравей,и при мен се получи зачервяване от Ланкома,отначало си помислих ,че тестера им е стар,но след време ,пробвах в друг магазин,и пак същата работа.На Биодерма ми го препоръча моята дерматоложка.като го ползвах за околоочен и за сваляне на грим също-прекрасен е.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 16:22 от bubanka

# 94
За съжаление всеки организъм е различен и всяко нещо има потенциал да раздразни. HydraZen на Ланком ми е топ фаворита за хидратиращ крем за последните 10-15години. Чудно кремче е, жалко, че не ви е понесло

# 95
  • София
Hydra Zen и при моята кожа се отразява много добре. Даже бих казала освежаващо и озаряващо. Може би има значение вида кожа.

# 96
Скрит текст:
Здравейте!

В магазин Златна рибка Simple Smile

Взех го зимата, използвам го и лятото, но по-рядко. Доволна съм. И е икономичен.

# 97
Здравейте, дами. Реших да заложа на по-висок клас слънцезащита, още повече, че имам пигментно петно над горна устна и ще започвам лазерна епилация на цяло лице. Та си взех крема на Естедерм, Esthederm photo reverse. Въпросът ми е с какъв дневен крем го комбинирате, защото този, който използвам ми идва леко тежък.  Става въпрос за нормална към смесена кожа, 30+. Почистващ продукт ми е гелът на Филорга, освен това използвам хиалуронова киселина вечер преди кремът. Да добавя, че търся нещо от този клас козметика.  Благодаря!

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 13:51 от Sea5

# 98
Под слънцезащитата слагам само серум ,не нанасям и крем отгоре ,защото стават много мазила едно върху друго и при по-мазна кожа идва тежко на лицето.
Аз също съм със смесена към мазна кожа.
Нито лято ,нито зима използвам крем за лице под слънцезащита.
Имайте предвид ,че слънцезащитата за лице вече е и с хидратиращо действие ,така че кремът е излишен.

# 99
И аз също се преориентирам към серум и слънцезащита, защото мисля да пробвам ретинол.  Но пред студените месеци вече ограничават избора на слънцезащита, няма голям избор в аптеките.

# 100
Аз се презапасявам през лятото и си правя сметка да ми стигне до другото лято или пролет.
Наистина зимата е предизвикателство да се търси слънцезащита.

# 101
Моята кожа е мазна, но зряла и си иска крем след серум и преди слънцезащита, така че е според зависи.

# 102
В духа на последните отговори да попитам, че съм пред купуване. Харесала съм си хидратиращия на Shiseido, но е с 20 слънцезащита. Това дали ще е достатъчно като мисля да започвам от октомври киселини и ретиноли? Имам и фон дъо тен със слънцезащита, но не нося грим всеки ден. А гледам и слънцезащитите на Естедерм - те преди грим ли се слагат и не става ли много - серум, крем, слънцезащита, фон дъо тен?

# 103
Аз ползвам Шисейдо и с фактора, и без. Уникални кремове са.
Но ако само на тях ще се разчита за защита след ретиноли, май е по-добре по-висок фактор.

# 104
С използването на ретиноли ,задължително е отделен слънцезащитен крем.

Общи условия

Активация на акаунт