Какъв крем за лице използвате? – 24

• 114 363
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Има ли някой с отзиви за този крем : https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hada-labo-tokyo-hidratirasht-dne … 900525045195.html   ?

# 106

Ползвала съм го, но доста ми лепнеше. Иначе си хидратира добре.
Вижте на Хада Лабо гела, една идея по-лек и сякаш не лепне така.

# 107

Ползвала съм го, но доста ми лепнеше. Иначе си хидратира добре.
Вижте на Хада Лабо гела, една идея по-лек и сякаш не лепне така.
И той лепне доста.

# 108
На мен кремът ми хареса за по-студената част от годината. Не ми е лепнел, кожата ми е суха, но за лятото ми беше тежък, смятам скоро пак да го купя. Ползвам околоочния от серията почти постоянно.

# 109
Виждам, че тук се обсъждатщ малко по-висок клас грижа за лицето, но дали някой може да даде мнение за по-бюджетните (дрогерийни) anti-age продукти?
Визирам класът на Garnier например.
Има ли някой крем, който ви е направил впечатление и смятате за подходящ за идния студен сезон за мазна кожа? Simple Smile

# 110
Харесвам кремовете на Лореал, Биотен, Арома, Дева, напоследък др.Дерм( от бюти кутии).Забравила съм вече
всички дрогерийни , които съм ползвала, но горните със сигурност.

# 111
от дрогерийния клас продукти хвалят най-много neutrogena, включително и чуждестранните дерматолози ги хвалят,  продуктите на марката на Лили VZK, кремовете на Виктория като още по-бюджетни. Чувала съм добри отзиви и за някои от серумите на Гарниер и Лореал, но има и много негативни мнения. Гарниер смятам за много слаба марка, що се отнася до грижа за кожата и не бих си купила нищо от тях. Много хора твърдят че Биотен са по-добри от Лореал. Някои хвалят и Микса, но те са марка на Лореал - също не бих купила. На Лореал хвалят някои серуми, като този с ретинол напримед. Хвалят и единични продукти на Балеа. Виктория бюти също имат доста фенове. Чувала съм добри отзиви за козметиката им с охлювен секрет
Вече зависи от какви продукти има нужда вашата кожа и какъв е търсеният бюджет, от различните марки има по-слаби и по-силни продукти.
А някои аптечни козметики на намаление се доближават до цените на дрогерийните и за мен си струват повече.

ако кажете какъв тип е кожата ви и какви продукти ползвате в рутината си, със сигурност ще могат да ви се препоръчат конкретни добри бюджетни продукти.

# 112
От години не използвам Гарниер нито за лице, нито за коса. За мен Лореал си остават най-добрите, сполучливи попадения имам и с Микса, Биотен.

# 113
И от мен глас за Нютроджина.
Иначе следете промоциите в аптеките - има много добри предложения за продукти, чиято цена се доближава до тази на някои дрогерийни.
Може да си вземете няколко допълващи продукта към дрогериен клас кремове. Серум витамин С - харесвам на SVR - около 50 лв е и се ползва адски много време. Отделно сега почва сезона на ретинолите - има варианти на Ординари и Ревокс, които не са лоши като цени.

# 114
Благодаря ви! Blush
Става дума за смесена към мазна кожа с разширени пори. На 36 години съм, та целта е и анти ейдж. Simple Smile

# 115
  • Нидерландия
Здравейте мили дами🌺, в момента ползвам и съм доволна от Neovadiol Phytosculpt на Vichy, за контур и шия, но аз слагам и по челото и скулите. Очарована съм от текстура и ефект, наистина стягащ. По принцип не съм фенка на Vichy. Слагам го вечер и комбинирам съм серума  LANCÔME ADVANCED GÉNIFIQUE. През деня, след десетки експерименти, се задържах на La Roche-Posay Toleriane. Успокоява кожата лек, хидратиращи, след което си слагам на Еborian сс crème dore и оцветена защита. Ще направя 52 г. през ноември 😎

# 116
  • Бургас
От по- бюджетните харесвам кремовете на Биотен.

# 117
  • Варна
А ползвали ли сте рол он серума на Dr. Shereene Idriss?
Дали може да се намери в Европа?

# 118
Здравейте, момичета 🪷
Можете ли да ми препоръчате богат хидратиращ крем за смесена кожа, от който сте доволни?
На 32 съм, като в по-ранните ми години кожата ми бе мазна, а сега е лъщяща но суха на допир.
До сега съм ползвала кремове на Виши, Ла рош, Юриаш, но не съм оставала доволна. Хидратацията, която са ми давали, не е била достатъчна.
Последно ползвах две опаковки на JulietteArmand, като може да се каже че съм доволна, но търся по-богат хидратиращ крем.
Благодаря на отзовалите се!

# 119
Вкарайте и серуми тогава, хидратиращи тонери, флорални води.

Общи условия

Активация на акаунт