Какъв крем за лице използвате? – 24

• 114 451
  • 740
  •   2
Отговори
# 165
  • гр.Пловдив
Цитат
Няма да спра да хваля Clinique Moisture Surge, прекрасен е Simple Smile Идеалян за всяка кожа и възраст.

Не съвсем Simple Smile Не е подходящ изобщо за мазна кожа

# 166
Аз ползвам този:

Не го срещнах другаде из коментарите ,а според мен кремчето е много добро 😊

# 167
харесам Kiehl's, бях много доволна от техен крем за суха кожа, но не помня кой точно. На марката бях ползвала и крем за тяло-страхотно овлажняване и специфичен, интересен аромат, който беше траен

# 168
Момичета, според вас между Uriage, Nuxe и Lierac, кое е най-доброто за анти ейдж дневен и нощен крем?

# 169
Аз от всички имам парене около очите. Единственият, от който нямам проблем е дневен и нощен Eucerin Q10. Както и "One, two, free" розовия и синия.

Преди ползвах avene tolerance extreme, но подмениха формулата и сега щипят и са мазни и оставят филм.

# 170
Момичета, според вас между Uriage, Nuxe и Lierac, кое е най-доброто за анти ейдж дневен и нощен крем?
За мен - Lierac, въпреки че не подминавам и зелената серия на Nuxe.

# 171
Привет на всички! Ако тук има момичета с млад дух, но с ЕГН <1960 😉, бихте ли споделили добър крем висок клас за зряла, суха и чувствителна кожа? До сега в последните 10 г. съм ползвала  основно специализирани продукти за зряла кожа на Lierac, Avene и в последно време малко от Д-р Дерм и Monuskine. Предварително благодаря!

# 172
  • гр.Пловдив
Привет на всички! Ако тук има момичета с млад дух, но с ЕГН <1960 😉, бихте ли споделили добър крем висок клас за зряла, суха и чувствителна кожа? До сега в последните 10 г. съм ползвала  основно специализирани продукти за зряла кожа на Lierac, Avene и в последно време малко от Д-р Дерм и Monuskine. Предварително благодаря!

Filorga е много висок клас козметика точно за Вашите изисквания-зряла,суха и чувствителна кожа

# 173

Filorga е много висок клас козметика точно за Вашите изисквания-зряла,суха и чувствителна кожа
Благодаря! Кой точно продукт на Филорга?

# 174
  • гр.Пловдив

Благодаря! Кой точно продукт на Филорга?

Сериите са им много подробни ,влезте във Filorga Bugaria и разгледайте подробно ,ще се ориентирате най-добре

# 175
  • Нидерландия
Не съм сигурна, по добре си вземете тестери за всеки случай защото аз каквото съм копувала на Filorga винаги съм се разочаровала. Аз препоръчвам на Clarins, Lankome или най вече Shiseido.

# 176
Някой може ли да препоръча крем за лице от корейската козметика.
За мазна кожа. Искам да опитам, но не знам нито марки, нито продукти.

# 177
  • На брега на реката
И аз искам да опитам от корейската козметика.
За сега ми е нужен серум! Моля за препоръка!
50+ съм, но козметиката за тази възраст ми идва тежка.

Последно ползвам серума на Саф, но много са му вдигнали цената, та ме изгубиха.

# 178
  • гр.Пловдив
Някой може ли да препоръча крем за лице от корейската козметика.
За мазна кожа. Искам да опитам, но не знам нито марки, нито продукти.

Цяло лято съм с него ,уникален е,надхвърли ми всички очаквания .

Дълги години ползвах Avene Hydrance Legere,беше ми идеален,но от 3-4 г му смениха формулата,не ми попива на мазната кожа и няма никакъв ефект ..От мед.козметика съм изпробвала почти всичко за мазна кожа и не съм доволна -или ще има кир ефект,или няма да попие изобщо и съм лъснала като баница след 2 ч ,или така запечатва ,че ми опъва кожата до спукване и 0 хидратация .Имала съм препоръчани кремове от дерматоложки,които гледат да си ги пробутат,понеже взимат % ....Изобщо сагата е дълга с намирането на най-подходящия крем..

Един съвет относно тестерчетата-когато изпробвате различни видове нека да има интервал от 5-6 дни,т.е не се мажете днес с една марка,утре с друга,защото може да стане алергична реакция ..

# 179
Много благодаря за предложението да мазна кожа, ще пробвам непременно. С мазната кожа е много сложно, или лъщя, или ми докарва пъпки или не ми хидратира. Пък около очите ми е тънка и суха кожата, та мъка някаква.
Аз искам да пробвам и Missha,  гледам много я хвалят, но не знам какво.

Общи условия

Активация на акаунт