Какъв крем за лице използвате? – 24

• 109 968
  • 740
  •   2
Отговори
# 720
  • гр.Пловдив
Мерси, teddynm!
Пудрата това ли трябва ли е?
А перли (аз така им казвам Grinning), никога не съм ползвала, даже си мислех, че вместо руж се слагат. Satisfied

Аня ,точно тя е,да ,а метеоритите са си пак вид пудра,аз ги нанасям по цялото лице Simple Smile

# 721
  • София
Кой крем на ЕЛ ще ми препоръчате за 36 г жена ?
С леко мазна кожа съм ,ползвала съм досега крем на Ревюел и съм много доволна ,но искам да променя малко с по  висок клас

# 722

Препоръчвам този

# 723
  • София
И аз на този се спрях

# 724
  • София
Момичета, това в момента е на много добра цена (спрей слънцезащитния за лице на La Roche): https://aptekamedea.bg/la-roche-posay-anthelios-spf50-sprei-mist-za-lice-75ml. Преди седмица си го взех за 23лв и си мислех, че е на далавера Grinning, сега още са го намалили.

# 725
  • Видин
Момичета, това в момента е на много добра цена (спрей слънцезащитния за лице на La Roche): https://aptekamedea.bg/la-roche-posay-anthelios-spf50-sprei-mist-za-lice-75ml. Преди седмица си го взех за 23лв и си мислех, че е на далавера Grinning, сега още са го намалили.
Ехааа, наистина много ниска цена. Взех го наскоро и ми харесва как се държи. Аз пък искам да похваля спрея за деца на Avene с фактор 50+. Онзи ден ходихме на басейн с тийнейджърите и си намазах лицето и шията с него. Връщам се вечерта вкъщи - гледам изгоряла съм на бански... и на шия FlushedFlushed т.е. тя не е изгоряла де, а е бялааа. Викам си "Чакай малко, какво става тук" и после се сетих какво съм направила. Уау ефект за мен.

# 726
  • Велико Търново
Тази година отстъпките са невиждани до този момент.Виши е на 50%, Нукс също+промо опаковки, Авен с 40%, Ла  рош спрея за лице с 50%.

# 727
  • гр.Пловдив
Тази година отстъпките са невиждани до този момент.Виши е на 50%, Нукс също+промо опаковки, Авен с 40%, Ла  рош спрея за лице с 50%.

В коя аптека за пример ?Flowers Tulip

# 728
  • на Мелмак
Другаде прочетох, че е заради ветото на ЕС за вредните съставки.
Не знам дали е точно заради това.

# 729
  • Велико Търново

В коя аптека за пример ?Flowers Tulip

В нашата верига-"Асклепий" Велико Търново, но вероятно и в големите аптеки навсякъде в България.

# 730
  • София
Другаде прочетох, че е заради ветото на ЕС за вредните съставки.
Не знам дали е точно заради това.
В друга тема вчера коментирахме, че е заради октокрилена в слънцезащитните и целта е да се изтеглят от пазара. За съжаление, в състава на La Roche го има, та вярно, може и за това да е. Sad

# 731
Срока на годност на някои намалени продукти е много малък.

# 732
  • Велико Търново
Срокът е идеален, 25 и 26 година, в продуктите на Авен няма отокрилен.

# 733
  • София
Дали го има под формата на мостри?

# 734
  • София
Има, да. Получавала съм при покупки от Делириум, Прити шоп и Дъглас, Станислава.

Общи условия

Активация на акаунт