Домакини 87/ С лятно настроение

• 54 531
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Честит да е мъжът ти, ма ко! Да иляди! 💐

Ама искам и аз снимки….

Мм в момента точно прелита над Варна на път за Виена. Аз ще съм сама няколко дни, но вече програмата е фул с една приятелка.

# 556
Честит да ти  е половинът , Мако!  Да е здрав, другото си го правите!
    Честита ви баня!

# 557
  • при късмета
Благодаря ви, момичета!
Мария, тя душ кабината изобщо не беше предвидена. Изпадна случайно. Стените са стъклени и може да не слагаме тази откъм тясното, важното е да остава суха останалата част на банята при къпане.
Смърфи, ще ти пратя на вайбър
Напазарувах за всеки случай, че моя мъж не е решил какво ще правим довечера. Утре може и да го е измислил

# 558
Разбрах, Ма ко! Благодаря!

# 559
  • при късмета
Добро утро!

Шефа сега се обади от при сестрата в у-ще, прибира се, май е със стомашен вирус. Оффф

# 560
  • София
Бързо да му минава на шефа!

Мария, я кажи спряхте ли се вече на рокля за бала, девойката избистри ли си какъв модел иска?

# 561
Бързо да се оправя Шефът.
Вале, имаме снимка на роклята от преди 3 години. Търсим шивач.

# 562
  • София
Толкова ли е трудна за ушиване?
Ако в някоя модна къща я дадете да я ушият?

# 563
Нямам идея дали е трудна. Къса с обръч. Просто трябва да намерим шивач, който да ни обещае, че няма да ушие и други такива рокли същата година. С две думи щерката им няма вяра.

# 564
Добър ден станало вече! Много бахар днес при нас, 10 гр.
  Мако, да се оправя Шефчето, че върлуват няколко вируса и е страхотия.
   Мари, успех с шивача!
   Сноу , как сте? Децата свикнаха ли с новостите? А ти? ела кажи две думи!
  Аз бачкам , може да се каже ,че се наспах тази нощ. Събота и неделя имахме гости, не съм вече за такива софри и шетане.

# 565
  • при късмета
Шефа е сравнително добре. Не е ходил откак си дойде, сложихме го на диета със сестрата от у-ще и неговата докторка, беше му дала ентерол, утре ще го види неговата.
Мария, а имате ли вариант някъде извън вашия град, ама все пак наблизо да намерите шивач/ка? Така може да ѝ е по-спокойно, а и да ушие същата да не са от баловете на училища от същия град
марулетка, беше ти време за малко почивка, радвам се, че си започнала поне да спиш. Пак да питам за Кати
Ангелче, оздравя ли?
Калинче, как пристигнахте, драсни някой ред

# 566
Ма ко, ние въобще не търсим шивач в нашия град.

# 567
Мако, не съм си починала, за съжаление.Просто спах, защото бях адски изморена. Гостито беше ......деверите. Но емоциите ги овладях ,благодарение на моята приятелка психоложка. Дълги разговори с нея за нещата, които ме мъчат и успях да се владея и да наблюдавам просто отстрани.
   В момента сме само двамата с ММ и съм просто спокойна. У дома е тихо.
   Кати си е в къщи, бистър сопол, от който кашля , щото като спи се стича.
    Дъщеря ми работи хоум офис и се гледат, но е трудно.Аз не мога да отстъствам от работа и да помогна, защото единият ни работник си счупи крак .Сигурно два месеца ще е извън строя, което значи ,че ММ го покрива, а мен няма кой.
   Кати започна да говори, вече има някаква комуникация.То и преди имаше, ама ние трудно я разбирахме. Много е сладка и забавна.И своенравна.

д

# 568
  • при късмета
Добро утро!

# 569
Тази чашка ми е любима.Благодаря!
  Мако, как е Шефът? Мина ли му?
    Много студ при нас, направо умирам от студ на работа.

Общи условия

Активация на акаунт