Домакини 87/ С лятно настроение

• 54 493
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • при късмета
Мина му, още вчера беше добре и докторката го прати днес на у-ще.
И тук е студено, а да не говорим по моите критерии Joy Следобяд някак се живее, ама сутрин е гадно

# 571
  • в сърцата на децата <3
Привет, момичета!
Още кашлям аз, иначе оздравявам. Децата свикнаха, имат си приятели вече. Като цяло всичко е наред, просто още не ми се пише в детайли...

# 572
  • София
Ангелче, прегръдки!

Отивам на годишната си мамография, моля стиснете палци.

# 573
  • при късмета
Добро утро!

Вале, стискам
Ангелче, да се оправяш окончателно вече
Шефа се оправи бързо, от вчера нещо аз се опитвам да се разболявам, да видим дали ще го пресека бързо

# 574
Валюци, стиснати палци!

Ангелче, не е необходимо да ни разкажваш подробностите. Когато си готова и само, ако искаш. Проблемите между вас са от много години, не са от вчера. Важното е, че децата и ти сте спокойни и добре.

Ма ко - да не се даваш на болестите! Но ако Шефът е изкарал някакъв стомашен вирус, нищо чудно да обиколи из семейството.

Калинка, стигнахте ли родните земи?

Мария,  много трудна задача сте си поставили с шивачите! Дано намерите вашия! А има ли опция за нещо готово?

Марулетка, щях да питам за свекъра. Още ли е при вас? Няма ли как да помага за Кати, нали е все още активен?

ММ се върна снощи от Виена. Бях го пратила на мисия да купи разни конкретни неща. Успял е и ги донесе. Аз доволен! Няма да казвам какви са нещата, че Славчето още помни драмата с кръглите тави и ще ме спука от майтап следващия път, като се видим. Joy

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 15:26 от Смърфиетка

# 575
Смърфи,  той си отиде във Варна сега, деверите идваха на гости и го взеха. Нали предсто ида правим ремонт и да разбиваме кухнята на първия етаж , а и там е по- топло .Активен е , на мен много помага - мие чинии, ако нещо не съм успяла, поддържа етажа, пазарува. Той не стои при нас, защото има нужда да е обгрижван, а защото не му се стои сам , особено вечер. Изключително стегнат, чист възрастен човек е. Всяка сутрин се бръсне, всяка вечер душ, парфюм, тениските му са бели и искрят, цяло лято ходи с панталонки и ризи. Сега вече облича анцуг, защото е студено.
    Играе си с Кати, но когато тя поиска.Не може да я взема от ясла, не може сто човека да имаме право да го п правим. Оставям му я за 10тина минути, но съм все покрай тях.Тя не позволява всеки да я гледа. Кати е страшно характерче .

Сноу, важното е да се напаснете с новостите.Изобщо не ни дължиш обяснения в подробности. Попитах, защото ви мисля и искам да сте добре.
   Вале, мина ли прегледа?

# 576
Марулетка, схванах ситуацията. Дано във Варна се чувства по-добре! А вие за кога го планирате този ремонт? Като чуя майстор и косата ми се изправя, макар че понякога се налага.

# 577
Смърфи, нищо не се знае за роклята.
Благодаря за кафето!
Вале, стиснала съм те!

# 578
  • София
Всичко е точно при мен, благодаря ви!😘

# 579
  • в сърцата на децата <3
Привет, момичета!
Идвам с един странен въпрос Grinning Мъжете ви ползват ли балсам за след бръснене? На брата лицето ужасно се зачервява и искам да му взема някакъв, но чета много разнопосочни мнения - и за скъпи, и за по-бюджетни решения. Примерно 100+ няма да дам за това, но 30-40 или около тази сума максимум бих.

# 580
Ангелче, поради тази причина и доста подкожни пъпки, мм отдавна мина на ел.самобръсначка. Има проблемна кожа от тийнейджър. Сигурно вече 15-на години използва само ел.самобръсначка. Всичко се оправи. Купи си хубава такава, зарежда си я, пътува с нея. За този период смени три или четири с по-новите им модели. Марката е Филипс. Бръсне се на сухо, но тя работи и на мокро. После се мие с олио и/или пяна и след това използва комбинация корейска козметика за мазна кожа - тоник, есенция, емулсия, серум, крем. Не питай колко съм говорила за козметиката. Разгеле, послуши ме. Сега сам ми напомня да му взема нещо, когато излизам по магазините.
Нека брат ти опита с ел.самобръсначка, не е нужно да е от най-скъпите. После обаче задължително трябва да измива с някакво почистващо средство и да слага някакви омекотяващи кремове.

# 581
  • в сърцата на децата <3
Благодаря, Смърфче! Ще му подаря една електрическа самобръсначка, да видим дали ще му е по-комфортно. Хич не обича да се маже с кремове, но ще го натисна. Филипса one blade ли е?

# 582
Не, не е one blade. Търси нещо подобно:
https://www.technopolis.bg/en/Shavers/Shaver-PHILIPS-SERIES-5000S5886-38/p/800556
или
https://www.technopolis.bg/en/Shavers/Shaver-PHILIPS-SERIES-3000S3244-12/p/800990
Сега предстоят черен петък, коледни намаления и т.н. Можеш да ги намериш и за по-малко цени, макар че според мм и в момента цените им са много добри за качеството. След това обаче задължително овлажняване на кожата с крем/балсам или нещо подобно. Но ако кожата му се зачервява, не трябва да има алкохол в него.

# 583
И ММ от много години е само с електрическа самобръсначка. Има няколко, а последно си купи машинка за подстригване и се минава с нея. Няколко пъти седмично си маже брадата с пяна за бръснене за чувствителна кожа, стои така около десетина минути и после се мие. За съжаление няма да се навие да ползва кремове, серуми, тоници и т.н., но и на това съм доволна.

# 584
  • в сърцата на децата <3
А с тези машинки гладко ли е бръсненето? Той държи да е като след самобръсначка - идеално гладко.

Общи условия

Активация на акаунт