Домакини 87/ С лятно настроение

• 54 467
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
При ММ не, защото аз държа да не е гладък. Simple Smile

# 586
  • при късмета
Моя мъж ме побърква с тази брада. Като му кажа обръсни се, той си бръсне главата и оставя брадата. Прави това упражнение 2-3 пъти годишно.
Братовчед ми е със страшно чувствителна кожа, ако може ще се бръсне 3 пъти на ден, не го прави точно заради този проблем. На 50 ще стане, пробва и това, което не е измислено, не намери решение.
Аз съм същата в зона интим. Покрай фото и лазерна епилация, няма начин да се размине бръснене и като се наложи после съм с ранички почти до другата процедура. И аз не намерих мазило да не стават. Замислих се дали ел. самобръсначка би решила проблема

# 587
Някои от самобръсначките имат и четки за подстригване. Но ако се бръсне гладко, те не вършат работа. Вземи му ел.самобръсначка и някакъв омекотяващ крем без алкохол. Хубаво е и да си измива лицето с някоя почистваща пяна.
На мм самобръсначката също има за подстригване и по ковидско време с това го подстригвах.
Виши имат хубава мъжка серия. Да ти кажа, нещата са малко на принципа: проба-грешка. Докато се намери продукта, който работи най-добре.

# 588
  • при късмета
Добро утро!

Ние сме тук този уикенд

# 589
Добра ви вечер. Свърши и моята работна седмица и сега ще имам 2 почивни дни. Бая се чудим дали да отидем до гръцкия бряг.

# 590
Добро утро в понеделник!
   ММ и синът ползват ел.самобръснапка,като показаната от Смърди.Впропем синът е с брада и вече ходи само на берберин, или както сега е модерно бърбър.ММ с Ел, ама не съвсем гладко. Мажат се с някакви неща,но тук щерката се грижи.
    Абе май не ти помогнах никак.
   Ходихме си на село, добре си изкарахме.Не успях да си почина, донесохме си бройлери,които вчера слагахме в буркани.

# 591
  • при късмета
Добро утро!

марулета, намирай време за почивка, че иначе лошо.
Мария, дано сте мръднали малко, времето беше супер
Много ми се спи

# 592
Добро!
     Знам, Макич, но не намирам. Както и знам,че не мога да издържа още дълго на това темпо.
   Смърфи, тъй като котлето , което чакаме да монтират е по програма за намаляване на замърсяването на въздуха, трябва определена фирма да дойде да го монтира. Имаме човек, който може да свърши таи работа, но няма да признаят гаранцията. Така че чакаме. Да монтират котлето, да видим точно колко място ще заеме, за да редим кухнята.

# 593
Благодаря за кафето, Ма Ко. Не мръднахме, защото беше облачно.
Хубав ден и седмица от мен.

# 594
Привет момичета, благодарение на насоките на Валенцето Златна е Heart момчетата вечеряха пържени картофи в instant pot-а. Най-важното бяха одобрени. Сега остава да се споразумеем с другия домашен помощник - робота, да видим ще го бъде ли у дома.
Реших, че е време да се поглезя.

# 595
  • София
Добро утро!
Джейми, радвам се, че първото готвене е било успешно. Много вкусни манджи да сготвиш!
Ние с приятелки го наричаме Бидона, та Бидона е най верният ми приятел!

Мария, ако искаш, мога да дам координати на дизайнерката, от която купихме роклята на Мими. Тя има свое студио в Асеновград, сама си мисли и шие моделите, само майка и и помага. Роклята на Мими например беше единичен модел.
Друго което се сещам. Племенничката ми си купи роклята от една модна къща в Благоевград. Имали са щанд на изложението за абитуриенти, което се прави всяка година в София. Роклята е имала нужда от корекции, направиха ги и ходи до Благоевград да я вземе .Беше много доволна.
Ако решиш , мога да я питам.
Според мен не пречи да ги питаш дали ще ушият рокля по ваш модел.

Хубав ден на всички!

# 596
  • при късмета
Добро утро!

Джейми, да ти е честит новия помощник, дълго да ти служи
Уж се оправих, а гърлото нещо пак започва да ме тормози. Мразя есенното време, мрън

# 597
Благодаря за кафето.
Вале, знам дизайнерите от Благоевград. За Асеновград, ако се навие девойката ще ти пиша.

# 598
Привет, момичета!

Джейми, честита ти придобивка! Със здраве да я използваш!

Марулетка, дано скоро го направите този ремонт!

Мария, получих си двете неща, които ми препоръча, ама няма никакви упътвания. Да дадеш някакъв акъл какво да ги правя:

# 599
Смърфи, отвори зоя.бг и там потърси продуктите. Трябва да има описание как и защо се ползват, а също и начин на приготвяне
и ползване.

Общи условия

Активация на акаунт