Домакини 87/ С лятно настроение

• 54 444
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Добър да е денят ви!
Ходихме до България и се върнахме Heart Eyes
Изкарах си супер, искам пак!
Сега чакам поредната доза инжекции...

# 601
Калинка, хайде на лято пак! И да се организираме да се видим! 🤗

# 602
Лейди, радваш ме! Как е Дългун?

# 603
Ееее, ама вие на тъгъдък, Лейди!

# 604
За лятото незнам дали ще стане... За сега се очертава отпуска на мм март месец и ще изчислявам датите на инжексиите ми дали ще ми позволят да отида пак....
Дългун е добре, във ваканция Joy У наше село има една голяма кръчма само /разбирай със сервиране на храна/, другите са пивници Joy Та Дългун почна работа там като барман JoyJoyJoy два пъти седмично. Цирка е пълен - той няма никакъв хабер от алкохол JoyJoyJoy всеки ден се връща със знание за ново питие, като например водка с кола JoyJoyJoy
Днес съм малко поспалива след инжексиите... пак лягам да спя.
Лека!

# 605
Лейди, водка и с боровинков сок върви.
Щерката е сервитьорка трета година. Направо е във вихъра си, когато е с поднос. Чак не мога да я позная.
Има ли празнуващи днес?

# 606
  • София/Севлиево
Добро утро.И честит празник ако има празнуващи Тази сутрин едно скромно кафе от мен

Аз ви чета,но при нас няма почти  нищо интересно,освен Росен, който не спира да бъбори и пее(много сладко пее,но винаги като се наканя да го снимам и спира).
Хубав ден!

# 607
Честит празник, ако имаме празнуващи!
  СТрахотно е това,че Дългун работи.
  Мари, нали знаеш, че добрите сервитьори са кът. Не всеки става за тази работа, така че радвай се на детето.

# 608
  • при късмета
Добро утро!
Мерси за кафето!
Калинче, звучиш много добре. Ама като идвате, предвиждай 2-3 часа, да се видим
Не знам какво се празнува днес, ако има празнуващи, честито!

# 609
Димитровден, Мако.

# 610
Да ви е честит Димитров ден!
Вече може да сеете чесън, луковици..... JoyJoyJoy
Мако нямаше как този път да има време. Един приятел на мм избяга от работа да ни вземе с колата си Grinning Навръщане приятели ни закараха, но самолета е 12.30. Трябва в 10,30 да сме в летището, та тръгнахме в 7часа и стигнахме точно..... Мм беше направил сложна организация, че се притесняваше как ще мине пътуването.
За март изобщо нищо не знам още, че и Дългун, и майка искат да идват... Ще сме егати катуна както винаги Joy
Иначе пътувахме спокойно. Наистина има здрава организация за инвалиди на летищата.

# 611
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, предполагам сте идвали заради къщата. До къде стигнахте?
Нищо няма да садя в градината този иукенд, ще вадя. Доста домати не узряха, ама и да ги държа още, все тая. Там ще разчиствам, ще садя в розовата леха и ще загърлям и завивам щамбовите. И още малко зюмбюли ще бодна. Една круша трябва да падне, дето от миналата година съм ѝ вдигнала мерника и после там трябва трева да ръснем, че и багера мина от там и беше кал на пътека цяло лято, догодина да не е така.

# 612
  • София/Севлиево
Добро утро:)
Да,за лица с увреждания на летището бързо се минава(със Слави като пътувахме за Лондон навсякъде много бързо минахме,аз не държех на това,но хората забелязаха,че детето е с проблем и стана както те решиха).
Мако,едно време мама и татко завиваха зелените домати след обиране във вестник,слагаха ги в мазето на тъмно и студено и те узряваха-така до след Нова година имахме пресни и свежи домати,при това доста вкусни)...

# 613
  • при късмета
Узряват и като ги оставя на плота. По-дребните ще връча на майка, тя поне яде туршия, по-едрите ще оставя да узреят, ще ги наместя. Иначе, доматите са от Валето, разкошни са. Един комшия пита от къде е семето и задължително да си оставя. Добре, че имам още, защото то нямаха време да узреят, камо ли да презрее някой за семе Joy

# 614
Добра вечер!
Мако къщата е с покрив Joy Трябваше да се уговаря за прозорците и входната врата, за ел и вик, за изолации... Та грубия строеж е завършен.
Иначе сях минзухари, лалета, нарциси. Ползвах мотиката за патерица JoyJoyJoy
Ели аз при закупуването на билетите трябваше да отбележа, че съм трудно подвижна заради патериците - те минават на отделен скенер.......

Общи условия

Активация на акаунт