Домакини 87/ С лятно настроение

• 52 549
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Лейди, лудетино! Що не взехте една английска катерица с вас, че да свърши тя мръсната работа?

# 616
  • при късмета
Добро утро!

Приключих с доматите за тази година. Обрах един плик почти узрели и един зелени. Разчистих зеленчуковата градина и засадих розовата. И зюмбюли още малко боднах. Крушата падна, има още малко за рязане другия път.
Хайде на кафе и отчет

# 617
И замириса на кафе Heart Eyes
Добро утро!
Тукашната градина не съм оправяла... Докато ни нямаше някаква Бабет се е вихрила... Клони, листа... Обаче и не спира да вали/ръми, та е отново блато и не се влиза. Ще чака Grinning
Трябва да завърша коледните чорапи, че наближава, не съм почвала дракона за следващата година... Имам заръка за бебешко одеало - изобщо както винаги закъснявам с графика Joy

# 618
Ох, пак домати с кафето... Simple Smile
Точно вчера ми излезе някаква реклама във фб за домати без колове, които давали много реколта. Е, за вас се сетих.
Лейди, и аз искам някаква Бабет да ми изчисти градината, ама няма.
Хубав ден от мен!

# 619
Мария, ама тя Бабет беше урагана, дето направи градината на мармалад и сега няма оправяне, че не е спирало да вали JoyJoyJoy Тъй че хич не ти я препоръчвам!

Да ви е спокойна вечерта!

# 620
О, Лейди, признавам си, хич не се усетих. Така се зарадвах на милите ти съседки.

# 621
  • София

Добро утро!
Държа да споделя рецептата за този ябълков пай с вас, вкъщи направо полудяха по него.
http://www.vkusnosbeni.com/Recepies/Qbylkov-pai?fbclid=IwAR0A5b9 … Y#google_vignette

Мими тази седмица си е вкъщи и е много хубаво.😍
Ще ви помоля да и стискате силно палци, подаде ви документи за една много добра програма за лятото, но одобряват само двама студенти от България. Трябва и много късмет. Касае се за обучение по журналистика в Америка университета в Арканзас, 5 седмици лятото, като и поемат абсолютно всички разходи за пътуване, престой, всичко.

Сега ще ми се карате😁, но искам вече истинска есен. Не издържам на тези ненормални жеги.
Иначе, да се похваля, вече 18 дни не съм хапвала никаква захар  . Много съм горда със себе си. И не ми е трудно сякаш . Не го правя за отслабване, явно винаги ще съм дебела, а от здравословна гледна точка.
Хапвам понякога плодове, тях не смятам да ги спирам, просто внимавам кога и какви .

Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 07:57 от Валенцето

# 622
  • при късмета
Добро утро!
Честит празник!
Вале, стискам всички палци на Мими, дано извади късмет!
За есента си права, аз хич не обичам студеното време, ама му е време. И дано има сняг, че иначе после няма вода, с дъждовете не става.
Аз кафе без захар не обичам. Даже докато спазвах стриктно режима, че съм се отпуснала напоследък, ама си държа килограмите, не качвам, не съм спирала захарта изобщо. Но и нямам здравословна причина. Докато се опитвах с предишния режим да сваля, това, което ми липсваше се оказа не сладкото, а тестото
Калинче, и аз нямах търпение за цветята на вилата. Щом сте готови с грубото, сади смело, на пролет ще е много хубаво
Допивам си кафето и пак ще се мисли какво да се готви. Гушки на всички и хубав ден! Hug

# 623
Валюни, стискам палци за Мими!!!
    Лейди, тамън и аз да си помечтая за една Бабет, и ти си казала кво -що.     
    Аз утре съм в Плевен на доктор, имам проблем с левия крак.

# 624
  • при късмета
марулетка, дано не е сериозно, да кажеш какъв е резултата от прегледа

# 625
Мерси , Мако! За съжаление , мисля, че ще е сериозно. Затова отивам за още едно мнение, при ортопедите в ПЛевен.Тук искат веднага да сменяме става, или поне инжекции.Аз не искам нито едно от двете.
    Имам съмнение, че съм скъсала и връзки, или нещо подобно,което се намира там, и само се моля да греша и да не се налага операция.

# 626
  • при късмета
Не искам да те плаши това, което ще ти кажа и не го приемай като нещо супер сериозно. Тазобедрена става, ако се нуждае от смяна, то се вижда на проста снимка. И по-добре няма да става. Да, инжекции донякъде  отлагат операция, но само толкова. За съжаление ставата няма да се възстанови напълно. Вариант да отлагаш операцията е, ако изяждането на ставата е в съвсем начален етап. Аз съм по същия път. Ако искат смяна по-скоро, те съветвам да не отлагаш. Само ще те боли. Тези операции вече са почти рутина. Една съседка смени и двете стави само за година. Месец след първата операция даже бастуна хвърли. Живна тази жена, преди това едва се движеше. А болките много се усилват, когато стане неизбежно. Защо да си го причиняваш? Чувала съм добри отзиви за ортопедите в Плевен, виж какво ще ти кажат. Може и до тук да дойдеш, препоръчвам ортопедията в Горна баня. Пак казвам, за твое успокоение, вече са рутина тези операции и възстановяването не е толкова дълго. Вярно, че не е приятно, ама и най-незначителната операция не е. Стискам палци положението да не е много сериозно и да го отложиш докато си готова. Като ти писне от болки, сама ще поискаш, дано са далеч силните

# 627
За коляно става дума, и понеже имам стара травма там, и сега ме боли по същия начин ,си мисля,че пак нещо съм травмирала.

# 628
  • при късмета
А, ясно. Като каза "смяна" автоматично реших, че е тазобедрена. За коляно иди на второ, ако трябва и на трето мнение. Най-много с менискус да се простиш, не е болка за умиране. Ама и това боли де.

# 629
Мда, дано каквото и да е , да не се налага операция.Нашият работник е със счупен крак, ако и аз изляза от строя , ще трябва да затворим един обект. Освен това, снощи се прибирам и ММ счупил кухнята, разбил всичко, махнал долен ред шкафове, мивка,миялна, печка.Днес подължава.

Общи условия

Активация на акаунт