АВГУСТинче маха с ръчичка, хапва си пюренце с лъжичка!

• 10 482
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • по света
Харесва ги,днес може да опитам да и направя картоф с масло и захар.

Защо ще слагаш захар? newsm78 По-добре недей. Сол и захар поне до годинката не се дават.
Така знам че се прави слага се съвсем малко,колкото да не е блудкаво.

# 151
GJK,добре дошла на теб и на малкия  Grinning!
Аз да ви кажа,че на Найа хич не и хареса пюрето с тиквички и картофи,направо толкова категорично ми отказа,че довършихме с такова от морков и картоф.Него си го излапа цялото  Peace!
Имаме си една мама с девет месечно бебе,която си ни чете редовно  Hug и мисля,че е време да започне да пише при нас,ако има желание разбира се  smile3521.Така,че didoncho,ще се радвам да ни даваш съвети относно захранването и други нещица и да споделиш опита натрупан с пет месеца повече от нас  Grinning.А пък дано и ние имаме с какво да помагаме,най-малко тук без пиене не се остава  Mr. Green.Празници-бол!

Дани, мерси за поканата!    love001При вас наистина е много по-весело cheers А с моя Дани сме фенове на Найа и явно конкуренцията ще е жестока! Насреща съм за всякакви питания относно малките мушмороци Hug

# 152
А за пюрето на Хип тиквички+картоф ще ти кажа, че е едно от малкото неща, които и Дани като опита резултата беше Sick

# 153
  • София
Гледах това и останах без думи....http://www.image.bg/show.php?id=22
Извинявам се ако ви предизвикам отрицателни емоции .

Добре дошли Gjk и didoncho

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 16:40 от Нори

# 154
Пюрето на Hipp с тиквички и Вики не иска да го яде.Явно не е до детето, ами пюрето  Sick

# 155
  • У дома :)
здравейте, мами и бебчовци!!
позволете и на нас да се присъединим към Вас.
Аз още много не съм в час с форума ,защото от скоро влизам ,но се надявам с Ваша помощ, да се справя.
Терминът ми беше за 11 септември,но Елина се роди на 27.08.2006 г. по нормален път./49 см и 2,600 кг.
В момента сме грипави и сме на инжексии,много гадно ,ама същевременно много помагат.
Опитвахме да се захранваме по Коледа с пюре(зеленчуково) ,ама нещо не става-хапва 2 лъжички после реееееев,свиване,чудо.Спрях за известно време и тя взе ,че се разболя.давах й един антибиотик с лъжичка,голям зор и ми се струва ,че още повече ще намрази лъжичката покрай лекарствата.Надявам се скоро да оздравеем и пак да опитам.
айде стига толкова от мен  засега-желая на всички една успешна и много радостна 2007 година.

# 156
  • варненка от София
Честит рожден ден на Нелски! Благодаря за разясненията на ЛС вчера, опитах лино да ти благодаря, но ти е пълна кутията.
Ние днес няма да излизаме и ще си седим у нас. За сега момата се представя добре, надявам се да продължи в същия дух поне докато си дойде баща й.
Вече 10 дена сме на оризовата каша на Милупа, аз я ненавиждам, но за сметка на това Стефаначето я папка с охота. Иначе с плодовете сме захранени стабилно покрай сокчетата, които давам от 3-ти навършен месец. Вчера за първи път дадох и сок от банан и разбира се момата го хареса.
Валка, относно следващите каши, аз съм си купила бананова отново на Милупа, но се чудя дали да е тя или пак оризова с ябълки и моркови на Милупа и едва тогава да дам банановата, но не съм решила още.
От тази седмица ще давам вече и картоф.
Сега е време за поредната доза сокче от сини сливи. Оставям ви до довечера.

# 157
  • гр.София
Чудесно,списъкът "набъбна" с нови майки!Здравейте,GJK, serena, didoncho!!!
Dani,още колко скрити мами ще извадиш от ръкавите си Shocked babydust7
Нори,нарочно ли точно това филмче пусна!??То ме вбеси,но има други интересни неща на сайта...

# 158
  • В ЛЮтеницата
Ама каква голяма група ставаме!!! Ако пак бъркам имена - ще ме прощавате (вчера обърках milena12 и elen@ за линка с таблицата. elen@, аз затова и не ти отговорих като ме пита за схемата преди време Embarassed)
Честит рожден ден Nelski! Бъди здрава и щастлива! За теб и за всички презнуващи месечковци, а и за всички останали - Лора си има второ зъбче и ще се пие:

Пак беше киселяк два-три дни - ама вече като знам от какво е и че има край - го приех по-спокойно, та не можах да сваля нито един кг.  Mr. Green! Има един гел на Biotherm за целулит - с него намалих първите сантиметри от бедрата и корема, ама ми беше подарък и май струва мнооого пари. Има и гел специално за корем. Та имам една молба - някой ако ходи до МОЛ-а на Стамболийски да провери колко струват, че съм в ГОЛЯЯЯЯМА нужда.
MimSss как е Вики? Хайде и другите подсмърчащи и кашлящи - оздравявайте, да не ви мисля, че толкова ми е мъчно!
Dani777k то това пюре и кучето ми не иска да го яде, а иначе всички пюрета дояжда (вече като храня Лора седи и ме чака да види дали ще остане нещо да й дам  Crazy), ама й сложи малко от него в това дето го яде, за да си включила тиквичката в менюто! И карфиола с картофи е буламач - отсега да си знаеш!
А за косопада - ще премине от само себе си - не се притеснявайте!

# 159
 newsm59 на мама Nelski да бъде най обичаната майка и съпруга
 welcome GJK, serena

# 160
  • София
Много тъжно  Cry

Добре дошли на новите мами!

Pepper, сипвам си едно малко ! cheers

# 161
  • софия
Серена, bye и на вас двечките  Hug!
Айде бързо да изстрелям,какво ме мъчи...ДО МАМИТЕ ДАЛИ КАША:Колко количество вода с колко каша вътре разтваряте вие?Защото се чудя дали не давам много каша с малко вода  Sad.Аз слагам първо кашата и после с вода на око,докато се сгъсти,но дали пък не трябва някакви точни мерки  newsm78?Аз като сложа 6 лъч. мерителни на Аптамила с каша,за да е гъстичка горе-долу 60 мл.бода добавям.Ама като знам,че от Аптамила в 60 мл.се разтваря две лъжички от млякото...ох,дали може да и стане нещо на Найа.Ама толкова бързо я изяжда тази каша.Преди малко и дадох в 120мл.вода 10-11 лъжички каша и тя изяде всичко.Може ли да и стане нещо,ако съм прекалила с колич.каша, в толкова малко вода?

# 162
  • В ЛЮтеницата
Най-логично е да се запече, ама ти каза, че нямате такъв ефект. За да не се притесняваш Прави точно половината доза на това което пише, или една трета.

# 163
  • софия
Пепър,винаги ми стопляш сърцето  Heart Eyes Mr. Green!

# 164
  • софия
ЧЕСТИТО ВТОРО ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ЛОРА  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт