АВГУСТинче маха с ръчичка, хапва си пюренце с лъжичка!

• 10 482
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте,
ЧРД, Nelski    bouquet
Добре дошла на megishik!
Много болни  Stop , хайде по-бързо оздравяване на всички! Другите се пазете!

Зеленчуците на водна баня ли ги варите?
Как успявате да ги пасирате толкова финно? Каква мазнина използвате?

Аз варя зеленчуците и плодовете на пара. Пюрирам ги с пасатор. За сега не ползвам мазнина.

Валка, и аз се чудя след оризовата каша каква да взема  newsm78

Ралка, дано да не е тежък деня в Пирогов, пиши какво става. За кашата, просто ги смесваш. Ти каква си взела?

За температура при бебчо, нашето педи препоръча свещички Ефералган.

# 136
  • софия
Ралка,разгледах в "Здравния справочник" и тази лекарка я препоръчват най-много:Д-р Евгения Божикова - дерматолог
ул. "Позитано" 10, МЦ"Лора" - с направление
тел. 980 80 65 - предварително се записва час по телефона
приемно време: понеделник, вторник и сряда от 8.30 до 13.00 часа; четвъртък от 13.30 до 19.00 часа ,ако си без направление прегледа струвал 20 лв.

# 137
  • София
Здравейте и от нас с Калоян!

Честит Рожден Ден, Nelski!
Добре дошла Мегишик!

Валка - аз също започнах с оризовата на Милупа, а след това след дълго колебание купих бананова каша на Слънчо. Тя е млечна, но е безглутенова. Бях решила да взема от нея, за да видя дали изобщо Калоян ще я яде. Ама той много я хареса и вчера взех втора кутия, така сега ги редувам една сутрин оризова, една сутрин бананова. Мисля от 25-ти, когато ще навърши 6 месеца да вкарам и глутена, тогава ще купя и прасковена на Слънчо.

dani777k - аз купих Дентинокс на Калоян и не съм доволна. Много малък ефект има. Затова, ако искаш купи Калгел. Дано той е по-ефикасен Hug

Хайде да се оправяме за разходка. Лек ден на всички!  bouquet

# 138
Мами, здравейте!

Вече незнам какво да правя с това приспиване....усети ли, че му се доспива започва пълна истерия, а на мен главата ми кънти... #Crazy

Добре дошли на новите мами и бебчетата им и честити месечинки на празнуващите днес!

Много щастие, здраве и любов, Nelski!

Ралка, най-добре отиди при Бранков в Пирогов! И пиши какво е станало. Praynig

dani777k, понякога не е толкова лошо, когато правят гафове татковците. Mr. Green

Хайде после ще пиша пак, че сега просто забравих какво искам да напиша.... Tired

# 139
  • Бургас
Добър ден на всички  smile3525

Малкият ми принц е роден на 10,08,2006г., нормално раждане.
Ще ми е много приятно, ако стана част от вашата компания, за да споделяме опит за развитието на нашите съкровища!

Захраних Йони на 4м и половина, направо със зеленчук /пропуснах плодовите пюрета/ и сега изяжда цяло пюренце на обед.
Това е засега, да не ставам досадна  Sick

ЧРД на Nelski

# 140
аз мисля да излизам на разходка.Гледам и слънце напе4е....така 4 е- до после!  Party
Добре дошла на  GJK    bouquet

# 141
  • Sofia
Честит Рожден ден, Нелски! Пожелавам ти много  здраве, любов и много, много детски усмивки!
Честити месечинки на бебоците!
Добре дошли на Мегишик и GJK, да пишете често, да черпите и да пиете заедно с колектива от майки на августинчета!

За рецептата за коса, някъде из форумите пишеше без газ за изрусени коси

Аз немога да ви помогна с кашите, щото още сме само на кърма, но смятам да почвам след 10-на дни захранване (а не е истина каква каша ми е в главата от толкова много инфо). То тези цици не са само за бебка, я!

Дани777, обясни на мъжо, че сега трябва обезателно да разходиш гуменките в някой бар или дискотека

# 142
  • по света

Чесито на празнуващите днес бебонци и мами!
Здравейте и от мен,
да ви се оплача таткото пак донесе вирус,този път е болен той и аз съм с възпален синузит SadДано не заразим бебчето че направо не ми се мисли...
Много тъпа професия е нашата,ама какво да правим,било пълно с болни тези дни.
Аз още не съм започнала да захранвам сериозно,давам плодови пюрета а скоро и дадох и пюре от тиква и картоф.Харесва ги,днес може да опитам да и направя картоф с масло и захар.
Е това е Hug

# 143
  • София
GJK, добре дошла! Hug 10.08 ми беше термина, а Ивчо го извадиха 2 дни по-рано Simple Smile
Смятам днес да дебютираме с пюретата, след 6 дни на оризова каша, стискайте палци! Praynig
И аз гледам слънце, пък нещо много духа, ама то в наше село Люлин си е нормално... Close та се чудя дали става за разходка. Rolling Eyes

# 144
  • София
Харесва ги,днес може да опитам да и направя картоф с масло и захар.

Защо ще слагаш захар? newsm78 По-добре недей. Сол и захар поне до годинката не се дават.

# 145
  • гр.Добрич
Уж редовно чета, ама то няма край.
Нелски честит рожден ден! Мого щастие ти пожелавам. Ще си взема от тортичката, защото аз не съм на диета. Момичета направо съм се стопила според майка ми. Пак съм 48кг, така че няма какво да свалям, а по-скоро да стягам. Сега съм се навила да ходя на антицелулитни процедури да видим дали ще има някакъв ефект, че дупето ми много виси.
Николинчето по-често се включвай. Моето дяволче също е голям мързел. Нито се обръща, по корем не обича. Играчките също трябва да му ги натикам в ручките, сам не посяга.
Мегишик добре дошла при нас. Надявам се да ти хареса. Схемите за хранене ги има навсякъде из форума, стига да ти се чете.
Аз купих на Милупа безмлечната и я правя 60 АМ + 2 -3 лъжички каша, но понякога много трудно се разбива. Мйа трябваше да купя някаква млечна със определен вкус. Тая е пълна отврат и както я ядем едва-едва ще имаме до Нова година от нея. Вчера сложих една лъжичка пюре от ябълки в кашата и малкия ще не ще яде. Иначе  пюрета всякакви не ядем. Досега пробвах с ХИП, сега мисля да взема друга марка да пробвам.

Мимссс  как е малкия сладур, оправя ли се?
Кристияна и вие как сте?
Бубче какво стана със детенцето, има ли надежда?
Дани777 покажи чепиците и ние да им се порадваме.
Мадонке къде се загуби? Благодаря ти за инфото за Премаман и ако цените са такива надали ще си купим нещо, ама поне да изплакнем очите.
GJK И НА ТЕБ ДОБРЕ ДОШЛА.

# 146
nana77, аз пък бях чела някъде, че може да се слага съвсем малко сол, защото организмът има нужда от някакви вещества, които се съдържат в нея, защото е природен продукт. newsm78

GJK, добре дошла!!!

Хайде и ние да хапваме и наввъъъннн!!!

# 147
  • софия
GJK,добре дошла на теб и на малкия  Grinning!
Аз да ви кажа,че на Найа хич не и хареса пюрето с тиквички и картофи,направо толкова категорично ми отказа,че довършихме с такова от морков и картоф.Него си го излапа цялото  Peace!
Имаме си една мама с девет месечно бебе,която си ни чете редовно  Hug и мисля,че е време да започне да пише при нас,ако има желание разбира се  smile3521.Така,че didoncho,ще се радвам да ни даваш съвети относно захранването и други нещица и да споделиш опита натрупан с пет месеца повече от нас  Grinning.А пък дано и ние имаме с какво да помагаме,най-малко тук без пиене не се остава  Mr. Green.Празници-бол!

# 148
  • софия
Забравих да ви се похваля,че днес на племеницата ми и дойде цикъла  newsm53.Като се сетя,че на мен ми дойде в началото на осми клас,а тя е на 12  Wink,ама рано се развива днешната младеж,това е то...,та ха наздраве  cheers!

# 149
Eliona, много съжалявам, че не съм написала уточнението за газта, но наистина не знаех за него, не съм го срещала. Аз слагам, но съм кестенява и може да не съм обърнала внимание. Спомням си, че имаше допълнение, че който иска може да добави мед, кисело мляко, яйце.  Още веднъж благодаря на теб и другите мами за хубавите пожелания. За кашите аз  писах че давам на Nestle ориз и рожкови и след това смятам да дам от елда. Чух че имало някакви каши Baby, които били хубави и не много скъпи. Ако някои ги е използвал, моля да изкаже мнение. Има и на Хумана някои интересни. Също искам да попитам слагате ли децата вече да сядат подпряни  с възглавници. Злати иска само да е седнал. Аз също няма да слагам нито захар, нито сол когато започна да си правя пуретата. Между другото първия ми подарък е пасатор от свекървата. А мъжа ми ме уговаря да ми купи нова въдица с ново шнурче, за да си ги използва после той, много е хитър. Днес съм настроена много романтично и по този повод се сетих за мама Gvendolin, не забелязах скоро да е писала.
GJK добре дошла, сигурна съм че тук ще ти хареса, аз също съм нова и се радвам, че се включих.

Общи условия

Активация на акаунт