Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 74 638
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Буркина Фасо
взимаш ако искаш. на маслото няма какво да му се случи.
уведомяваш персонала. трябва да го бракуват.

# 106
Върнали са намалението -50%, да. При нас имаше диня цял контейнер.

# 107
Ами, възмутена съм от каймата в Билла. Купена в петък, днес започнах да готвя лазаня, сложих я да се запържи и пусна поне 200 мл вода, при грамаж на опаковката малко под половин килограм. Според етикета, съдържанието е 98% свинско. Не знам някоя инстанция проверява ли изобщо качеството на продуктите в големите вериги.

# 108
  • Буркина Фасо
при мен стана като пастет. всичко се разтопи. Smiley

# 109
взимаш ако искаш. на маслото няма какво да му се случи.
уведомяваш персонала. трябва да го бракуват.

"Свежо или безплатно
В нашите магазини се стремим винаги всичко, което предлагаме, да бъде свежо и прясно, но ако все пак откриете продукт с изтекъл срок на годност, ние ще ви дадем същия или подобен безплатно!"

# 110
Сърбах я тая попара с каймата на Билла веднъж. От тогава си ходя до месарския до вкъщи и не поглеждам кайма в голям магазин

# 111
  • Буркина Фасо
това къде е написано?

# 112
При нас е на стената до касите ( над количките) - има няколко табелки.

# 113
  • Буркина Фасо
ако е така направо са разорени от мен. Smiley
утре отивам да чета.

# 114
  • София
утре отивам да чета.

Ето ти и написано в сайта им - https://www.billa.bg/za-billa/billa-garancii

# 115
утре отивам да чета.

Успех, да не пропуснете да се похвалите.Smirk
На мен не ми се разправяше с тях онзи ден, когато в хладилника им имаше масло с изтекъл срок (писах за това).
Предпочетох да си спестя излишни нерви

# 116
Каква марка е тази кайма? В Била продават различни кайми на различни фирми.

# 117
  • Варна
Относно Била това което аз намирам за нередно, казвам аз, знам ли за някой може да е нормално.....  
Е извършването на почистващи дейности в буквалният смисъл, стирка-кофа-миене на под или препарат-бърсане на стъкла или плотове или занимаване с някакви кашони където е боклукчава обстановка.......и после със същите ръкавици бъркане, пипане и рязане при манджите, сирената и месата.
Някой може да каже, че изборът е мой, като не ми харесва да не си купувам от витрината.....
Себе си мога да контролирам, но други хора от семействотото не мога....
Да, говоря само за Била които ползвам, в другите не мога да знам как действат.
Варна до Спортната зала, по новата Била в Аспарухово, и тази която е под Кауфланда на Бриз...

Знам че е извън темата и има друга, но е по същият въпрос.
Преди два дни видях нещо подобно и в Кауфланд. При условие, че витрината е пълна с храна, се отваря стъклото от вън и се чисти с препарат и кърпа включително и от вътрешната страна където е храната.
Поиска ми се да попитам персонала дали това е нормално. И служител и управител се опитаха да ме убедят, че аз не съм видяла то ва което съм видяла, без те да са свидетели на гореописаното. А когато попитах хигиенистката която го извършваше редно ли е, реакцията и беше "Какво искаш маааа, ти нормална ли си".... Това Кауфланд до аспаруховия мост.

# 118
  • Пловдив
Да сте мернали капсули Коста еспресо нейде на промо? Пак ми свършиха Simple Smile

# 119
  • Буркина Фасо
Каква марка е тази кайма? В Била продават различни кайми на различни фирми.
100% свинска в тарелка

Общи условия

Активация на акаунт