Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 74 629
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
В плод -зеленчука няма по- евтини.  Доматите са също над тази цена

# 91
  • Варна
В Билла, по актуалната брошура, краставици има по 2.29 лв. Моркови  по 1.29 лв. Домати сорт Ръгби по 2.99 лв.Нормални са. Също 3 бр. кисело мляко Саяна (0,400, 3,6%) за 3,10 лв. И други...

# 92
  • София
Това е положението! Цените са Аууу!

# 93
Тези краставици от 2.29 са едни дебели , все едно помпани с вода. Има ли Гергана не бих взела от тези дебелите. Домати взех Рома. Не е лошо ама... Не е нещо кой знае какво

# 94
Утре отварят отново ремонтираната Била в Дъ мол.
Има специална брошура само за този филиал:
https://view.publitas.com/billa-bulgaria/special_leaflet_reco_op … cw32_01-08/page/1

# 95
  • София
Утре отварят отново ремонтираната Била в Дъ мол.
Има специална брошура само за този филиал:
https://view.publitas.com/billa-bulgaria/special_leaflet_reco_op … cw32_01-08/page/1
Няма ли да ремонтират и някоя друга софийска Била? Simple Smile Бях пазарувала от тази малко преди да я затворят и почти цял месец имаше отстъпка с картата. Simple Smile

# 96
Ако с тези "оферти" мислят, че ще докарат хора в тази Била... много грешат. Помня Лидъл на Лъвов мост направиха по-добра кампания и изгодни оферти.

# 97
Не знам какво ремонтираха един месец - същия си е магазина. Малко са поразместили някои регали. Пекарната и готвеното са си на същото място. Млечните витрини, витрините със студените напитки и касите също.
Вафлите са разместени и биохраните. Лудница беше страшна. Почти всеки на касите беше взел някакъв прах за пране 1+1 - той май си е от днес по брошура.
На разпродажба имаше чайовете twinings на минус 50% и някакви кроасани на минус 50. Друго интересно не видях.

# 98
T-market са пуснали дигитална карта лоялност "Благодаря". Заявката се прави през този линк https://loyaltyweb.tmarket.bg/ а след това може да се добави в CardBox за по-лесно.

# 99
Моята карта на Т маркет  от години е в Cartbox.

# 100
Аз имах предвид намалението на стелажа с надпис "Разпродажба", не червените кръгли стикери.
за това намаление де.
аз си купих различни видове подправки за по 20-на ст.  и със срок на годност до 25-26 год.
даже все още има от тях, но никой не проявява интерес. и други неща съм купувал, стига да ми попаднат на поглед.
тези намаление не се определят от магазина. на централно ниво правят цената за разпродажбата.

А защо ги намалят и ги продават на безценица като имат такъв срок на годност 🙄🤔.

# 101
  • Буркина Фасо
Аз имах предвид намалението на стелажа с надпис "Разпродажба", не червените кръгли стикери.
за това намаление де.
аз си купих различни видове подправки за по 20-на ст.  и със срок на годност до 25-26 год.
даже все още има от тях, но никой не проявява интерес. и други неща съм купувал, стига да ми попаднат на поглед.
тези намаление не се определят от магазина. на централно ниво правят цената за разпродажбата.

А защо ги намалят и ги продават на безценица като имат такъв срок на годност 🙄🤔.
предполагам, че забеляза за какво говорим - за РАЗПРОДАЖБА.
целта може да е от всякакво естество - освобождаване на място за други стоки, прекратяване на договор с дадена фирма производител и за целта бързо трябва да им разпродадат стоката, промяна на външния вид на една и съща  стока.... сещам се и за друго - при сключване на договор с дадена фирма може да е заложена точка при положение, че за даден период не е продадена половината от стоката им Билла може да приложи намаление на тази стока с 30-50-90 % - както са се договорили.
разбира се, че са възможни и други поводи за РАЗПРОДАЖБА.

# 102
  • Карлово
В нашия филиал няма намалени подправки. Преди имаше Маги намалени, но вече не.

# 103
  • Асеновград
Моята карта на Т маркет  от години е в Cartbox.
По старите четци не ги четат от телефона , пробвал съм.

# 104
Днес (11.08.23) следобед в хладилника на Била имаше малки пакетчета масло Clever с кръгли стикери -50% ... но срокът им на годност беше до 09.08.23 !

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 21:36 от bgladybg

Общи условия

Активация на акаунт