Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 72 722
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
И на мен бананите този път не ми харесаха. Марка "Бонита" - Еквадор. На външен вид изглеждаха супер.

# 646
  • софия
Не са Бонита. Писах кои:

# 647
  • София
И аз купих от марката показана от zvаnchе, но не ни харесаха. Безвкусни са.

# 648
При нас са на Бонита, но са сладки и ароматни. Зависи явно как са ги транспортирали.

# 649
Бонита са и при нас

# 650
Няма банани, които да не ми харесват!

# 651
  • Буркина Фасо
май в Биллата ще има промени. ще започват да продават и обикновени тенджери и посуда, може би детски дрехи, пъзели, автоаксесоари ... ще заприлича като Лидл. Smiley

# 652
То аз си купих тава миналия месец. Редовно си купувам нехранителни неща от там

# 653
Кутиите във Фантастико вече са по 25ст., на другите места по толкова ли са?

# 654
  • Варна
  В кутия преди купувах само маслини, сега питам дали може в опаковката за печени меса/ като кесийка, импрегнирана хартиена/-не можело. Ами тогава отказвам.

# 655
  • Буркина Фасо
Кутиите във Фантастико вече са по 25ст., на другите места по толкова ли са?
зависи от големината.

# 656
  В кутия преди купувах само маслини, сега питам дали може в опаковката за печени меса/ като кесийка, импрегнирана хартиена/-не можело. Ами тогава отказвам.
И картофените кюфтета ги слагат в пластмасова кутия? Да ги питаш защо... сякаш са нещо по-различно от месните.
Скоро и аз ще им резна кранчето. Днес ми трябваше 1 червена чушка и взех на 5,50кг. и излезе 30ст. и си мисля защо да не взема 2 чушки, вместо кутия с нещо насипно....За какво плащаме тая пластмаса?! Това е чист бизнес, а не метод за намаляване на потреблението на такива опаковки. Някой здраво се гуши.

# 657
  • Буркина Фасо
И картофените кюфтета ги слагат в пластмасова кутия? Да ги питаш защо... сякаш са нещо по-различно от месните.
Скоро и аз ще им резна кранчето. Днес ми трябваше 1 червена чушка и взех на 5,50кг. и излезе 30ст. и си мисля защо да не взема 2 чушки, вместо кутия с нещо насипно....За какво плащаме тая пластмаса?! Това е чист бизнес, а не метод за намаляване на потреблението на такива опаковки. Някой здраво се гуши.
заради Грета

# 658
  • оттам, откъдето започва България
Похвалвам много бананите в Била с черен етикет. Имат вкус, имат мирис. На кашона пише, че са опаковани в Италия, еквадорски.
Веднъж в годината я попадна, я не на такива. Днес ще ходим за още.

orsero банани купихме ние, но ги ядем, защото сме дали пари, не че ни харесват. Sad

# 659
Дори и да Ви го дадат в кесийка, пак ще си платите за кутийка.  Предварително  в касата са програмирали
да се таксува стойността на кутийка за всички насипни стоки ,  които продават в кутийки.

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 23:24 от bgladybg

Общи условия

Активация на акаунт