Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 72 759
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Ама на топлата точка готви лично шеф Ангелов, всичко е като домашно приготвено, вие нещо сте се объркали..Sweat SmileLaughing
Не купувам от топла витрина, в нито един магазин, а специално от Билата съм взимала 2-3 пъти разни неща, но почти всичко е замразено, карат го сготвено някъде-някога и наистина е с подскачащи елементи в кюфтетата.

Аз взех две наденици на скара от топлата витрина и вкъщи осъзнах, че дори не са ги обелили.😃

# 631
  • Варна
Е, днес ходих за олио в Билла ( 1.95 ) и точно зареждат горещите кебапчета ( 0.49/бр.) и земели (0.09/бр.).Взех, хапнахме, нормални на вкус, няма (засега) странични симптоми.  Simple Smile

# 632
  • Пловдив
А познавате ли тази марка козметика ?
Марката си е на Билла.

# 633
  • София
Тази вечер пазарувах във Фантастико. Имаше пакетиран печен шам фъстък с "коричка" - както беше написано. Пакет от 1 кг на промо-цена 27.99 лв. На касата касиерката вместо да прочете директно бар-кода, го мина през везната. И, разбираемо, се оказа 1.01 кг и сумата вече нарасна - 28.28 лв. Разлика не голяма, но дразнеща. Пакетираните стоки минават ли през везна, не са ли само на четец и цената да е обявената на етикета при стоката ?

# 634
Щом пакетът си има баркод не би трябвало да ги мерят отново.

Обаче понеже промо ядките ги има и насипно, сигурно касиерката е карала по инерция или не е видяла баркода. Обърнахте ли й внимание или чак после видяхте?

Според мен не е редно без значение колко малка е разликата. То тези 10гр всъщност сигурно са теглото на найлона, ама по цена 27,99... Освен ако и на това вече таксуват амбалаж.Flushed

Иначе досега само насипно съм взимала аз, но ми се струва, че е грешка.

# 635
  • София
Попитах касиерката в момента, защото аз при каса винаги гледам на екрана какво се изписва.  Попитах я защо пакета го минава през везна, а не маркира директно бар кода. Отговора - "така трябва" с много нервен глас и почти ми подметна пакета. Имаше хора и не ми се спореше повече - но май допуснах грешка. Ще следя при следващо пазаруване на пакетирани стоки. Дали Фантастико не е решил да таксува и найлоните.

# 636
  • Пловдив
Снимка на пакета и касовата бележка и едно запитване до КЗП бих предприела аз

# 637
Попитах касиерката в момента, защото аз при каса винаги гледам на екрана какво се изписва.  Попитах я защо пакета го минава през везна, а не маркира директно бар кода. Отговора - "така трябва" с много нервен глас и почти ми подметна пакета. Имаше хора и не ми се спореше повече - но май допуснах грешка. Ще следя при следващо пазаруване на пакетирани стоки. Дали Фантастико не е решил да таксува и найлоните.
Много неприятно, даже и такива да са им инструкциите, можеше любезно да се обясни. При такова отношение аз бих оставила пакета и ще се върна на същата каса пак с килограм, ама от насипните! Stuck Out Tongue Winking Eye

Първият път като открих, че има готови измерени пакети се чудех и аз дали за по-лесно да не взема от тях, но просто реших, че са ни много, но добре че предупредихте. Сега като ходя специално ще гледам ако някой си купи дали така процедират.

# 638
  • софия
Писала съм на Ф в месинджър. Отговориха ми адекватно и бързо.

# 639
  • София
Ако цената е обявена на кг. ги мерят, ако е обявена на пакет тогава не ги мерят - зависи какво пише на етикета под пакетите.

# 640
Здравейте, някой може ли да снима цените на Нова Бразилия в Била с карта? Не ми е основен магазин, това -25% го пишат все едно трябва да ги знам наизуст..

# 641
Здравейте, някой може ли да снима цените на Нова Бразилия в Била с карта? Не ми е основен магазин, това -25% го пишат все едно трябва да ги знам наизуст..

100 гр. - 2.79
200 гр. - 5.19

Цените на част от асортимента може да се проверяват в сайта на Glovo - https://glovoapp.com/bg/en/sofia/billa-sof1/?content=billa-card- … erti-c.2068323262

# 642
  • софия
Похвалвам много бананите в Била с черен етикет. Имат вкус, имат мирис. На кашона пише, че са опаковани в Италия, еквадорски.
Веднъж в годината я попадна, я не на такива. Днес ще ходим за още.

# 643
  • Русе
Купих онзи ден за дъщеря ми 4 банана. Сега помирисах един - на нищо не ми мирише. Може би са други.
В Билла бананите винаги са безвкусни. От големите супермаркети в Лидл са най-вкусни. А най-хубави, сладки и ароматни са ми от една верига супермаркети в града ни.

# 644
  • София
Тази вечер пазарувах във Фантастико. Имаше пакетиран печен шам фъстък с "коричка" - както беше написано. Пакет от 1 кг на промо-цена 27.99 лв. На касата касиерката вместо да прочете директно бар-кода, го мина през везната. И, разбираемо, се оказа 1.01 кг и сумата вече нарасна - 28.28 лв. Разлика не голяма, но дразнеща. Пакетираните стоки минават ли през везна, не са ли само на четец и цената да е обявената на етикета при стоката ?
Аз много се ядосах на Била с коледните сарми. Покрай празника винаги има във вакуумни опаковки по 1 кг. Пакетите си имат оригинален баркод и предишните години се маркираха с него. Тази година (първа с платени кутийки), всеки един пакет беше минал през щанда с насипни храни и им сложили етикет с нов баркод от щанда, залепен върху оригиналния. Съответно на касата ти взимат по 20 ст. за несъществуваща кутийка. Попитах защо ми маркират опаковка като няма такава, но това било заложено в програмата им. Идваше ми да отида и да поискам платената кутийка и сама да си я изхвърля в жълтата кофа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт