Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 74 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Някой знае ли сроковете за намаляване на продукти в разпродажба в Билла, че искам да издебна 2 неща, които сега са на 25%?
Имат ли някакво правило или са по преценка на филиала?
По преценка на филиала и до изчерпване на количествата. Наблюдението ми е, че в по-малките филиали намалението е с по-малък процент.

# 76
Днес взех месо с 50% намаление. Ще го готвя довечера

# 77
  • Буркина Фасо
Някой знае ли сроковете за намаляване на продукти в разпродажба в Билла, че искам да издебна 2 неща, които сега са на 25%?
Имат ли някакво правило или са по преценка на филиала?
По преценка на филиала и до изчерпване на количествата. Наблюдението ми е, че в по-малките филиали намалението е с по-малък процент.
във филиалите намаляват ръчно намаленията от 30 и 50 %.
останалите намаления по брошура или  при разпродажба май се намаляват дистанционно от управлението или от мястото, където се занимават с това.

# 78
Към колко часа ги правят намаленията в Билла?

# 79
Сутрин към 10ч. съм виждала най - много стоки с такива етикети.

# 80
Аз по различно време ходя. И все по нещо намалено съм хващала

# 81
  • Буркина Фасо
намаленото го има през целия ден ако някой не го купи.
но практика е сутринта преди отваряне да се започне с лепенето на процентите в/у опаковките.

# 82
  • Пловдив
Аз имах предвид намалението на стелажа с надпис "Разпродажба", не червените кръгли стикери.

# 83
Разпродажбите са различни за различните филиали. Някъде има, някъде няма нищо.
Някои артикули се пускат централно - например великденските артикули, които бяха със срок на годност 30.07.2023 - бяха пуснати във всички магазини на минус 70% - милка бонбони по 2 лв, милка плюшена играчка с яйце по 2.15, кит кат яйца по 2.39..

# 84
Благодаря, стана ми ясно, някои нехранителни на разпродажба при нас стоят с месеци и само ги разместват, дори и на 70 % не се взимат и в един момент изчезват, сигурно ги намаляват още.
Скоро пуснаха крем Здраве цяла кутия на 70% директно и изчезна за 2 дни.

# 85
  • Буркина Фасо
Аз имах предвид намалението на стелажа с надпис "Разпродажба", не червените кръгли стикери.
за това намаление де.
аз си купих различни видове подправки за по 20-на ст.  и със срок на годност до 25-26 год.
даже все още има от тях, но никой не проявява интерес. и други неща съм купувал, стига да ми попаднат на поглед.
тези намаление не се определят от магазина. на централно ниво правят цената за разпродажбата.

# 86
Страхотни краставици Гергана има в Билла. Тънки, хрупкави.

# 87
  • София
Страхотни краставици Гергана има в Билла. Тънки, хрупкави.

Каква е цената за килограм?
Много рядко гледам брошурата на Била.

# 88
4 лв. Те са си в пакет от по 1 кг

# 89
  • Русе
4 лв. Те са си в пакет от по 1 кг
Ужас! 4 лв за краставици в сезона им Scream

Общи условия

Активация на акаунт