Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 72 981
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Благодаря.
Значи се огледайте за маслото. Не знам дали е намалено във всички магазини (на това срокът му изтича другия месец и сигурно затова е намалено, но покрай празниците ще замине, без да го усетя). Твърдо е на пипане.

# 556
  • София
На вниманието на клиентите на Фантастико Т.Кукли, взех две баници тази вечер, едната с тиква, другата със сирене и извара, още бяха топли.

И двете се оказаха с тиква. Ядохме само десерт, но с вино върви и тиквената.

Преди седмица комшиите се оплакаха по същия повод, не повярвах.

Оказа се вярно 😂😂😂

# 557
Фантастико за пореден път ме разочароват.
Не всичките им промоции са реално промоции... Не знам дали забравят да сменят цените или самите етикети, но факт е, че за пореден път купувам двойни количества, които не ми трябват, защото цената ми харесва. Докато не видя касовата бележка и вече не ми е толкова приятна цената. Simple Smile

Днес за едното се усетих в магазина, там и аз не бях догледала, но за другото се изненадах по-късно, вкъщи. Ако има следващия път - мисля да им направя проблем, защото не се случва за първи път.

# 558
  • София
От Фантастико купувам предимно лакове за нокти. Simple Smile Много рядко да купя нещо друго.

# 559
Фантастико връщат веднага пари ако има забравен етикет със стара ниска цена

# 560
  • 1st floor
Аз пък много си го харесвам нашето Фантастико. Чисто е, в хладилните и топлите витрини няма нищо залежало. Рядко и нещо от промоциите да липсва.

# 561
  • София
Веднъж във Ф. спорих за цената на кутия вино, опитваха се да ми обясняват, че не бил точно този вид, че промоцията била изтекла... Не знаеха, че насреща им е човек, който чете внимателно всичко, вкл. и малките букви. Накрая предложиха да ми върнат парите, обаче си го поисках на обявената цена и неохотно ми го продадоха

# 562
Някой има ли тел.номер на централния офис на Билла, на който мога да се оплача от обслужването? Но да не е с 0700, че е 30 ст./мин. ( не искам хем да се оплача, хем да им платя няколко лв. за това)

# 563
Някой има ли тел.номер на централния офис на Билла, на който мога да се оплача от обслужването? Но да не е с 0700, че е 30 ст./мин. ( не искам хем да се оплача, хем да им платя няколко лв. за това)

# 564
  • София
Никой не вдига този телефон. Два пъти писах в контактната им форма, но и там само на момента идваше автоматичен отговор и след това никой не ми писа. Най-добра работа върши месинджър. Писах лично съобщение на страницата им във Фейсбук и там ми помогнаха. Иначе тези дни имах имейл, че вече ги има и във Вайбър, но много не обърнах внимание и го изтрих. Може пък да отговорят като е нещо ново.

# 565
Това във вайбър е само канал за качване на брошури и новини. Като такъв вече имат Фантастико и Кауфланд.
Не може да се пише в него или да се звъни.
Администратор качва новините и ти четеш само.

# 566
  • Буркина Фасо
дори и на място да отидеш където им е ръководството е трудно към невъзможно да се срещнеш с някой от ръководството им. за връзка с Билла дават само нац.телефони и контактната им форма в сайта им, но там никой не отговаря. а тези във ФБ само казват, че ще предадат на колегите си за проблема и ... до там.
за мен ги е страх от народните въпроси и неуредиците в обектите им.

# 567
Вчера в Билла имаше ламинатор намален на 18лв.
Адвент календар на Лего , намален на 27 лв.
Взех си тава за печене , на Брио за 20 лв

# 568
При нас имаше всичко на Найк намалено на 70%, но бяха останали само мъжки тениски по 12.00 лв.
Може да съм пропуснала по брошурите де, но не помня кога е имало Найк като дрехи.
И като цяло дрехи в Била нямам спомен да са продавали.

# 569
  • София
При нас имаше всичко на Найк намалено на 70%, но бяха останали само мъжки тениски по 12.00 лв.
Може да съм пропуснала по брошурите де, но не помня кога е имало Найк като дрехи.
И като цяло дрехи в Била нямам спомен да са продавали.

в кой магазин на Била е това /квартал?/

Общи условия

Активация на акаунт