Алея на славата - сериал на НОВА ТВ

• 43 701
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Поведението на Валентина как пък няма нищо свързано с реалността. Кой гони някого като от бащиния, след като другият държи половината. Фантазии на квадрат. То е ясно,че е филм, ама след като не е квалифициран като фантастика, редно е да отразява реалност.

# 646
Ще го кажа за n-ти път,но не ми пука.Grinning Тази жена Валя няма никаква връзка с кораба -майка.
И аз смятам,че бащата се самоуби.Страхотен актьор,само не знам що все с второстепенни роли(както в Столичаните).Както беше бащата на Драго в Братя,мега добър актьор.Чакам с нетърпение да се появи пак някъде Бате Влади(от детското предаване,но в Мен не ме мислете направо страхотна роля).Все страхотни актьори.
Аз не мисля,че на Тео ще му е много лесно с Тина.Бивша любовница,бивша стриптийзьорка,с дете..Не че то пречи,просто това си е ангажимент,а пък ако онези главорези решат нещо да я привикат,Слави ако реши и той да се меси.
На мен ми е особено трудно да гледам близките кадри на Донков,Маргита и Сотирова много са ми антипатични тези хора.А Жамбонас май много пуши стърже,стърже гласът ѝ.
Наредих ги!Днес съм бяла и много добричка! Grinning

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 17:46 от *АмБър*

# 647
Привет, и аз да се включа. Валя е като образ от турско индийски сериал, само присвива очи, втренчва се злобно и говори през зъби. При нея нивото много пада на сериалчето. Сякаш сценаристът не се е сетил какви убедителни  реплики да й даде.Това с виенето беше обаче прекалено, и аз се също втрещих. Смятам, че развалиха една иначе не  лоша динамична сцена.
Чакам и кога Валя ще научи, че Слави има и син, та да се сгъсти съвсем напрежението. Освен това майката на детето също сигурно ще има претенции за наследство на Алеята. Така могат да изкарат едни 400 серии в делби и дела.
И аз не разбирам повечето реплики на някои актьори. Драго, без да броя, че е хазартаджия, ми стана симпатичен, но нищичко не му се разбира, само се досещам какво може би казва. Мъча се да чета по устните с нашите сериали.

# 648
Много пъти сме коментирали,че озвучаването на бг сериалите като цяло куца.Актьорите не се чуват,а фоновата музика е супер силна(така е в Клетка).А тук и доста актьори са със странна дикция и става трудно за гледане.Или най малкото трябва да се гледа с дистанционното в ръка и mute-то нагоре надолу.Joy

# 649
Амбър, бъркаш Никола Додов с Владимир Люцканов.😁

# 650
Айде,ако обичаш да не ме поправяш постоянно.Нищо не бъркам.Даже ти предлагам изобщо да не ме четеш.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 17:44 от *АмБър*

# 651
Бащата на Лагадинов се самоуби, да. Милен, Леда и Дансаджията най ми харесват като игра. Валя не я коментирам, истеричка. Али е мега нагло и разглезено създание.

# 652
😆😆😆 Извинявай де. Сега прочетох още веднъж. Уморена съм.

😜

# 653
На нас най-много Валя ни бърка в здравето и ни е най-антипатична, но всъщност и четиримата не са цвете - Драго с хазарта и проиграното семейно богатство, Марта изневерява, а Слави да не го коментираме какво представлява този на пръв поглед симпатичен човек - тотално дъно е. Та@ обективно погледнато, Валентина, ако не беше такава харпия и не отблъскваше с поведение, не е толкова черна, тя поне всичко прави от уж добри подбуди, заради "добруването" на семейството. Раздели ги с Милен, но доста майки не биха били във възторг, ако видят бъдещия зет в ролята на бияч, изнудвач, наркодилър и какво ли не... Та ето как е важна харизмата, която актьорът носи и придава на героя си. На Валя нищо не прощаваме, а на мафиотите от Братя - бая непростими неща простихме. Wink

# 654
  • София
Образът на Валя дразни,защото според мене освен, че е нереален и второ лошо изигран. Никой в живота не постъпва като нея и специално имам предвид, че отиде директно в полицията и второто е покупката на пистолета и целият цирк след това. Целта е била да бъде изграден изграден някакъв образ на човек идеалист, но постоянно има противоречие в поведението й през другото време. Обичам да има някаква логика.

# 655
Добре ги наредихте значи🙈 И много точно💪 Взехте ми думите от устата направо🙃
Аз от самото начало недолюбвам таз проклетия Валя - битер свекърва е😆
Маргита преиграва ужасно. Още от първи епизод ми бърка в здравето.
Дъщерята също набира, крещи, смята се за голямата работа - абсолютен неуравновесен и дразнещ нарцис - ако ми е шефка, направо ще я халосам с достатъчно твърд предмет, белким млъкне😅
Славиииии, жалко. Мразя женкари.
Марта не я разбирам. 20г любовница. Що за глупост. Не е любов това, а удобно нагаждачество.
Драго добре играе изпиканото камилче.
Милен си е пич. Най-накрая.
Леда обаче не му е мерак, тва е.
Понеже изтървах днешната серия, не знам дали бащата на Гадината скочи от злополучния балкон. Дано не. Онзи не заслужава да му се разрешат всички проблеми на тази тежка цена.
ДАНСаджията развеселява.
А Тина и Тео - ще се опари той. Но такъв е живота.

# 656
  • София
Май само аз харесвам Валентина, както и играта на актрисата. Марта ме дразни повече. Дори не мога да повярвам колко жени оправдават тъпия  й мъж и че едва ли не сама го е прогонила и накарала да ходи по чуждо. И то не че съдружничката му е някаква голяма любов, тогава поне нещо да защитим, просто той си е леке.
Ужасно беше това с Лагадинов и вещите на баща му.

# 657
Деян Донков също мн добре си влиза в ролята, личи си ,че бащата е оставил суров отпечатък в детството му и страда от някакво психическо разстройство, любимият ми ДАНСаджия май наистина ще му се окаже полубрат

# 658
Само мен ли Али ме дразни до степен да искам да я удуша? Неадекватна, истерична към всички, само на Лагадинов е готова да лиже краката и други части на тялото. Прехвалената готвачка със самочувствие до небето, на какво отгоре не става ясно. Дотук не виждам нищо кой знае какво от нея като професионални качества. Ужасен образ.

# 659
Али се оказа, че има отчаяна нужда от Милен - само той изкарва доброто у нея. Но той без нея е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт