- какво беше значението на толкова преписи поемата от Со?
-пликовете писма до Со от Су са ми странни - да, Чон надписа новите пликове, но вътре писмо нямаше. Чак в 3-то писмо имаше текст. Не е ли странно?

това беше добро, на главната и се наложи да се прави на евнух и имаше момент в който ГГ имаше леки притеснения за емоциите които изпитва към предполагаемият мъжки обект . Новият главен https://youtu.be/MTG5-Nivpgk
След 6 години се засякоха на една сватба, поговориха си малко в резултат ГГня се натряска до интоксикация и се озова в спешното. Там шеф-докторът, който ще стане вторият ГГ я спаси и тя за благодарност му зашлеви един в просъница. Оказа се че ГГ1 е на стаж там, а на сутринта докато ГГ2 изброяваше по списък стажантите се оказа, че и тя е стажантка там. Баткото на КимТан / трудно е когато все още си нямат никове
/ много му се отдават комедийните моменти. Първо я тормозеше, после се разревнува и реши, че ще си я връща. Баща му си я харесваше и и беше помагал за да стане лекар, а майката /официалната на КимТан/ предизвикваше пориви в мен да приложа жеста с пляскането по челото в/у екрана, но прецених, че ще ми трябва за следващ сериал.
по същият начин си гледаше аквариума, когато ТЯ му умрали рибките.
Бавна съм, знам, но толкова време имам.

, а Сон Йе Джин съм я гледала в два сериала, но и в двата нещо не се разбрах с героините й. Но си знам, че повредата е в моя телевизор, де 
Препоръчани теми