АС и други романтични К-драми - тема 3

• 22 230
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Варненска клюкарка
Профче, значи не само моето първо впечатление за втория главен е че прилича на един млад ДжГ, аз вече казах как го забелязах - едно шортче  преди месеци, от момента когато главната искаше да го намаже с гланц, а той се дърпаше, точно се сетих за един гланциран ДжГ нали тогава го гледахме на млади години във всякакви шоута и много ми заприлича. Но после като загледах сериала приликата постепенно се поразми....
За другото идеално те рзбрах, просто казвам че в това отношение има много по-зле, както е написала и 2в1,. Аз често на финалите си оставам гладна, тези дни нали поразказах за Рори накратко това-онова от  историята на Извънземното, там накрая си останах много гладна, не само че и целуването беше с риск за живота ами и тъпия финал ме оставиха по този начин Joy Да не ти казвам колко гладна си остана главната Joy Но пък трапезата и финалния банкет добре ми дойдоха в Кингленд, доста удовлетворяващи отношения показаха ГГ.
Впрочем попаднах на видео на Джуно и Юна на летището с няколко охранители, тя пред него, той на метър след нея, та затрудниха максимално охраната си, все едно не пътуват заедно, та тези момчета трябваше да тичат напред-назад да ги опазят от феновете  Joy  Вероятно са били по работа, ама да не смее да върви до нея, че и навел глава, само хвърляше по един кос поглед към гърба и, голям страх ги гони, някои направо параноясват....Joy

Относно веждите на Ча, мисля че са естествени, тя и формата им е по-необичайна за кореец (разбира се са и дооформени) те най-често са с прави, къси и рехави, а неговите наистина са гъсти, дълги и имат естествена извивка, приличат на европеидните. Другите специални вежди коитои съм виждала са на Джи.
Като споменах Джи да кажа на Рори че и моето усещане за него е че е срамежлив, бях писала че не само героят му усещам като срамотен в Лечителят, но и самият актьор има някакво такова излъчване.

веждите

Забравих да кажа че в първа серия, освен другите два пъти лице в лице, имаше и задочен челен сблъсък между ГГ. Нейната маска за лице хвръкна от прозореца и му се залепи на него докато си ходи по улицата и разсмя някакви келеши Joy

Забравих да отдам и дължимото на униформите в държавно училище, много съм впечатлена, е полите ги бяха подкъсили прекалено, и д-то на главната аха да се види, но като за сериала минава ....Много забавен втори челен сблъсък имаше с втория в салона на майка си, но на снимки нищо няма да се разбере.

тук главната е излязла с шлейф от тоалетната

Още едноа снимка (в средата)  на главните някъде навън, или много не са се крили, или не знам и аз.

2в1 на мен са ми попадали в Шортс кадри от костюмния сериал,  благодаря за подробностите. А го спрягаме с титлата му красив, защото тук до преди месеци обсъждахме един друг Ча, турски актьор, който всъщност няма и капка турска кръв - дете на български изселник и босненка, беше много красив, но след дългогодишно спортуване в стил вдигане на чаша и гребане с лъжица мина в тежка категория, пък и отдавна не ни беше интересен, но да обясня защо понякога го споменаваме и него тук и се налага да го разграничаваме от другия Ча....Исках да сложа някои кадри от реала, то се оказа че в темите които съм правила я няма снимката с марлина.... карай, другите ще се сетят за какво говоря...
Не знам доколко могат да са над нещата мъжете, но сме дъвкали случаи на красиви мъже с жени с най меко казано не красива външност. Този в спойлера доскоро живя с такава и изкараха 6 години- половината и глава беше чело, устата и от ухо до ухо, тънка коса, големи зъби, доста мургава. Можел е да избира от главния бюфет , но явно голяма любов е било....Та хората и филми за такава любов правят,...
Скрит текст:

# 571
Белл, мисля, че шоуто, което изгледах благодарение на 2 в 1 ще ти е забавно. Джи, Пако, Бо плюс бодигарда и внука на главния министър плюс още едно хубаво момче и още един хубав мъж, плюс няколко хубави момичета три от които си виждала, ако поне веднъж си погледнала серия на Лунна светлина и Феята на щангите, много смешни и малко приключенски моменти и най - хубавото е, че няма сценарий и всеки е себе си и може да го усетиш като човек. Аз например след това шоу захаресвах Джи повече отколкото преди. Просто  излъчва някаква доброта, но зад стена от срамежливост. Не знам как да го обясня, но сякаш с шоуто опознах хората, които харесвам като актьори и герои, а сега харесах и като хора. Така се чувствах и като гледах и шоутата с Джун и едното с Айю.

За ученическите поли в сериалите и аз се чудя защо са с такава дължина, защото някак не мога да си представя такава да е дължината на полите на истинските униформи на корейските деца.

По какъв случай тийнейджърите Йоги и КимСо са на една сцена през 2018г.?
https://youtu.be/sOR9eQjLqZg?si=i7ZAoSGW9xuiWv43
Играли ли са заедно след Липсваш ми. Макар че Йоги го харесвам повече с КимЮ и с КимСо са много сладки заедно. Това момче с Айю не го харесах, но с двете Ким мога да го гледам непрекъснато и няма да ми омръзне никой от тях тримата. Потвърди ли се сериала с участието на Бо и Ким Со?

Но пък тук Бо и КимСо са на една сцена
https://youtu.be/ZRZEdrs00ng?si=eYMUPZ66tAnlqfWU
Те играли ли са вече в общ сериал?
Обаче и него харесвам повече до КимЮ като общо излъчване, но и с КимСо бих го гледала.

Мярнах и Звездолин. Много е хубав в костюм. И на него ще му утиват като партньорки двете Ким.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 17:02 от Рори72

# 572
  • Варненска клюкарка
Рори, май няма да имам време да се боря с автоматичния превод на нещо и ще бъде гледане за сметка на някой сериал.Иначе повечето шоута с ДжГ ги започвах, ама ти ми ги доразказваше, така впечатленията ти можех дори и на работа да ги чета, иначе много бих искала да видя Джи в нещо различно от роля, подозирам че е някак много чувствителен... А корейците наистина умеят да правят шоу и телевизия (то има ли нещо което да не могат) и докато го правят да се забавляват те самите, няма нищо насилено, нито пошлотии и обидни думи както е по нашите тв.. Ако не те затруднявам, сложи пак линка, че ще трябва отново да минавам да го търся в писаното назад сред други линкове.
 Ще помоля когато слагате линк или група линкове нищо че сте направили подробно описание на впечатленията си, непосредствено над самите линкове, отново да слагате описанието с 2 заглавни думи както правим Марги и аз, защото обикновено описанието дори подробно, остава в текстовете нагоре сред много други неща, а линковете висят по няколко в мнение и трудно се търси кое за какво беше, трябва отново да се отвори всичко, или да се връщам да чета. Две думи са достатъчни. Става дума когато слагате линкове за сериали, ОСТ, шоута или интервюта, а не примерно да се озаглавява всяка реклама.

За дължините на полите, такива са заради сериалите, а и последната главна която гледах е направо прозрачна, та могат да си позволят дап я облекат така.

# 573
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много съм натоварена тези и дни и нямам време дори и за "моите" момчета, но все пак успявам да хвърля поглед на някой и друг репортаж. Тези дни V и Бо, като лица на марката Celine, отскочиха до Токио за откриването на реновиран бутик на марката. То е ясно, че пред бутика беше пълно с истерясали фенки. Обаче на излизане, не само че почти не бяха оставили коридор за придвижване до колата, ами направо се опитваха да оскубят V.  Shocked 
Ама много са откачени тия!
Давам линк само към последните кадри от един от много клипове в нета, но който иска може да си го пусне и целия. Не е дълъг.
https://youtu.be/SCK0GaMMKvo?t=221

# 574
Белл, превода не е автоматичен, а е с руски субтитри както ако гледаш сериал.

Ето линка към шоуто Младежки лагер (руското заглавие) - Young actors retreat, снимано и излъчено преди 1г. с участието на 15 актьора в т. ч. Пако, Бо, КимЮ, бодигарда и внука от Лунна светлина, девойката която ухажва принца, приятелката на Бок Джу с късата черна коса, Джи и др. Смях, приключения, приятелство, готвене. Има 8 серии от по 1ч. Много забавно и весело шоу
https://doramatv.live/molodejnyi_lager

# 575
  • Русе
Здравейте, дами!
Тази вечер завърших гледането на "Лечителят". Искам да се извиня за изказванията ми по- рано за него: той се оказа интересен сериал! Разбрах и защо така съм реагирала: очаквала съм буквални неща, Лечител- ама не е лечител, някакви преследвания, завързват се сюжетни линии, които не са ми ясни, преходи в годините и т.н.
Прави сте, много сте прави - давай щанс 3,5 или 7 епизода! Връщай назад, ако е нужно! Разбира се, и настройка е нужна! Така че...успях!!!
Много ми хареса актьорския екип, а с Аджума-та съм се смяла със сълзи! Е, нЕма такъв образ?!!
Единствената ми изненада беше НЕ-корейска песен да звучи почти във всеки епизод: "Безкрайна любов" на датската група Michael Learns To Rock
https://www.youtube.com/watch?v=grhw6mUYF5I

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 22:09 от winona

# 576
Рори, първият клип с Йоги и КимСо е на някой техен фен, който си е играл да събере кадри от техни участия в разни програми и награди. В описанието под клипа има от къде са кадрите.

Клипът с Бо и КимСо е от наградите на телевизия KBS от 2015г., където двамата са водещи. В същото време са и от номинираните и получават награди. Тя за ролята си в Who Are You: School 2015, а той за Hello Monster. На същото събитие награди получават и Звездолин, и Йоги, и 13-я принц.

Понеже си останала с впечатление, че с Бо няма добри сериали за гледане да кажа, че има. Просто не знам на теб дали ще ти харесат, а и в някои не е баш главния. Писала съм за тях. Но, единият, който според мен си заслужава е Reply 1988. И до сега си остава един от най-рейтинговите сериали на tvN заедно с Гоблин и ЛПВТ. Няма превод на бг, но има на руски.
Дргият е Hello Monster/I Remember You, където миловидната му физиономия някак си много добре пасна на ролята му на психар.

По настоящем гледам новия сериал на КимСо, който върви в Корея - My Lovely Liar. 8 епизода са излезли и всичките са преведени на руски. С българския превод са се заели Мечтателите и до сега са превели 4 епизода.

# 577
  • Варненска клюкарка
Уинона, много харесвам тази песен, както и много харесвам няколко  песни на групата от по-старите към 20+годи назад във времето. От ОСТ на сериала има и една много приятна в изпълнение на Джи, който е в главната роля. Да, малко объркващо беше с ретроспекциите, в които са 5 различни  лица, много имена нахвърляха от първа серия, главната имаше и предишна самоличност, съответно и друго рождено име, което е трудно за несвикналите с азиатските лица и имена очи и уши, да ги свържат веднага с настоящата история, но сюжета е увлекателен и в един момент вече ти се изяснява кой кой е и какво е направил. Много харесвам главната двойка, която има приятна химия. Според едни класации Минка, която тук е партньорката на Джи, по харесване феновете му я слагат на третото място, в сравнение с други негови паргтьорства.  На второто поставят  ЮНа, та се каня да ги видя в сериаля им К2.

# 578
winona не е рядкост не-корейска песен да върви като фон.   Понякога не се усеща толкова, стига да не я свързваш с друг сериал. При мен беше https://youtu.be/BmErRm-vApI?si=qeEqFqyf6GO5mNJd   ако не бъркам беше в японската версия на БОФ.
?това не е ли вторият главен от Истинска красота

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 22:35 от Krissttinna

# 579
.....................................
?това не е ли вторият главен от Истинска красота
Скрит текст:
Той е - Ханг Ин Йоп.

# 580
Някой гледа ли Младежкия лагер? Този сладур с Бо, Йопито, е голяма терца. Така и не разбрах наистина ли е толкова страхлив или се правеше на страхлив заради шоуто. Именно него си харесах от това шоу и още един мъж на който името започва с Ан, но нататък не помня.

2 в 1, бях останала с впечатление, че не препоръчваш сериалите на Бо, но явно не съм те разбрала правилно. Тъй като последно гледах Звездолин сега ще гледам Бо в преведения на бг сериал. В шоуто е много харизматичен като личност и е още по-сладък в сравнение с кралската си визия.

А кой от сериалите с Йоги като възрастен на теб ти харесва най-много?

# 581
Настигнах ви. Неудобно ми е да си призная, но половината неща които обсъждате ги забравям преди да съм ги запомнила 😂. Ако сред споменатите заглавия има някое, чието описание да ме впечатли повече - него със сигурност го търся. Пресен пример - Истинска красота с Ча. Хайде и аз след вас 🙃Знам долу-горе от коя страница започват коментарите за него и днес това правя при удобна възможност, връщам се назад да наваксвам. Иначе от снимки и коментари сега разбирам, че нищо не съм разбрала както трябва. Предупреждавам, че съм хаотична... Може да минат дни, седмици... месеци 😂 и аз тогава да се сетя да питам за нещо отдавна предъвквано. Дразнещо е, знам, но наистина не е умишлено ❤️

Хареса ми Истинска красота, но на мен като цяло тийн сериали може да се каже, че ми допадат  (включително и Наследниците. Там бяха попреминали възрастта за гимназисти и си личеше, не ме дразнеха и те, но този който сега следя е със свеж хумор и героите са "по-живи". Съгласна съм, Бел Hands Plus1).
Втория главен е голям симпатяга, да. А първия малко дървен, но тя и ролята е такава, че аз се позачудих Ча толкова си може или защото трябва да го раздава темерут... Пък колко е хубав само... Нямам нищо против няколко дни в Шортс да ме заливат видеа с него 😂 Рории, не съм се възползвала от едно твое предложение още в началото на темата - ако не те затруднявам като имаш свободно време няма да върна няколко реклами с Cha Eun Woo.

На средата на 6 еп. съм, забавните моменти предстоят. Не че и досега нямаше. Бел е описала когато главния се заблуди, че друг целува неговото момиче в киносалона 🤣 Или  начина по който се сдобряват ГГероиня и брат ѝ докато си режат ноктите един на друг с думите "обичам те" 🤣

# 582
Рори, от по-новите сериали на Йоги не мога да кажа, че имам някой, който да отлича като любим.
Ако харесваш фантастика Circle не е лош. Малко е объркващ в началото. Първата и втората половина на първи епизод са все едно гледаш два различни сериала. След втори епизод нещата вече се поизясняват, но има един спешъл, който ако се гледа преди самия сериал дава някакви насоки и обяснения и след него се гледа по-разбрано.
Ако ти се гледа нещо историческо The Royal Gambler/Jackpot и The Crowned Clown стават за едно гледане без да са някакви шедьоври. Вторият е приказката за Принцът и Просякът разказана по корейски. Лошото е, че е римейк на филма Masquerade, който беше много добър, а сериалът си остана негово бледо копие.
Много добри отзиви имаше за криминалния психо-трилър Beyond Evil, но аз още не съм го гледала.

Актьорът, който си запомнила само като Ан е Ан Бо Хьон. Има какво да се гледа с него. Участвал е в Her Private Life с Минка. Аз го забелязах в Потомци на слънцето с Катерицата и неговата кака, вече бивша. В Itaewon Class с Пако играе гаднярче. В Military Prosecutor Doberman и в My Name залага на екшъна, но и в двата има романтична нишка с партньорките си. Клетките на Юми и See You in My 19th Life са си чиста романтика.

# 583
Марги, веднага нося реклами с Ча
https://youtu.be/WEu08eGKk-0?si=QpvkZqpYk0EYrCzk
https://youtu.be/n8AAfNivRJY?si=g1CvUGlLWz_-TDVE
https://youtu.be/o8gLTF7xXYA?si=8kxWgI_NyZJSs7gE
https://youtu.be/KGWhcWF3cNA?si=XkMZs0kHzBiQEum-
https://youtu.be/WY9iwk-MJLw?si=9tmnVA6Dy4agScbd
https://youtu.be/KJ9nMX2lJrA?si=PXdmbj0Ee4u_cYX-
https://youtu.be/qRNPQqBshzs?si=9Xi3vJps7gpQICHR9

2 в 1, благодаря! Забелязах че всичко, което си препоръчала като сериал ми харесва много и освен това актьори, които много харесвам и ти ги споменаваш като харесвани от теб, така че щом харесваш някой сериал съм сигурна, че ще хареса и на мен. Но мога да гледам само онлайн и само на бг и руски като чужд език и избирам от сериалите тези, в които участва поне един познат актьор/актриса, който съм харесала или забелязала в друг сериал, филм или шоу или тематиката да ми е важна по една или друга причина. Така може би оставям впечатление, че трудно ще харесам някой сериал. Но пък участието на някой който ми харесва или съответната тематика са гаранция, че дори първите серии да не вървят няма да се откажа.

Полицейската академия не ми върви и всъщност гледам от тук, от там, но заради внука от Лунна светлина не се отказах и от един момент нататък снощната 6та серия ме заинтригува. Затова реших да се върна назад и да изгледам всичко пропуснато. Вие гледате ли го? Момичето, което главния харесва ми изглежда познато от другаде, но не се сещам от къде.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 10:30 от Рори72

# 584
Снощи много се забавлявах с дорамата, която гледам в момента. Ей богу, припомни ми как аз на младини попаднах в същата ситуация Joy Satisfied Smile Харесвам филми ,в които има много свеж хумор, освен всичко останало.

Общи условия

Активация на акаунт