За другото идеално те рзбрах, просто казвам че в това отношение има много по-зле, както е написала и 2в1,. Аз често на финалите си оставам гладна, тези дни нали поразказах за Рори накратко това-онова от историята на Извънземното, там накрая си останах много гладна, не само че и целуването беше с риск за живота ами и тъпия финал ме оставиха по този начин

Впрочем попаднах на видео на Джуно и Юна на летището с няколко охранители, тя пред него, той на метър след нея, та затрудниха максимално охраната си, все едно не пътуват заедно, та тези момчета трябваше да тичат напред-назад да ги опазят от феновете

Относно веждите на Ча, мисля че са естествени, тя и формата им е по-необичайна за кореец (разбира се са и дооформени) те най-често са с прави, къси и рехави, а неговите наистина са гъсти, дълги и имат естествена извивка, приличат на европеидните. Другите специални вежди коитои съм виждала са на Джи.
Като споменах Джи да кажа на Рори че и моето усещане за него е че е срамежлив, бях писала че не само героят му усещам като срамотен в Лечителят, но и самият актьор има някакво такова излъчване.
веждите

Забравих да кажа че в първа серия, освен другите два пъти лице в лице, имаше и задочен челен сблъсък между ГГ. Нейната маска за лице хвръкна от прозореца и му се залепи на него докато си ходи по улицата и разсмя някакви келеши

Забравих да отдам и дължимото на униформите в държавно училище, много съм впечатлена, е полите ги бяха подкъсили прекалено, и д-то на главната аха да се види, но като за сериала минава ....Много забавен втори челен сблъсък имаше с втория в салона на майка си, но на снимки нищо няма да се разбере.

тук главната е излязла с шлейф от тоалетната

Още едноа снимка (в средата) на главните някъде навън, или много не са се крили, или не знам и аз.

2в1 на мен са ми попадали в Шортс кадри от костюмния сериал, благодаря за подробностите. А го спрягаме с титлата му красив, защото тук до преди месеци обсъждахме един друг Ча, турски актьор, който всъщност няма и капка турска кръв - дете на български изселник и босненка, беше много красив, но след дългогодишно спортуване в стил вдигане на чаша и гребане с лъжица мина в тежка категория, пък и отдавна не ни беше интересен, но да обясня защо понякога го споменаваме и него тук и се налага да го разграничаваме от другия Ча....Исках да сложа някои кадри от реала, то се оказа че в темите които съм правила я няма снимката с марлина.... карай, другите ще се сетят за какво говоря...
Не знам доколко могат да са над нещата мъжете, но сме дъвкали случаи на красиви мъже с жени с най меко казано не красива външност. Този в спойлера доскоро живя с такава и изкараха 6 години- половината и глава беше чело, устата и от ухо до ухо, тънка коса, големи зъби, доста мургава. Можел е да избира от главния бюфет , но явно голяма любов е било....Та хората и филми за такава любов правят,...