АС и други романтични К-драми - тема 3

• 22 169
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Ааа, Принц на покрива. Има го с превод на бг - аудио в плейтуб и субтитри във вбокс.

Благодаря, 2 в 1! Така написани на страницата на Ючон не става ясно, че не са сериали и се опитах през вбокса да ги намеря. А като не знам как да ги преведа от английски на руски за да ги търся с руски превод си мислех, че са нормални сериали, които няма да мога да гледам заради липсата на превод.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 11:27 от Рори72

# 721
Рори72 а на този сайт пък има още повече негови филми
Пак Ю Чхон
П.п Рори72 ,може проблема да не е в твоят телефон. Като човек живял в Германия, мога да твърдя със сигурност, че проблема с гледането на руски сайтове може да е от германските оператори, било то мобилен или настолен нет. Навремето решавах този проблем с VPN връзка, но не всеки може да се справи с нейната конфигурация първоначално.

# 722
И еднорози сигурно няма. Joy
Крисс, тая кака продължила ли си е мисълта в следващо видео, че не ме бива в търсенето в шортса? Стана ми интересно как ще изглежда накрая.
не е хич зле https://youtube.com/shorts/Wy1nHDWMxBs?si=iQBFIdD994zoDXZ5

# 723
Проф, замълчах си по-рано, защото не ми се искаше да се занимаваш само за мен, но ще съм ти много благодарна ако ми метнеш 13 еп. на Истинска красота Kissing Heart Откъси от някои епизоди се намират и без субки, но на този не...

За разнообразие, една красива Ю На https://youtube.com/shorts/VByTU53jJ4o?si=q8plJJ0PXjd3navY

# 724
Според видео в ютуб през ноември 2023г. ще излезе филм или сериал с КимЮ по Влюбеният Шекспир. Нямаше да изпитвам съмнения, ако заглавието и името на героинята звучаха по корейскому. Обаче звученето е английско и не знам възможно ли е да е истина или някой яко се гъбарка с феновете й.

# 725
  • пак на Рив Гош
Рори, май е фейк. Обявените й сериали за момента, поне според МДЛ, (My Demon и Chicken Nugget) не са с такъв сюжет, а няма и обявени филми до края на годината с нейно участие (имаше епизодична роля в един филм, който вече излезе, и чийто сюжет също няма нищо общо с Шекспир).

За фенките на Ча - стайлингът му за новия му сериал, където ще играе учител по математика:
Скрит текст:

# 726
Миналата година е участвала в театрална постановка на Влюбения Шекспир.

# 727
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Марги, ще мога утре, през служебния комп.
Ще помоля всички да се спрат малко с писането, защото тази вечер нямам готовност за пускането на нова тема. Ще мога чак утре през служебния комп. Приятна вечер!

# 728
Няма проблем,  пускането на темата в такъв случай се отлага за утре.

Роца, благодаря за спойлера Heart Eyes

# 729
За лека нощ една песен от сериал, който гледам в момента - Destined with You

# 730
  • Варненска клюкарка
И аз като Профа за същото, не повече от края на тази страница-  най много 4 мнения и до там....
Роца, Мерси, сладък даскал ще е момчето. Днес го видях да заминава за Сингапур.
Най после разбрах кой е ювелирния бранд който рекламира - CHAUMET- PARIS (ха, първите букви са като името му) а на бг се произнася Шоме. Надниккнах в каталога им- има и евтини неща към 1000 евро,  но повечето са 5-цифрени в евро, а като минат 99000 цените са при поискване... т.е. дебели.
ето го
https://www.youtube.com/shorts/iRPDFW5AAjs

Ето защо преди време ми излиза видеа от едно филмче от Париж, в което говореше за диаманти и показваше някакви такива неща....

# 731
На един дъх изгледах Стрелецът от Чосон,Императрица Ли и Легенда за синьото море.Не мога да се спра.Явно съм обсебена от корейските сериали.Вълнувам се,плача,смея се с героите.Blush

# 732
  • Русе
Добре дошла в "клуба", ДАН! Simple Smile Аз все още се чувствам като теб - като Колумб! Simple Smile Следи предложенията на другите дами и от стр.1, имаш избор и то добър.

Мили дами, привет!
И аз се включвам в "ефира" с мнения.
 Заинтригувахте ме с Джуно и Юна ( Йона), та покрай "Кингленд", минах и "К2". И в двата филма Юна имаше много прости задачи - на единия да се усмихва, на другия да гледа умно. Нямаше драматургична трудност, Юна просто камерата я обича или операторът е много добър - стоеше и в двата филма ПРИЛИЧНО. На Джуно ролята му беше по-трудна - от дръвце да се превърне в чувствен млад мъж. Не ми е любимец, но според мен се справи добре.

За "К2" какво да кажа? Една от вас нарече Джи "корейския Рамбо", аз бих допълнила "който умира трудно" Smile
И понеже казах, че се чувствам като Колумб, открих...еротика в корейски сериали. Казвате, че мъжете и жените влизали в басейни и бани с дрехите, нали? Е, в "Кингленд" Юна и Джуно се нацелуваха за 10-ка, в "Разтопи ме нежно" еп.10 - Джи не им отстъпва по нищо, а в "Bride of the Water God" нашият Принц 13 дава също сериозна заявка. Чак ми се прииска да правим класации?!! Simple Smile

# 733
  • Дубай
Добре дошла в "клуба", ДАН! Simple Smile Аз все още се чувствам като теб - като Колумб! Simple Smile Следи предложенията на другите дами и от стр.1, имаш избор и то добър.

Мили дами, привет!
И аз се включвам в "ефира" с мнения.
 Заинтригувахте ме с Джуно и Юна ( Йона), та покрай "Кингленд", минах и "К2". И в двата филма Юна имаше много прости задачи - на единия да се усмихва, на другия да гледа умно. Нямаше драматургична трудност, Юна просто камерата я обича или операторът е много добър - стоеше и в двата филма ПРИЛИЧНО. На Джуно ролята му беше по-трудна - от дръвце да се превърне в чувствен млад мъж. Не ми е любимец, но според мен се справи добре.

За "К2" какво да кажа? Една от вас нарече Джи "корейския Рамбо", аз бих допълнила "който умира трудно" Smile
И понеже казах, че се чувствам като Колумб, открих...еротика в корейски сериали. Казвате, че мъжете и жените влизали в басейни и бани с дрехите, нали? Е, в "Кингленд" Юна и Джуно се нацелуваха за 10-ка, в "Разтопи ме нежно" еп.10 - Джи не им отстъпва по нищо, а в "Bride of the Water God" нашият Принц 13 дава също сериозна заявка. Чак ми се прииска да правим класации?!! Simple Smile
Според моята лична преценка, а  за момента Чи Чанк Ук води класацията в тези споменати драми...
Скрит текст:
Не се включвам често, но ви следя. За жалост не съм добре здравословно, чакам резултат от биопсия и започвам лечение.
Скрит текст:

# 734
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ИВ, стискаме ти палци.
Скрит текст:
Преди няколко дни прочетох в друга тема, какво си писала. Дано късметът да е с теб!

Аз по въпроса с целувките не мога да се включа, че ми е бедна изгледаната листа.

Общи условия

Активация на акаунт