Всякакви въпроси за хладилниците-тема 4

• 45 252
  • 855
  •   2
Отговори
# 810
...Иначе за тези пари има къде къде по-добри.
Може ли примерни модели, марки..

# 811
Здравейте,имам нужда от помощ.
При почистване се получава бели драскотини по вратата на хладилника с цвят инокс . Как да ги премахна? Стана нещо като облаци по вратата на хладилника. Вчера чисти с вода и кърпа за прозорци на Типъруер. Изглежда все едно има едни бели дъги,явно там където е минавала кърпата,кръгови движения.
С какво може да де оправи,за да стане пак нормална вратата,или не може?

# 812
По принцип продават препарати специално предназначени за инокс, може би с тях ще се получи. Друго нещо, което ми идва като идея е препарата на Медикс за прозорци, пръскаш върху повърхността и със суха кърпа подсушаваш.

# 813
По принцип продават препарати специално предназначени за инокс, може би с тях ще се получи. Друго нещо, което ми идва като идея е препарата на Медикс за прозорци, пръскаш върху повърхността и със суха кърпа подсушаваш.
Ще стане ли, след Като вече е повредено?

# 814
Моля, пуснете нова тема.

# 815
Mileniera, може ли да ми изпратиш снимка на лично, за да видя какво точно се е получило? Досега с какви препарати се е почиствало, че да се получи тази бяла драскотина/ивица?

# 816
При почистване се получава бели драскотини по вратата на хладилника с цвят инокс . Как да ги премахна? Стана нещо като облаци по вратата на хладилника. Вчера чисти с вода и кърпа за прозорци на Типъруер. Изглежда все едно има едни бели дъги,явно там където е минавала кърпата,кръгови движения.
Инокс-ламарина или цвят "инокс"? Има значение.Моите врати са ламаринени,предупредиха ме в магазина само памучна кърпа,леко влажна да ползвам при почистване,никакви микрофибърни.

# 817
Инокс-ламарина или цвят "инокс"? Има значение.Моите врати са ламаринени,предупредиха ме в магазина само памучна кърпа,леко влажна да ползвам при почистване,никакви микрофибърни.
Цвят инокс, демек са си пласмаса,но имитира инокс. Хладилника е ЛГ, този
https://www.technomarket.bg/hladilnitzi/lg-gbb71pzvgn-09199727

# 818
Цвят инокс, демек са си пласмаса,но имитира инокс. Хладилника е ЛГ, този
С  паста за заличаване на драскотини и полиране на пластмаса и съответната полираща кърпа.Със сигурност има,вижте това:
https://www.maxmolix.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA … %D0%BC%D0%BB.html

# 819
Едва ли е пластмаса. По-скоро е черна ламарина с боя отгоре.
И на мен така и не ми стана ясно за надраскано покритие ли говорим, или за насложени следи от миене.

# 820
Едва ли е пластмаса. По-скоро е черна ламарина с боя отгоре.
И на мен така и не ми стана ясно за надраскано покритие ли говорим, или за насложени следи от миене.
Нямам представа какво е покритието,моделът е това:
Който разбира да каже какъв материал е.
Вчера забърсах с влажна кърпа на Типъруер За прозорци и де получиха тези дъги. Преди това ти нямаше.
Моля ако някой Знае да

# 821
Трудно е да се каже по снимка, а пише само "инокс", та може и да е от неръждавейка. Но при всички случаи не се драска толкова лесно, че и не една или две драскотини, а цели дъги.
Я вземи спрей за стъкла напръскай и мини с мека хавлиена кърпа. Според мен ще се оправи. И друг път чисти само със чисти материи. Аз друго, освен мокър швамтух, не ползвам.

# 822
Трудно е да се каже по снимка, а пише само "инокс", та може и да е от неръждавейка. Но при всички случаи не се драска толкова лесно, че и не една или две драскотини, а цели дъги.
Я вземи спрей за стъкла напръскай и мини с мека хавлиена кърпа. Според мен ще се оправи. И друг път чисти само със чисти материи. Аз друго, освен мокър швамтух, не ползвам.
Какво е швамтух.
В 7айта на ЛГ пише : покритие врата: лъскава Стомана.
С какво се полира това?
Мъжът ми го напръска д VD 40 и се ззаличи засега

# 823
  • Велики Преслав
Швамтух е меката попивателна гъба.

# 824
Швамтух е най-полезното нещо в кухнята ми - попива, бърше, чисти... Непрекъснато се използва.

https://hranitelnistoki.bg/product/%D1%88%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D1%8 … C-3-%D0%BA%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт