Промоции на книги тема - 18

• 57 457
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Helikon отново са си вдигнали прага за безплатна доставка. Последно като поръчах преди дни прагът беше 49 лв., сега е 59 лв.
Аз още чакам поръчката си от тях.

# 331
  • Разпиляна във въображението
Имам поръчка в ОЗОН от 23 септември с книга преордер на Артлайн - Спиращия войната, която трябваше да излезе до 30 септември. Вчера писах на издателството и те ми отговориха, че книгата е при автора и се очаква финално одобрение, но не се знае кога ще стане. Предложиха ми за тяхна сметка да получа останалите книги да остане само тази. Ако нямаше сборник за матури нямаше да се съглася, защото другата книга също не ми е спешна. Но им писах, че книгата продължава да се предлага и по този начин се получава заблуда. Точно като книгата с Колибри. Да ги правят тези преордери, когато всичко е уточнено и се чака само аха-аха отпечатването.

# 332
  • София
За 1-ви ноември да е казано нещо някъде вече? Simple Smile Чакам Сиела. Лабиринт и Егмонд също ме интересуват принципно... И Колибри

# 333
  • София
Аз очаквам Озон да пусне поне -20% на 1 ноември, за да мога да си избера от различни издателства.

# 334
И аз отдавна не съм поръчвала книги, чудя се дали да чакам до края на другия месец ЧП, или да е по-скоро.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 16:22 от pppqqq

# 335
2 книги искам от Сиела, на тях се надявам за 1.11... На минали празници май пускаха 20-30% на избрани заглавия, което няма да ме устрои, надали тези, които искам ще са в избраните.

# 336
А дали store.bg няма да се включат и те с някоя промоция за 01.11. Трябва да ги следим, лошо, че писмата им отиват в спам при мен. Покрай 24.05 имаха -24%.

# 337
  • Варна
На мен даже не пращат писма Sad

# 338
  • Euskal Herria
Аз не помня Егмонт да са включвани/включвали в намаленията.

# 339
  • София
Имаха миналата година Егмонт намаления, ако пазаруваш над определена сума. Може за видите в първия пост точно какви са били условията.

# 340
Егмонт съм ги запомнила като най-големите скръндзи, като опре до промоции.Grinning

# 341
  • София
Егмонт съм ги запомнила като най-големите скръндзи, като опре до промоции.Grinning
Хаха, по моя преценка Фют ги бият 😀

# 342
  • Beyond the stars
За 1-ви ноември да е казано нещо някъде вече? Simple Smile Чакам Сиела. Лабиринт и Егмонд също ме интересуват принципно... И Колибри

Колибри 50% имаха миналата година, че проверих поръчката ми е от 4.11.

# 343
  • Mostly in my mind
Колибри много добре се представят последните години от към промоции. Simple Smile

# 344
Колибри много добре се представят последните години от към промоции. Simple Smile

Като не е откъм качество, поне от нещо да е Wink

Ако имат 50% в реална книжарница , ще си взема "Водата в езерото никога не е сладка" на Джулия Каминито.
А може и нищо да не взема ... И без това в последно време четенето ми е тотал щета Sad

Общи условия

Активация на акаунт