Промоции на книги тема - 18

• 56 525
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
И аз имам проблем с доставка от Спиди - поръчах от Ентусиаст книга, обявена за 2 лв. до изчерпване на количествата, хората я предали на куриер и днес вместо в посочения автомат, е в офис със съответното оскъпяване за доставка. Ако не оправят за тяхна сметка този проблем, ще пиша до издателството, защото очевидно заради партньорите си от Спиди ще изгубят клиенти.

# 511
Здравейте, Libristo правили ли са Черен Петък минали години?

# 512
  • Mostly in my mind
Това за Колибри на 24 ноември важи ли и онлайн, че не разбрах?

# 513
# 514
Мислех да разгледам книжките от намалението на Комсед, но ми излизат само 3. Вече не се ли предлагат онлайн?

# 515
  • София
Те почти никога не са предлагали онлайн книги. Винаги са били малко, в реалните магазини има избор, обаче. Онлайн може да видиш Хиполенд.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 09:15 от sea.sea

# 516
Вярно, че досега не съм поръчвала от там, но чак пък три. Благодаря, ще разгледам и в Хиполенд.
Иначе чакам Озон да видя какво ще предложат, защото в Ориндж тези, които съм набелязала са с 15% намаление. Да се надяваме Озон поне 20% да дадат. Grinning

# 517
И аз чакам намаление за детски книги, надявам се за 25-30%. То верно, че всичко поскъпна, ама тия книги ще ме разорят - хубава книга под 25лв няма, а Хари Потър бие рекордите...,обаче са пипнати отвсякъде ❤️

# 518
И аз чакам намаление за детски книги, надявам се за 25-30%. То верно, че всичко поскъпна, ама тия книги ще ме разорят - хубава книга под 25лв няма, а Хари Потър бие рекордите...,обаче са пипнати отвсякъде ❤️

И аз се надявам за Хари Потър да ми излезе късмета.

# 519
  • София
Надявайте се, надявайте се 😀 Те 40% ако сложат на основната група книги, ще черпя... А за Потърчо сигурно и 20 няма да отстъпят.
Лолита, не знам дали 24тоноемврийското ще го има и за онлайн магазина.

# 520
Colibri издават, че намаленията ще са само онлайн, но пък ще са навероятна селекция! 😂

Ентусиастите и те с това послание да се настроят часовниците за уикенда… 😂

# 521
Има ли някой , който е получил книгите си от промоцията на Сиела на 1 ноември ? Поръчах , но мина време . Дали ще дойдат ..

# 522
  • Mostly in my mind
Аня, изпревари ме. Тъкмо влезнах и аз да пиша. Simple Smile
Какво сте набелязали от Колибри?

# 523

От Colibri искам всичко, което не съм чела от Дъглас Кенеди, може да рискувам и с Уроци и Случаят Аляска.
Ако някой има препоръки - сега е моментът.

# 524
  • Beyond the stars
Има ли някой , който е получил книгите си от промоцията на Сиела на 1 ноември ? Поръчах , но мина време . Дали ще дойдат ..

Беше в събота в Еконт моята пратка.

Общи условия

Активация на акаунт